- 23 Aralık 2020
- 328
- 103
- 23
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
-
Onlar büyük ortaokula gidiyorlar ve yarım gün olacağı için evine de yetişebiliyorGenç olanın 2 çocuğu var peki onlar kac yaşında?
Onlara kim bakacak?
Genç olanın kriterini beğenmiyorum demedimçocuk bu sonuçta anlaştınız diye kararınlzdan dönmemek saçma olur her an dönebilirsiniz ayrıca başka bakıcı yok mu neden kos koca şehirde iki kişi arasında kaldınız ve ikisininde kriterlerini begenmiyorsunuz zaten
diger durumunuzu okudum Bence siz bir tane bakıcı bir tane de temizlikçi tutun çünkü kimse sizin evinizi temizlemek zorunda değilOnlar büyük ortaokula gidiyorlar ve yarım gün olacağı için evine de yetişebiliyor
Hanfendi bu mesajımda temizlikle ilgili bir şey yazmış mıyım amacınız nedir fikri vermek olmadığı kesindiger durumunuzu okudum Bence siz bir tane bakıcı bir tane de temizlikçi tutun çünkü kimse sizin evinizi temizlemek zorunda değil
Çevre eş dostReferansları kimler bu insanların?
Diğerinde linç yediniz diye yeniden aynı konuyu yazmışsınız ve temizlik kısmını içinizde tutmuşsunuz benim şahsi fikrimHanfendi bu mesajımda temizlikle ilgili bir şey yazmış mıyım amacınız nedir fikri vermek olmadığı kesin
hayır diğerinde asıl istediğim öneriler yerine bambaşka yere saptı konu sonra da mandalla çamaşır astıran biri linç ediliyordu en son , zaten haftada bir temizlikçi alacağım benim karar vermediğim bakıcı konusuydu anonim bir ortamda kimseye iyi görünmek gibi bir derdim yok ki içimde tutayım size iki kriteri de söylüyorum ancak gidip hiç bahsetmediğim bir detaya yorum yapıyorsunuz gerçekten kötü kalplisiniz lütfen tartışmayalım ben tecrübeli annelerden bakıcı deneyimi yaşayanlardan fikir almak için soru açtım sizin gibi yedi yirmidört dedikodu arayanlardan değilDiğerinde linç yediniz diye yeniden aynı konuyu yazmışsınız ve temizlik kısmını içinizde tutmuşsunuz benim şahsi fikrim
İlla gelirler bacım illa gelirler ..Hanfendi bu mesajımda temizlikle ilgili bir şey yazmış mıyım amacınız nedir fikri vermek olmadığı kesin
Yaptığın duruma yorum yapınca dedikodumu oluyormuş hmm tuhafmış. Neyse İyi anneler cevap verir size iyi günlerBir de beğenmeyenler neyi beğenmiyor anlamadım dümdüz bi soru işte saçma sapan kişilerle do
hayır diğerinde asıl istediğim öneriler yerine bambaşka yere saptı konu sonra da mandalla çamaşır astıran biri linç ediliyordu en son , zaten haftada bir temizlikçi alacağım benim karar vermediğim bakıcı konusuydu anonim bir ortamda kimseye iyi görünmek gibi bir derdim yok ki içimde tutayım size iki kriteri de söylüyorum ancak gidip hiç bahsetmediğim bir detaya yorum yapıyorsunuz gerçekten kötü kalplisiniz lütfen tartışmayalım ben tecrübeli annelerden bakıcı deneyimi yaşayanlardan fikir almak için soru açtım sizin gibi yedi yirmidört dedikodu arayanlardan değil
Ama cidden insan başında uyarmış lincleyecek yazmasın diye hala burada abuk subuk kadına saldiriyorsunuzYaptığın duruma yorum yapınca dedikodumu oluyormuş hmm tuhafmış. Neyse İyi anneler cevap verir size iyi günler
Evet benim gereksiz görüp bahsetmedğim bir detayı burada söyleyip konuyu saptırıyorsunuz ve işime yaramak yerine zamanımı çalıyorsunuz lütfen yazmayınYaptığın duruma yorum yapınca dedikodumu oluyormuş hmm tuhafmış. Neyse İyi anneler cevap verir size iyi günler
Bu sitenin en sevmediğim tarzdaki üyeleri başta belirtmenize rağmen hala da yazıyorlar saldıracak yer arıyorlar.. edep yahuEvet benim gereksiz görüp bahsetmedğim bir detayı burada söyleyip konuyu saptırıyorsunuz ve işime yaramak yerine zamanımı çalıyorsunuz lütfen yazmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?