Bakıcı/evde yardımcı Eskişehir

Nsrnsrkl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
11
0
86
Eskişehir
Eskişehir’de sevecen bir bakıcı ve ev işlerinde titiz yardımcı arıyorum. Çevrenizde bu özelliklerde iş arayanları lütfen bana yönlendirir misiniz?

Son düzenleme:
Siz konunun olduğu yerde düzenle var.oradan silin.buraya üye olmayan biri ,erkekler bile oluyor bu konuları.burada üye olup,kötü niyetli olanlarda olabilir.

Biz kan arama ilanına eşimin numarasını verdik,ben yazdım hatta eşim erkek ya o rahatsız edilsin gerekirse dedim o kadar gereksiz olayla muhattap olduk ki şu numara yazma işi çok sakat,bence de kaldırın numaranızı

Rahatlık derken???? Erkek üye olmadığı için işin aciliyeti nedeniyle numaramı yazdım. İlk defa buradan bir konuda yardım istedim, bu kadar tepki nedir anlamakta zorlanıyorum doğrusu
Merhaba Nsrnsrkl,
arkadaşlar kötü niyetle yazmıyor, evet sitemize erkek üye almıyoruz ama forumu kadın-erkek ziyaretçi statüsündeki herkes okuyabiliyor, telefon numarası, mail, facebook hesabı vb kişisel bilgilerinizi açıktan yazmanız gizliliğinizi ve güvenliğinizi tehlikeye atar, bu sebeple numaranızı yazmayın.

Merhaba bakıcı arayışınız konusunda yardımcı olabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…