- 10 Kasım 2020
- 8.002
- 66.843
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın sevgili arkadaşım;Kreşleri , cevremizdekilerin kalitesiz oluşu sebebiyle pek araştırmadim ama araştırmaya başlayabilirim..
Çok şanslılar. Böyle birini bulmak çok zor. Arkadaşımın ablası bakıcılık yapıyor çocuklar kocaman oldular şimdi okuldan gelince karşılıyor yemeklerini hazırlıyor evi toplayıp gidiyor. Anne de işten gelince çocuklarla vakit geçiriyor. Aile bırakmadı onu artık aileden biri oldu. Ah keşke tayinleri filan çıksa da gitseler hemen tüm şartların kabul deyip el koyacağım.Benim dayımın kızının bakıcısı 3 yaşındaki oğlan çocuğuyla yenidoğan kardeşine aynı anda baktı.
Halende bakar biri beş yaşında biri 2 oldular
Bence araştır ya da iki bakıcı tut maliyetli olur ama yapacak birşey yok maalesefKreşleri , cevremizdekilerin kalitesiz oluşu sebebiyle pek araştırmadim ama araştırmaya başlayabilirim..
2 çocuk olması ekstra zor evet .Çünkü 2 yaş çok hareketli bir dönem ve bebekte zor bir bebekse bakicidan mucize beklememek lazım.Uyumak biraz garip tabii kabul edilemez .Çalışan annelerin işi çok zorAllah isinizi kolaylastirsin
Hakkıyla baktıysa helal olsun.Benim dayımın kızının bakıcısı 3 yaşındaki oğlan çocuğuyla yenidoğan kardeşine aynı anda baktı.
Halende bakar biri beş yaşında biri 2 oldular
3 yasa kadar cocugu evde nasıl tutuyosunuz ya:)2 yaş ve ufak bebeğe tek kişi bakamaz. Siz bile ne kadar zorlanıyorsunuzdur. İşe hemen dönmek zorunda değilseniz büyük 2,5 olana kadar bekleyip kreşe verin.
3 yaş bile kreş için erken bence. Ama sizin şartlarınızda evde ikisine hakkıyla bakılması çok zor..