Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi gözüküyor, yarın ilk idrarla tekrar et emin olmak için, ya da hiç uğraşmadan direk kan verKızlar reglime 4 gün var bakarmısınız burda ikinci çizgi varmı yoksa Benmi delirdimEki Görüntüle 3563493
Çizgi görünüyorKızlar reglime 4 gün var bakarmısınız burda ikinci çizgi varmı yoksa Benmi delirdimEki Görüntüle 3563493
Hassasiyetleri farklı olabilir. Testlerle takip edin koyulaşmayı2 tane İnnovita test yaptım bir tane bir gebenin günlüğü innovitalarda çizgi görünüyor bir gebenin günlüğü çok çok silik ama prodoctorda çıkmıyor anlayamadım prodoctor daha doğru sanırım
Innovita ovulasyon testinin yaninda çıkan testtense bu testin kendi çizgisi oluyorKızlar reglime 4 gün var bakarmısınız burda ikinci çizgi varmı yoksa Benmi delirdimEki Görüntüle 3563493
Evet o ama daha öncede yapmıştım silik olmamıştı bembeyaz çıktı onunda fotoğrafi var hattaInnovita ovulasyon testinin yaninda çıkan testtense bu testin kendi çizgisi oluyor
Ben de gördüm. Belirti var mı pekiEvet o ama daha öncede yapmıştım silik olmamıştı bembeyaz çıktı onunda fotoğrafi var hattabilmiyorum belkide öyledir daha 4 gün var ben erken davrandım çok silik zaten adetim gecikirse kan veririm
Var galiba, benim de boyleydiKızlar reglime 4 gün var bakarmısınız burda ikinci çizgi varmı yoksa Benmi delirdimEki Görüntüle 3563493
Yani yumurtlamam 10 martta oldu 18 marta kadar sağ kasık ağrısı yaşadım meme hassasiyeti birde yanma hissettim karnımda baya şimdi hiçbir şey yok regl belirtim de yokBen de gördüm. Belirti var mı peki
Hepsinde görülüyorYani yumurtlamam 10 martta oldu 18 marta kadar sağ kasık ağrısı yaşadım meme hassasiyeti birde yanma hissettim karnımda baya şimdi hiçbir şey yok regl belirtim de yok
Regl olmazsam kan vereceğimHepsinde görülüyorkan verin bence hayırlı olsun
![]()
Naptın canım adet gördün müRegl olmazsam kan vereceğim![]()