Bakarmısını erken gebelik

nazz636363

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
56
4
1
26
Kızlar adetime 1 gün var hylet çizgi
Varmı

Eklentiler

• IMG_8761.webp
    IMG_8761.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 105
Sende adet belirtisi varmı

haklısını ama daha adetime 1 gün var ve hiç bleirti yok adet belirtisi
Benim yumurtlamadan sonra baya bi sağ kasık ağrım oldu sonra bir iki gün geçti adet olcakmışım gibi ağrım başladı hala da devam ediyor ama herkesin bünyesi farklı ağrısı olmayan da var

Benim yumurtlamadan sonra baya bi sağ kasık ağrım oldu sonra bir iki gün geçti adet olcakmışım gibi ağrım başladı hala da devam ediyor ama herkesin bünyesi farklı ağrısı olmayan da var
Selam canım bende böyleyim psikolojikte olabilir bilmiyorum pcosluyum o yüzden de adetim düzensiz o yüzden de nasıl sonuçlanacak bilmiyorum yumurtlamam 20 marttaydı 5 gündür bende sen gibi hissediyorum umarım gebelik belirtisidir

Selam canım bende böyleyim psikolojikte olabilir bilmiyorum pcosluyum o yüzden de adetim düzensiz o yüzden de nasıl sonuçlanacak bilmiyorum yumurtlamam 20 marttaydı 5 gündür bende sen gibi hissediyorum umarım gebelik belirtisidir
Bende pcosluyum canım yumurtlama takibi yaptım bu ay bugün beta 38 çıktı düşük gibi ama bakalım nasıl artacak umarım gebeliktir seninkinde benim sadece sağ kasığım ağrıdı 8-9 gün kesin kist oluşıyor felan diye düşündüm hatta değilmiş şükür

kızlar tam olarak pcos belirtileri nelerdir adet düzensizligi dısında
Yumurtlama olmaması tüylenme kilo artışı lh Fsh yüksekliği ultrasondaki görüntü en önemlisi tabi benim mesela hormonlarım düzgün kilolu değilim ama ultrasonda pcos görünümü varmış

Bende pcosluyum canım yumurtlama takibi yaptım bu ay bugün beta 38 çıktı düşük gibi ama bakalım nasıl artacak umarım gebeliktir seninkinde benim sadece sağ kasığım ağrıdı 8-9 gün kesin kist oluşıyor felan diye düşündüm hatta değilmiş şükür
İnşallah yükselir sağlıklı bir gebelik oluşur canım sevindim senin adına bende 2 gündür var agrı karnımda ama anlayamadım şekilde adetten öncede kaşık ağrısı oluyordu ama bilmiyorum

İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin şu mübarek günlerde Allah’ım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve kucağına sağlıkla alırsın sevindim sizin adınıza 🥰
Teşekkür ederim canım inşallah 🥰

Back
X