• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı fiyatları hakkında

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Istanbulda evde profesyonel olarak cocuk bakanlar asgari ucret+sigortadan basliyor.
Ama tabi hicbir bakicilik vasfi olmayan, konu komsunun cocuguna 500 600 liraya bakan da var ama bunu bir is gibi gormedikleri, ek gelir olsun diye yaptiklari icin izinlerden, calisma saatlerine kadar genelde her konuda sorun yasaniyor.

Adventur hayirli olsun.
Bende yeni dogum yaptim. Benim arkadas bin tl ye etimesgutta baktiriyor.kadinin evinde.ve bu fiyata bakici buldugu icin cok mutlu.ben eryamandayim.bin tl ustu fiyatlari duyunca ucretsiz izin almaya karar verdim. En azindan gozum arkada kalmaz.

Merhaba
Ben de Ankara'dayım. 1700 TL + sigorta veriyorum. Kızım yarım gün kreşe gidiyor. Abla, sabahtan öğlene kadar ev işi, yemek, ütü vs. ile uğraşıyor. Öğleden sonra da kızla ilgileniyor. Kızım doğduğunda başlatmıştım. 1300 Liraya başlamıştı. Her sene 100 lira zam şeklinde anlaşmıştık. Şu an kızım 4 yaşında.

Alakasiz olmazsa;
Sigortasi nasil yapiliyor? Bizim suan bakicimiz yok ama sirketten gelen temizlikci var haftada 3 gun. Biz parayi oraya oduyoruz sigortasini maasini onlar ayarliyor.
Kendim full bizimle calisicak birini almak istiyorum simdi. Ama sigortasini nasil yapicam onu dusunuyorum.
Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler

Istanbulda evde profesyonel olarak cocuk bakanlar asgari ucret+sigortadan basliyor.
Ama tabi hicbir bakicilik vasfi olmayan, konu komsunun cocuguna 500 600 liraya bakan da var ama bunu bir is gibi gormedikleri, ek gelir olsun diye yaptiklari icin izinlerden, calisma saatlerine kadar genelde her konuda sorun yasaniyor.

Benim eski binamda bir komsumun ogluna kapicinin esi 750 liraya bakiyordu. Evde boncuk isliyor evinin isini yapiyor cocukla gune gidiyor misafir aliyor... kepazelik bence. Is yerime getirsem daha saglikli bakilir.

Adventur hayirli olsun.
Bende yeni dogum yaptim. Benim arkadas bin tl ye etimesgutta baktiriyor.kadinin evinde.ve bu fiyata bakici buldugu icin cok mutlu.ben eryamandayim.bin tl ustu fiyatlari duyunca ucretsiz izin almaya karar verdim. En azindan gozum arkada kalmaz.

Sagol cnm evet ya pahali...ben de dusunuyorum surekli alsam mı almasam mı diye...uygun fiyatlı bulursam alicam yoksa belki ben de ucretsiz alirim...cnm bi de bisi sorcam derece kademe ilerlemesi var mı dogum izninde...

Alakasiz olmazsa;
Sigortasi nasil yapiliyor? Bizim suan bakicimiz yok ama sirketten gelen temizlikci var haftada 3 gun. Biz parayi oraya oduyoruz sigortasini maasini onlar ayarliyor.
Kendim full bizimle calisicak birini almak istiyorum simdi. Ama sigortasini nasil yapicam onu dusunuyorum.
Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler
Evin bulunduğu semte bakan SGK ya gidiyorsun. Evde çalışan için geldiğini söyleyince bir form dolduruyorsun, kendi kimliğin ve çalışanın kimliğinin fotokopisi ile teslim ediyorsun. Devletin son altı ayda sgk girişi yapılmamış olan çalışana 2 yıl teşviği var. Bir kısmını sen ödüyorsun bir kısmını da devlet karşılıyor.

Sagol cnm evet ya pahali...ben de dusunuyorum surekli alsam mı almasam mı diye...uygun fiyatlı bulursam alicam yoksa belki ben de ucretsiz alirim...cnm bi de bisi sorcam derece kademe ilerlemesi var mı dogum izninde...
doğum iznindede ucretsızdede derece ılerlemesı varmış.
ark a sordum

ben 600 veriyordum ama bu 650 yapacağım onlarda az buluyor galiba ama herkes tutturabildiğine 3 çocuğa 900 e bakıyorlar durumu iyi olanlar tek çocuk 750 700 olabiliyor maraştayım ama başkentte müthiş yüksek galiba yorumlara bakınca

ben 600 veriyordum ama bu 650 yapacağım onlarda az buluyor galiba ama herkes tutturabildiğine 3 çocuğa 900 e bakıyorlar durumu iyi olanlar tek çocuk 750 700 olabiliyor maraştayım ama başkentte müthiş yüksek galiba yorumlara bakınca
Ankara memur kenti ya bakici revaçta..Arz talebi karsilamaynca bakicilar cok yuksek rakamlarla calisio .

Benim arkadaşım İstanbulda baktırıyo, 8-6 arası, hafta sonu tatil 800 tl ve sigortası yok bilmiyorum bana çok geldi buraya yazılanlar
Allah Allah İstanbul un hangi semti yaaaa şaşırdım
küçükçekmece coşuyor bizim bakıcı 1300 ama onun dediğine göre 2000 den aşağı yokmuş

Merhaba arkadaşlar Ankara'da bakıcı yada haftalık-aylık Temizlik için birini arayanlar varsa görüşmek isterim. Şuan sadece h.sonu cmt ve pzr öğlenden akşama kdr 7 yasında bi çocukla ilgileniyorum ve evin haftalık genel temizliğini yapıyorum. H.içi de çalışabileceğim düzenli bi iş arayışım var. Kendi evimmiş gibi özenli ve temiz yaparım temizlik işlerinizi

2500 lira bile diyen olmuş... Ben memurum maaşım zaten o kadar. Bir oğlum var 4,5 yasında. Kardeş yapmak istiyoruz. İki sene ucretsiz izin alıcam. Ben de ucretsiz izinde çocuk bakayım o zaman evde... Tamam cocuk bakmak zor ama el insaf.

ben dde maraştayım. ne şartlarda 650 veriyorsunuz acaba. acil bakıcı bulmam gerek fiyatlar konusunda hiç bilgim yok. yardımcı olur musunuz luutfen.

2500 lira bile diyen olmuş... Ben memurum maaşım zaten o kadar. Bir oğlum var 4,5 yasında. Kardeş yapmak istiyoruz. İki sene ucretsiz izin alıcam. Ben de ucretsiz izinde çocuk bakayım o zaman evde... Tamam cocuk bakmak zor ama el insaf.
Merhaba konu eski ama inş.mesajımı görürsünüz? Ücretsiz izni 2 sene alabiliyor muyuz acaba? 6 ay değil mi? Bu arada bebek oldu mu acaba ikincisi :KK54:

Back