• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakici problemi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

on7eylul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
6
0
86
- Yurtdışı
slmm henuz 1aylik anneyim, we ayni zamanda universitede ogrenciyim, ve artik okula donmem gerekiyor. azerbaycanda yasiorum, simdilik annem burda ama 1 yada 1,5 aya kadar muhakkak bir bakici bulmam lazim, icim daraliyo bunu dusundukce. annemi de daha fazla alikoymak istemiorum, cunku hem onun hem benim duzenlerimiz var, ve cok zor oluyo burda kalmasi da, bi kere en basta ben catisiyorum surekli, annem tecrubeliyim derken, benim hassasiyetimi gormezden gelio, bebegime istedigim seyleri vermek isterken bazen kirilmasina sebep oluorum ne yazikki:((((((((((((((
onun dogruu bildigi yanlislarinii istemiorum!:1no2:

ve bebek bakimi yada egitiminde anneye direktifte bulunmak coooook zoooooorrbenneyaptımki

uffffffffffff bakici ise mecburen olmak zorunda veee benn ne yapacagimiii bilemiorummm, ne istedigimi biliorum ama isteklerime cevap aldigimdan nasil emin olacagimi bilmiorummm!! zaten bu konu benim icin bu kadar hassasken, annemde surekli icimi karartmaya devam edio, nasil guvenecen iyi mi kotu mu nerden bilicen, surekliii bunlari yinelioo ve ben kendimiii dahada kotu hissediorum!!!!!!

bunu yasayan sanirim ben ilk degilimmm!!!!

cok zor bi sey aslinda bi yabanciya bebegimi birakmak ama mecburummmsenağlama

ama anneyle de olmuoo, ben artik bebegimle olan yeni hayatima alismam icin duzenimi kurmam gerekio..

lutfen benimle ayni seyleri yada benzer seyleri tecrube etmis annlerden oneri bekliorum..

napicam ben?? bu kotu duygulardan nasil kurtulacam?? bebgimi nasil birakcam? bakicima nasil guwencemm? icimi nasil rahatlaticammm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

iyi akşamlar sizi cok iyi anlıyorum bende cocuk bakıcılıgı yapıyorum şimdiye kadar 2 cocugu bakkım anneler cok korkuyorlar ilk başta ama dogru insanı buldukdan sonra hiç düşünmeyin tabi rahatda olmamazsınız siz annesiniz ama hayat devam ediyor engeller zorluklar cıkıyor karşımıza

tesekkur ederim.. umarimm dogru insani en kisa zamanda bulurum..
peki size birsey sorucam, bakicilikta tecrube ne kadar onemli?? cunku su anda egitiminden deil, ihtiyaclarindan sorumlu birisini istiorum. sadece yarim gun..
cocuklari cok sevmesi yeter mi bakici adayinin??

tesekkur ederim.. umarimm dogru insani en kisa zamanda bulurum..
peki size birsey sorucam, bakicilikta tecrube ne kadar onemli?? cunku su anda egitiminden deil, ihtiyaclarindan sorumlu birisini istiorum. sadece yarim gun..
cocuklari cok sevmesi yeter mi bakici adayinin??

tecrube şu bakımdan önemli daha bilinçli yapdıgı işi ciddiye alır gibi geliyor ama yinede belli olmaz .ilk başda bence bakıcılık yapan insanın cok merhametli iyi kalpli olması lazım.cocukları sevmesi cok önemli tabi ama egitimde önemli bebek dogdukdan sonra egitim başlar bence şu an cocuk gelişimide okuyorum .bakım ve egitim aynı anda olur

seni çok iyi anlıyorum canım.benimde 2 tane evladım var.kızıma annem bakmıştı.şu an 3 e gidiyor.oğlum 4 yaşında.bende çalışmayı çok istiyorum.çalışamadım.evde oğluma bakıyorum.annem bakmadı oğluma.çünki çok yaramaz ve hırçın büyüdü....maddi yöndende sıkıntıdayız....öyle idare etmeye çalışıyoruz....bende hep kararsız kaldım...bakıcı bulup çalışmayı düşündüm.....olmadı...yapamadım...tüm zorluklara rağmen evde oturup kendim baktım oğluma...inan allahımız yardım ediyo.sen canını hiç sıkma...tanıdık arkadaşlarından birilerinin tavsiye ettiği kişiler mutlaka olur..onları dene bence...hem sende rahat olursun...sevgilerimle.......

Back