arakdaşlar kısa ve öz anlatayım.3 şındaki oğlum için bir tanıdık aracılığıya bakıcı bulduk eşim sabahçı 8-12 arası bizde, 300 lira veriyoruz belki bazı arkadaşlara az gelebilir ama burda geneli böyle akşama kadar olan için 450 500 gibi rakamlar veriliyor. ki genelde ev temizliğide yaptırılıyor.nitekim bende 8- 5 çalıştığmdan bana da yardımcı olsun diye ev temizliğide istediğimi belirttim.haftada 1 evi silme ,toz alma,bulaşık, çamaşır makinesini boşaltma(haftada 2 oluyor genelde)çamaşırları katlama,eşimin 3 gömlek 1 pantolon ütüsü,evi günlük süpürme gibi. 2 aydır bizimle ilk haftalarda çok iyiydi ama şimdi ihmal ediyor söylemesem ne siliyor ne toz alıyor.geçen hafta toz alırsın dedim üstün körü şöylece almış,sonra banyo paspaslarını yıkamıştım pazartesi sabah gelmiş (normalde banyoyu da silicik ama silmediğinden ben pazar günü yıkamıştım , ama eşim traş olurken yerlere traş losyonu damlatmış ben yattıktan sonra sabah gördüm acele çıktığımda silemedim)temiz paspası öylece oraya sermiş.birde eli çok bol evi iki silmeye şu 3 kiloluk losyonları bitirdi .daha bazı detaylar işte .yani oğlumdan fırsat bulup da yapamıyor desem 9- 9.30 arsı uyanır yemegini yer arabası var onunla oynar yai öyle huysuz bir çocuk da değil. zaman bulamayıp yapamıyor desem akrabaları komşularım onlara gidiyor.neyse eşimde benim memnun olmadığmı biliyor bize bakıcıyı bulan kişiyi aramış ilk önceleri çok memnunduk şimdi ihmal ediyor diye.keşke demeseydin dedim bende .işte böyle sizce ne demeliyim.sabah evi silersin dedim geldim ki silinmemiş. hiç bişey demeden çıktı.içeri girdim ki viledanın ucu kopmuş bari söylede bileyim. hadi onu yapmadın toz al yok ben fazla titz biri de değilim arkadaşlar.