- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 39
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Günde kac saat calisacak, sizin evinizde mi kendi evinde mi bakacak, sizin evinizde calisacaksa yemek temizlik gibi isler de yapacak mi? Tüm bunlara bagli olarak ücret degisir.
Şehiri geçtim semt bile etkiler
Mesleğiniz dahi etkiler
Beklentiniz etkiler
2010 yılında bizim şehirde tarife asgari ücret artı yol parası idi
2011 de oğlumun bakıcısı 6 gün günde 11 saat çalışıp 900 alıyordu Başkent'te de bu civardadır rayiçler sanki
Ankara da 1200 lira duydum ben amaKendi evimde baktirmak istiyorum..bebekle ilgilensin yeter...yemek temizlik hallederim...yatılı istemiyorum...ortalama bi fiyat bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz acaba...
Ankara da 1200 lira duydum ben ama
Simdi de asgari ucrettir degil mi en az...
Bence öyledir
Hafta sonu var mı
Semtiniz lüks mü ya da nezih mi
Yani şimdi semt anmayım ama Ümitköy ve Keçiören fiyatları aynı olmaz
Bir de ulaşım önemli evden kaçta çıktığınız önemli zira bakıcı da ona göre evden çıkıp gelecek gece de geç gidecek vs
Yatılı bakıcı alabiliyorsan çok rahat edersin. Türk bulman neredeyse imkansız ama. Gürcü,filipinli vs.. 600dolardan başlıyor. Haftada birgün izinli. İzin günü yol parası ve harçlığıda senden.
Yatılı istemem diyorsan tek tavsiyem bakıcıdan sakın ev işi ve yemek isteme. Sadece çocuğuma bakacaksın de. Asgari ücrete bulursun kesin.
Benim arkadaşım İstanbulda baktırıyo, 8-6 arası, hafta sonu tatil 800 tl ve sigortası yok bilmiyorum bana çok geldi buraya yazılanlar
Valla yakin olsak b3n bqkmaKendi evimde baktirmak istiyorum..bebekle ilgilensin yeter...yemek temizlik hallederim...yatılı istemiyorum...ortalama bi fiyat bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz acaba...
Ya siz saka misiniz ev isi yemek yok askeri ucret..Yatılı bakıcı alabiliyorsan çok rahat edersin. Türk bulman neredeyse imkansız ama. Gürcü,filipinli vs.. 600dolardan başlıyor. Haftada birgün izinli. İzin günü yol parası ve harçlığıda senden.
Yatılı istemem diyorsan tek tavsiyem bakıcıdan sakın ev işi ve yemek isteme. Sadece çocuğuma bakacaksın de. Asgari ücrete bulursun kesin.
Yani benim ablam yemek arti ev isi arti iki cocuk 100 tl..Ay 800 tl ye iyi bi bakici bulsam ne isterim dahabu fiyattan bulunan bakici acaba beklentileri karsilar mı...arkadasiniz memnun mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?