• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmısınız

ozefe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
644
263
53
34
Hanımlar selam, 6.5 yaşında oğlum var arada midem bulanıyor ama kusmam yok vs diyor. Yani bunu belli aralıklarla bir senedir yapıyor birkaç kez doktora götürdüm hastalkklara bağladılar vs ama hasta değilkende bunu yapıyor. Yemek yemesi normal herzamanki gibi. Ondada bir değişiklik olmuyor yani midem bulanıyor dediği zamanlarda. Şimdi tekrar bi doktora göstereyim diyorum internetten araştırdım pek birşey bulamıyorum. Bazen gece uykusundan uyanıp midem bulanıyor diyor geri yatıyor tekrar uyuyor hani görünürde birşeyide yok. Başınıza hiç geldimi veya fikri olan varmı? Neden olur acaba ya da ne yapmam gerekir?

Mide bulanması dediği mide yanması gibi bir şey olabilir mi? Ya da gaz sorunu? Çocuk olduğu için tam tarif edemiyor olabilir.

Mide bulanması dediği mide yanması gibi bir şey olabilir mi? Ya da gaz sorunu? Çocuk olduğu için tam tarif edemiyor olabilir.
Evet aynısını düşündüm sordum defalarca yanmıyor bulanıyor diyor ama kusmam gelmiyor diyor öğürmüyorda yani midesinde bir rahatsızlık hissediyor ama dediğiniz gibi tam tarif edemiyor

Reflü mü acaba

Merhaba herhangi bir şeye alerjisi falan mı var acaba süt gibi siz yine de ihmal etmeyin

Gece uykusundan uyandırıyorsa mide yanması olabilir. Soda içirin bir daha ki sefere rahatlarsa belki mide yanmasıdır

Merhaba herhangi bir şeye alerjisi falan mı var acaba süt gibi siz yine de ihmal etmeyin
Zaten doğduğundan beri çok alerjik bi çocuktu bir sene alerji tedavisi gördü özellikle öksürük çok olurdu onu tedaviyle aştık. Süt zaten hiç sevmedi ama tabi süt içeren gıdalar yiyor. Öksürük bitti diye sevindik bu başladı acaba diyorum alerjiylede alakası olabilirmi

Gece uykusundan uyandırıyorsa mide yanması olabilir. Soda içirin bir daha ki sefere rahatlarsa belki mide yanmasıdır
Hiç sevmiyor sodayı ama deneyeceğim bende mide yanmasından ekşimesinden şüpheleniyorum bi uzmanada götürücem tekrar çünlü hep hastalıkla bağdaştırdılar okul zamanı illa bir mikrop kapıyor çocuklar vs dediler bu sefer direk bunu söyleyeceğim

Reflüden şüpheleniyorsanız biraz baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak tutun belki de reflüsü vardır

Hiç sevmiyor sodayı ama deneyeceğim bende mide yanmasından ekşimesinden şüpheleniyorum bi uzmanada götürücem tekrar çünlü hep hastalıkla bağdaştırdılar okul zamanı illa bir mikrop kapıyor çocuklar vs dediler bu sefer direk bunu söyleyeceğim
Ben karbonhidratlı yiyecekleri çok tüketirsem midem yanar sürekli öyle dediği günlerde ki beslenmesiniz takip edin geçmiş olsun 🙏🏻

Kan testi yaptırın. Reflü açısından da değerlendirilimeli aynı zamanda bir kalp doktoruna da gösterin dilerseniz. Geçmiş olsun🙏

Back