seninle zaten baştan anlaşmazdım,daha iyi bir iş bulabilirsin buda senin tercihinyine kadin iyi is yapmis ben 300tlye parmagimi kipirdatmazdim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninle zaten baştan anlaşmazdım,daha iyi bir iş bulabilirsin buda senin tercihinyine kadin iyi is yapmis ben 300tlye parmagimi kipirdatmazdim.![]()
çocuğun uyanık olduğu 2.5 saatte yemeğini yedirsin göz kulak olsun o kadar benim aradığım.şimdilik ayrıyeten temizlikçi alacak bütcem yok o yüzden o daha çok temiziilğe dikkat etsin ben oğluşumla kaliteli zamanı geçiriri. tabi olarak o yapmayınca ben yapmak zorunda kalıyorumİşveren olarak benim gözümden hatalarınız:
*Küçük ilçe diye 300 tl maaş demişsiniz cidden az bi'rakam bu bi'gerçek.
*Ancak asıl göze batan 300 lira gibi bi'rakama hem çocuğu bakıtmanız hem temizlik istemeniz? Kim 300 tlye hem evinizin ütüsünü, temizliğini yapar bi'de üstüne çocuğunuzla kaliteli zaman geçirir?![]()
Yani 8'den 12'ye kadar o yaştaki çocuğa mı dikecek gözlerini yoksa ütünüze mi, banyonuza mı? Allah korusun çocuğunuzu içerde oynuyor diye bırakıp banyo temizliğine daldığında çocuk düşse etse ozaman da çocuğa iyi bakmıyor olmayacak mıydı?:44:
Bi'de üstüne kadınla konuşamıyor gibi eli aramışsınız ben olsam direk bırakırdım işi:44:
Sizin olay az paraya çok iş gibi bi'şey olmuş gerçekten:26:
Bakıcı arkadaşa gelince baştan kabul etmiş olması hata direk.
Hani deseniz ki çocuğumu aksatıyor ozaman bu başlığın adı cidden "bakıcı sorunu" olurdu.
Yazan arkadaşlar içinde küçük ilçede yaşayıp evine temizlik elemanı alan varsa çok merak ettim kaça geliyor bu elemanlar yazabilirler mi ?
evet bende çok merak ettim kaça alıyorlar. kaçıncı yazışım bilemiycem ama burda böyleyken ben niye daha fazla vereyim arkadaşlar.siz olsanız verir misiniz.kimsenin de vereceğini zannetmiyorum
arakdaşlar kısa ve öz anlatayım.3 şındaki oğlum için bir tanıdık aracılığıya bakıcı bulduk eşim sabahçı 8-12 arası bizde, 300 lira veriyoruz belki bazı arkadaşlara az gelebilir ama burda geneli böyle akşama kadar olan için 450 500 gibi rakamlar veriliyor. ki genelde ev temizliğide yaptırılıyor.nitekim bende 8- 5 çalıştığmdan bana da yardımcı olsun diye ev temizliğide istediğimi belirttim.haftada 1 evi silme ,toz alma,bulaşık, çamaşır makinesini boşaltma(haftada 2 oluyor genelde)çamaşırları katlama,eşimin 3 gömlek 1 pantolon ütüsü,evi günlük süpürme gibi. 2 aydır bizimle ilk haftalarda çok iyiydi ama şimdi ihmal ediyor söylemesem ne siliyor ne toz alıyor.geçen hafta toz alırsın dedim üstün körü şöylece almış,sonra banyo paspaslarını yıkamıştım pazartesi sabah gelmiş (normalde banyoyu da silicik ama silmediğinden ben pazar günü yıkamıştım , ama eşim traş olurken yerlere traş losyonu damlatmış ben yattıktan sonra sabah gördüm acele çıktığımda silemedim)temiz paspası öylece oraya sermiş.birde eli çok bol evi iki silmeye şu 3 kiloluk losyonları bitirdi .daha bazı detaylar işte .yani oğlumdan fırsat bulup da yapamıyor desem 9- 9.30 arsı uyanır yemegini yer arabası var onunla oynar yai öyle huysuz bir çocuk da değil. zaman bulamayıp yapamıyor desem akrabaları komşularım onlara gidiyor.neyse eşimde benim memnun olmadığmı biliyor bize bakıcıyı bulan kişiyi aramış ilk önceleri çok memnunduk şimdi ihmal ediyor diye.keşke demeseydin dedim bende .işte böyle sizce ne demeliyim.sabah evi silersin dedim geldim ki silinmemiş. hiç bişey demeden çıktı.içeri girdim ki viledanın ucu kopmuş bari söylede bileyim. hadi onu yapmadın toz al yok ben fazla titz biri de değilim arkadaşlar.
küçük bir yerde yaşadınız mı hiç? merak ettiğimden soruyorum sadece. bu bakıcılık işlerini yapan insanlar zaten normal bir işe giremeyeceklerinden, ev ekonomisine az da olsa katkı sağlamak için yapıyorlar. yani küçük bir yerde yaşayan insanlar çok açık görüşlü olmuyor, en azından geldiğim yerde öyleydi. bir kadının her ortamda çalışması hoş karşılanmıyor. onlar da böyle işlere başvuruyorlar. beklentileri çok büyük olmadıklarından piyasayı kendileri oluşturuyorlar aslında.
mantık arıyorsanız bu mantıkla bakın biraz da. yani işverenin dayattığı ücreti düşük buluyorsa kabul etmesinler, böylece fiyat arttırılmak zorunda kalınır değil mi? hayır ama onlar kabul ediyor çünkü onlar için yeterli ya da ellerindeki en iyi imkan bu. annem de böyle bir işte olduğu için çok rahat konuşuyorum.