- 11 Haziran 2020
- 267
- 701
- 33
- 37
- Konu Sahibi Pinkie Pie
-
Yahu imkanın varsa tabi ki destek alabilirsin, bizi tek başına büyüten annelerimizin hepsi sinir hastası şimdi kendilerine bakacak durumları yok. Sağlıklı anne sağlıklı toplum demektir benim Sana tavsiyem bebeğin banyosu altının değiştirilmesi vb öz bakım gerektiren şeyleri senin yapman, bebeğin kıyafetinin ütülenmesi mamasının hazırlanması evin derlenip toplanması temizlik gibi konularda yardımcı tutman. 1000 1200 olur maksimum20 gün önce doğum yaptım.
Kızıma eşimin de akşamları desteğiyle bugüne kadar tek başına baktım.
Aileler pek yardımcı olmadı, onların da haklı sebepleri var gerçi.
Kızım bazen saatlerce uyumuyor, ve o zamanlarda tükendiğimi hissediyorum.
Eşim sana bakım için bir yardımcı alalım istersen dedi, sana destek olur dedi.
Gerek var mı emin olamadım, tek başına olmak daha mı iyi bilemiyorum.
Alırsam İzmir'de haftanın 6 günü gelecek bir bakıcının ücreti ne kadar olur, haftada bir gelen temizlikçime teklif ettim ama ücret konusunda onun da benim de bir fikrim yok.
Bu işin piyasasını bilenler yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Diğer sorum da ilerleyen haftalarda kızımın uykusu düzene girer mi, bir yardımcı illa gerekli mi, aslında gönül ister tek başına büyütmek ama bazen yetemiyorum, tükeniyorum.
20 gün önce doğum yaptım.
Alırsam İzmir'de haftanın 6 günü gelecek bir bakıcının ücreti ne kadar olur, haftada bir gelen temizlikçime teklif ettim ama ücret konusunda onun da benim de bir fikrim yok.
Diğer sorum da ilerleyen haftalarda kızımın uykusu düzene girer mi, bir yardımcı illa gerekli mi, aslında gönül ister tek başına büyütmek ama bazen yetemiyorum, tükeniyorum.
20 gün önce doğum yaptım.
Çalışacağım da bi 6 aylık olana kadar ben bakacağım. Bakıcı dediğim de yardım edecek arada bana nefes alacak fırsat verecek birisi.çalışıyor musunuz? ya da çalışacak mısınız diyim
1200 makul zaten.Calissaniz da calismasaniz da bakici sart diye dusunuyorum. Cocukla tek basina hayat cok zor. Insan kuafore,alisverise gitme ihtiyaci hissediyor. Bazen yuruyuse cikmak bile o kadar iyi geliyor ki. Ama bebekle bunlari her zaman yapmak zor. Alin bakiciyi,zaten cok pahali degil. Normal gelir duzeyindeki bir aile cok rahat karsilayabilir. 1200 lira teklif edin derim
Yoo zaten kendim bakacağım ama arada böyle duş almama, nefes almama imkan verecek, ufak ev işlerinde yardımcı olacak birisi düşündük.Suanda daha coookk yenisiniz. En basindasiniz. Hemen pes etmek niye? Uykusu duzene girer. Ve bence tek basiniza bakin. Butun bebeklerde yasanicak bir durum bu. Bosu bosuna bebeginizi bir baska insana daha baglamayin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?