slmm henuz 1aylik anneyim, we ayni zamanda universitede ogrenciyim, ve artik okula donmem gerekiyor. azerbaycanda yasiorum, simdilik annem burda ama 1 yada 1,5 aya kadar muhakkak bir bakici bulmam lazim, icim daraliyo bunu dusundukce. annemi de daha fazla alikoymak istemiorum, cunku hem onun hem benim duzenlerimiz var, ve cok zor oluyo burda kalmasi da, bi kere en basta ben catisiyorum surekli, annem tecrubeliyim derken, benim hassasiyetimi gormezden gelio, bebegime istedigim seyleri vermek isterken bazen kirilmasina sebep oluorum ne yazikki(((((((((((((
onun dogruu bildigi yanlislarinii istemiorum!:1no2:
ve bebek bakimi yada egitiminde anneye direktifte bulunmak coooook zoooooorrbenneyaptımki
uffffffffffff bakici ise mecburen olmak zorunda veee benn ne yapacagimiii bilemiorummm, ne istedigimi biliorum ama isteklerime cevap aldigimdan nasil emin olacagimi bilmiorummm!! zaten bu konu benim icin bu kadar hassasken, annemde surekli icimi karartmaya devam edio, nasil guvenecen iyi mi kotu mu nerden bilicen, surekliii bunlari yinelioo ve ben kendimiii dahada kotu hissediorum!!!!!!
bunu yasayan sanirim ben ilk degilimmm!!!!
cok zor bi sey aslinda bi yabanciya bebegimi birakmak ama mecburummmsenağlama
ama anneyle de olmuoo, ben artik bebegimle olan yeni hayatima alismam icin duzenimi kurmam gerekio..
lutfen benimle ayni seyleri yada benzer seyleri tecrube etmis annlerden oneri bekliorum..
napicam ben?? bu kotu duygulardan nasil kurtulacam?? bebgimi nasil birakcam? bakicima nasil guwencemm? icimi nasil rahatlaticammm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
onun dogruu bildigi yanlislarinii istemiorum!:1no2:
ve bebek bakimi yada egitiminde anneye direktifte bulunmak coooook zoooooorrbenneyaptımki
uffffffffffff bakici ise mecburen olmak zorunda veee benn ne yapacagimiii bilemiorummm, ne istedigimi biliorum ama isteklerime cevap aldigimdan nasil emin olacagimi bilmiorummm!! zaten bu konu benim icin bu kadar hassasken, annemde surekli icimi karartmaya devam edio, nasil guvenecen iyi mi kotu mu nerden bilicen, surekliii bunlari yinelioo ve ben kendimiii dahada kotu hissediorum!!!!!!
bunu yasayan sanirim ben ilk degilimmm!!!!
cok zor bi sey aslinda bi yabanciya bebegimi birakmak ama mecburummmsenağlama
ama anneyle de olmuoo, ben artik bebegimle olan yeni hayatima alismam icin duzenimi kurmam gerekio..
lutfen benimle ayni seyleri yada benzer seyleri tecrube etmis annlerden oneri bekliorum..
napicam ben?? bu kotu duygulardan nasil kurtulacam?? bebgimi nasil birakcam? bakicima nasil guwencemm? icimi nasil rahatlaticammm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: