• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı fiyatları hakkında

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

adventurerpassenger

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.219
1.594
133
39
Kizlar hamileyim ...cocuk dogumundan sonra calisacagim icin bakıcı tutmam gerekecek....iyi bi bakıcı nasıl bulabilirim bilmiyorum...ucretleri ile ilgili ise hic bir bilgim yok....acaba bu konuda yardımcı olucak var mı...(ek bilgi:sehir ucreti etkiler mi bilmiyorum ama ankaradayım...)

Günde kac saat calisacak, sizin evinizde mi kendi evinde mi bakacak, sizin evinizde calisacaksa yemek temizlik gibi isler de yapacak mi? Tüm bunlara bagli olarak ücret degisir.

Şehiri geçtim semt bile etkiler

Mesleğiniz dahi etkiler

Beklentiniz etkiler

2010 yılında bizim şehirde tarife asgari ücret artı yol parası idi

2011 de oğlumun bakıcısı 6 gün günde 11 saat çalışıp 900 alıyordu Başkent'te de bu civardadır rayiçler sanki

Günde kac saat calisacak, sizin evinizde mi kendi evinde mi bakacak, sizin evinizde calisacaksa yemek temizlik gibi isler de yapacak mi? Tüm bunlara bagli olarak ücret degisir.

Kendi evimde baktirmak istiyorum..bebekle ilgilensin yeter...yemek temizlik hallederim...yatılı istemiyorum...ortalama bi fiyat bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz acaba...

Şehiri geçtim semt bile etkiler

Mesleğiniz dahi etkiler

Beklentiniz etkiler

2010 yılında bizim şehirde tarife asgari ücret artı yol parası idi

2011 de oğlumun bakıcısı 6 gün günde 11 saat çalışıp 900 alıyordu Başkent'te de bu civardadır rayiçler sanki

Simdi de asgari ucrettir degil mi en az...

Simdi de asgari ucrettir degil mi en az...

Bence öyledir

Hafta sonu var mı

Semtiniz lüks mü ya da nezih mi

Yani şimdi semt anmayım ama Ümitköy ve Keçiören fiyatları aynı olmaz

Bir de ulaşım önemli evden kaçta çıktığınız önemli zira bakıcı da ona göre evden çıkıp gelecek gece de geç gidecek vs

Son düzenleme:
Ankarada degilim , bizim burda turklee asgari ucret aliyor yabanci yatili bakicilar da 600 dolardan basliyor , ben ege'nin guzide bir sehrindeyim
Baya bi bakici aradiktan sonra en sonunda yatili yabanci aldim huzura erdim

Bence öyledir

Hafta sonu var mı

Semtiniz lüks mü ya da nezih mi

Yani şimdi semt anmayım ama Ümitköy ve Keçiören fiyatları aynı olmaz

Bir de ulaşım önemli evden kaçta çıktığınız önemli zira bakıcı da ona göre evden çıkıp gelecek gece de geç gidecek vs

Çankayadayim ben..haftasonu evdeyim ...haftaici ihtiyacim var bakiciya...

Yatılı bakıcı alabiliyorsan çok rahat edersin. Türk bulman neredeyse imkansız ama. Gürcü,filipinli vs.. 600dolardan başlıyor. Haftada birgün izinli. İzin günü yol parası ve harçlığıda senden.
Yatılı istemem diyorsan tek tavsiyem bakıcıdan sakın ev işi ve yemek isteme. Sadece çocuğuma bakacaksın de. Asgari ücrete bulursun kesin.

Yatılı bakıcı alabiliyorsan çok rahat edersin. Türk bulman neredeyse imkansız ama. Gürcü,filipinli vs.. 600dolardan başlıyor. Haftada birgün izinli. İzin günü yol parası ve harçlığıda senden.
Yatılı istemem diyorsan tek tavsiyem bakıcıdan sakın ev işi ve yemek isteme. Sadece çocuğuma bakacaksın de. Asgari ücrete bulursun kesin.

Insallah bulurum yaa...

Mutlaka evinize kamera koyun , 150 liraya kameralar var , cep telefonundan tabletten izleyebiliyorsunuz , tum gun kayit da yapiyor , aksam bilgisayardan da gecmisi izleyebilirsiniz
Ben bundan onceki bakicimi kamera kayitlari yuzunden gonderdim , sakin ihmal etmeyin kamerayi

Tamamen semte bagli
Ablamin iki cocuguna sigorta + 1700 tl ye bakiyor hatta cocuklar uyuyunca yemek falan yapiyor.

Ben tek cocuk icin sadece cocuk bakimina 2500 den asagi bulamadim. O da ilkokulu bile okumamis bir kadin. Acikcasi biraz cakallar. Iyi semtse cok istiyorlar.

Kendi evimde baktirmak istiyorum..bebekle ilgilensin yeter...yemek temizlik hallederim...yatılı istemiyorum...ortalama bi fiyat bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz acaba...
Valla yakin olsak b3n bqkma
Ya siz saka misiniz ev isi yemek yok askeri ucret..
Valla ben bayila bayila bakarim ya..
Birde hafta sonu yok..
Boyle isi kim istemez..

Back