Bakar misiniz

Hacer0637

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
234
125
18
27
Arkadaşlar 3 yasinda kizim var sipral ile korunuyorum kardesi olsun istiyoruz sizce erkenmi sizin bebisleriniz arasinda yaş farki varmi ama virùs nedeniylede gidemiyorum hastaneye fikir verir misiniz

Virüs nedeniyle doktorlar yeni gebeliği onermiyor. Siz de düsünmeyin.

Hayat bir şekilde de devam ediyor aslında bnce yaş farkı iyi Bn istemem mesela tam büyüdü rahat ettim bir daha bebek ikisi büyüsünler daha güzel yine de sen bilirsin nasıl içine sinerse tabi

Hayat bir şekilde de devam ediyor aslında bnce yaş farkı iyi Bn istemem mesela tam büyüdü rahat ettim bir daha bebek ikisi büyüsünler daha güzel yine de sen bilirsin nasıl içine sinerse tabi
Cok tesekkr ederim 2si birarada buyuse daha iyi aradan cikmis olurlar

Iki cocugumun arasinda 3 yas var. Tam zamanlama diyorum cunku cok iyi oyun arkadasi olmaya basladilar. Ama su an salgin varken hic denemeyin derim ne olur ne olmaz kendinizi riske atmayin bi kac ay beklemekle bisey olmaz

Iki cocugumun arasinda 3 yas var. Tam zamanlama diyorum cunku cok iyi oyun arkadasi olmaya basladilar. Ama su an salgin varken hic denemeyin derim ne olur ne olmaz kendinizi riske atmayin bi kac ay beklemekle bisey olmaz
Haklisiniz bikac ay bekliycem peki kiskanma faln oldu mu oyuncagini paylasiyo mu genellikle kiskanma oluyomus kizim paylasmayi sever ama

Haklisiniz bikac ay bekliycem peki kiskanma faln oldu mu oyuncagini paylasiyo mu genellikle kiskanma oluyomus kizim paylasmayi sever ama
Benim iki oglum var. Ilk zamanlar kiskanmasi yoktu cunku biz ona kiskanmasin diye daha fazla ilgi gosterdik. Ama suan kucuk biraz daha kendini on plana cikarmaya calisiyor biraz ona gulsek vs hemen oda biseyler yapmaya calisiyor kiskanclik boyle konularda var. Oglumun bazi demirbas esyalari var onlar disinda herseyini paylasir. Kardesi olmadan baska cocuklarla da paylasirdi genelde. Hani iki ayni cinsiyet olunca daha fazla anlasmazlik olur diyordum ancak simdilik iyi gidiyoruz. Eger sizde cinsiyet farkliligi olursa belki karismazlar bile birbirlerine

Kizim bu yıl 1.sinifa gidicek bu donemde istedim daha rahat bakabilmek icin tabi siz şartlariniza gore dgerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…