• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı fiyatları hakkında

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Tamamen semte bagli
Ablamin iki cocuguna sigorta + 1700 tl ye bakiyor hatta cocuklar uyuyunca yemek falan yapiyor.

Ben tek cocuk icin sadece cocuk bakimina 2500 den asagi bulamadim. O da ilkokulu bile okumamis bir kadin. Acikcasi biraz cakallar. Iyi semtse cok istiyorlar.
Valla oyle iyi semti bana yazin gelwyim tr ye...

Tamamen semte bagli
Ablamin iki cocuguna sigorta + 1700 tl ye bakiyor hatta cocuklar uyuyunca yemek falan yapiyor.

Ben tek cocuk icin sadece cocuk bakimina 2500 den asagi bulamadim. O da ilkokulu bile okumamis bir kadin. Acikcasi biraz cakallar. Iyi semtse cok istiyorlar.
Sen o parayi bana ver ben miss gibi bakarim ..
O ne ya memur maasi..
Siz ciddi misiniz ya 2.500 verdiginize..
Valla saka gibi ya..

Sen o parayi bana ver ben miss gibi bakarim ..
O ne ya memur maasi..
Siz ciddi misiniz ya 2.500 verdiginize..
Valla saka gibi ya..

Memur maasi zaten dusuk turkiyede. Herkesteki memurluk sevdasini anlamis degilim bu sebeple. Kardesim universiteden mezun olamadi 1 dersi kaldi. Bu arada bir magaza zincirinde calisiyor en alelade is. Lisans mezunu memur kuzenimden 28 tl fazla aliyormus dun konusurken ortaya cikti. Hele ki kisin yakit ucreti dahi aliyor ki bunu ben de aliyorum. Yemek ucreti yol ucreti vs... memurlarin pek bir seyi yok özel durumda memurlar olabilir onu bilmiyorum.

Herhangi bir vasif aranmaksizin bu sekilde is bulmak turkiyede cok kolay. Ve bu islerde sebat ederseniz 2 yil icinde mudur olmak da... kendimden biliyorum.
Benim ilk mudurum ilkokul mezunuydu. E bu kadinlarin da gozu acildi. Iyi para almazlarsa cocuk bakmak istemiyorlar. Baska is mi yok? Sigortasi var terfi imkani var vesaire vesaire...

Ust komsunun bakicisinin kiz kardesi bizim temizlige geliyor. Ablasi 3500 aliyormus. Bu sene zam yapilmamis cikmayi dusunuyormus. Semtimiz suadiye. Göktürkte de teyzem cocuk bakiyor. Benim mudur maasima yakin para aliyor.

Valla yakin olsak b3n bqkma

Ya siz saka misiniz ev isi yemek yok askeri ucret..
Valla ben bayila bayila bakarim ya..
Birde hafta sonu yok..
Boyle isi kim istemez..
Ev işi ve yemeğe ayıracağı vakitte çocuğumla ilgilenmesi taraftarıyım çünkü. Çocuğumu televizyonun karşına oturtup yemek yapsa daha iyi dimi ? Akşama afiyetle yeriz!! Doğru bildiğiniz yanlışlarınızla devam edin

Bende ankaradayim.bu sene ihtiyaçtan dolayı baktım çocuk.kendi evimde.kizimda olduğu için 800 e baktım.ama eve gidilirse.1000-1200civari diye biliyorum.cocugun yaşı da önemli tabi

Ev işi ve yemeğe ayıracağı vakitte çocuğumla ilgilenmesi taraftarıyım çünkü. Çocuğumu televizyonun karşına oturtup yemek yapsa daha iyi dimi ? Akşama afiyetle yeriz!! Doğru bildiğiniz yanlışlarınızla devam edin
Canim sen simdi niye bana atarlandin ki??
Dogru bildihim yanlislar neymis..
Ben ev isi olnazssa super dedim yani dalga gectigimimi sandin..
Z

Tabiki en guzeli..
Zaten su tv cocuklari mahvediyor..
Ben sahsen cocugumu bakiciya versem eger cocuk kucukse yeni dogmussa kesinlikle yasak koyarim tv aculmasin diye..
Cocuk tv izlesin bakici otursun..
Yani onun yerine guzel oyunlar oynanabilir..

Memur maasi zaten dusuk turkiyede. Herkesteki memurluk sevdasini anlamis degilim bu sebeple. Kardesim universiteden mezun olamadi 1 dersi kaldi. Bu arada bir magaza zincirinde calisiyor en alelade is. Lisans mezunu memur kuzenimden 28 tl fazla aliyormus dun konusurken ortaya cikti. Hele ki kisin yakit ucreti dahi aliyor ki bunu ben de aliyorum. Yemek ucreti yol ucreti vs... memurlarin pek bir seyi yok özel durumda memurlar olabilir onu bilmiyorum.

Herhangi bir vasif aranmaksizin bu sekilde is bulmak turkiyede cok kolay. Ve bu islerde sebat ederseniz 2 yil icinde mudur olmak da... kendimden biliyorum.
Benim ilk mudurum ilkokul mezunuydu. E bu kadinlarin da gozu acildi. Iyi para almazlarsa cocuk bakmak istemiyorlar. Baska is mi yok? Sigortasi var terfi imkani var vesaire vesaire...

Ust komsunun bakicisinin kiz kardesi bizim temizlige geliyor. Ablasi 3500 aliyormus. Bu sene zam yapilmamis cikmayi dusunuyormus. Semtimiz suadiye. Göktürkte de teyzem cocuk bakiyor. Benim mudur maasima yakin para aliyor.
Valla bilmiyorum ben cok para gormedigimden heralde..
Bana memur maasi cok cazip geliyor..
Her ay tak yatiyor..
Garanti yani..
Memur olmak icin universite bitirmek lazim..
Diger isler icin ise hicbir bilgim yok..

Konyada yakınım ,haftaiçi sadece çocuk bakımı sabah 8 akşam 8 ile 950 ye başladı yeni .Bundan önce sadece sil supur ev işi ve çocuk bakımı hafta içi sabah 8 akşam 5 1250 lira idi .herseyi yaptiririm diyorsanız asgari ücret falam diyorlar

Benım ablam 400 tl ye baktırıyor. 6.30 da bırakıyor bakıcıya. Bakıcı sabah okula goturuyor oglen alıyor. 5.30 da ablam alıyor cocugu . 6 yasında yıgenım

Merhaba
Ben de Ankara'dayım. 1700 TL + sigorta veriyorum. Kızım yarım gün kreşe gidiyor. Abla, sabahtan öğlene kadar ev işi, yemek, ütü vs. ile uğraşıyor. Öğleden sonra da kızla ilgileniyor. Kızım doğduğunda başlatmıştım. 1300 Liraya başlamıştı. Her sene 100 lira zam şeklinde anlaşmıştık. Şu an kızım 4 yaşında.

Ankara fiyatlar 1300-1500 arası artı sigorta şeklinde canım. Ayrıca bu fiyat sadece çocuk bakma fiyatı içinde temizlik yemek falan YOk. Ben de bakıcı arıyorum bu arada bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarda sevinirim

Back