Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcı konusu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kadermibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
1.237
1.372
133
Merhaba
Mersinde oturan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum
Yeni doğum yaptım ve haziran ayında işbaşı yapacağım .
Bebeğime bakıcı arıyorum , kendi evimde bebek bakacak ve akşam yemeğini hazırlayacak bir bakıcıya ihtiyacım var.
Acaba aradığım bakıcıya kaç lira vermeliyim.
bu arada hafta sonu tatili sadece pazar günü olacak.

İstanbul'da oturuyorum
Sabah 8-aksam 5
Hafta içi 5 gün
Asgari ücret + sigorta + yol parası vererek bakıcı bulamıyorum

Siz gecen yaz evlenmiştiniz değil mi ?
Hayırlı olsun bebeğinizde .
Bakıcı konusunda çevrenizden fikir almanızı tavsiye ederim

Kızınız nasıl iyi mi ?
O zamandan Hatırlıyorum sizi mutlu Olmayı çok hak ediyorsunuz mutlu olursunuz inşallah çok

kızım da ben de çok iyiyim şükür. evet zorlu bir hayatım vardı şimdilik herşey çok iyi umarım bundan sonrada böyle olur bizim için.

kızım da ben de çok iyiyim şükür. evet zorlu bir hayatım vardı şimdilik herşey çok iyi umarım bundan sonrada böyle olur bizim için.
İnşallah hersey daha guzel olur . Bakıcı konusunda dediğim gibi çevrenizdeki Kişilerin memnun kalıp referans olabileceği kişileri seçin devir kötü malum :/

o Üniversite öğrencisi olan cep harçlığını çıkaracak yaz dönemi boyunca

o Seyahat engeli olmayan aileyle birlikte seyahat edebilecek

o İstanbul dışına zaman zaman çıkılabilir ve başvuranların da seyahat engeli olmamalı

o Çocukları çok seven, sabırlı, hoşgörülü, pozitif, enerjisi yüksek, çocuklara etkinlik yapabilen

o 18/27 yaş arası olmalı

o Sigara kullanmayan

o Asgari ücret / haftada 1 gün izin

o Çalışma saatleri 09:00 – 18:00

İSTANBUL ANADOLU YAKASI / ÜSKÜDAR KANDİLLİ
İKİZ ERKEK 2 YAŞ ÇOÇUKLAR İLE ETKINLIK BESLENME VB.
SADECE COCUKLAR İLE İLGİLENECEK.
dan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…