- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Ekle canım sen. Kana da netten bakabilirsin.
Var gibi canim ya hayirlisi olsun insallahÇok az belli ama bir çizgi oluştu ilk iki dk içinde oldu. Var diyebilir miyim yine de kan çıkmasa da
Evet hemen çıktıEğer hemen çıktıysa var bence benimde adete 3 gün kala yaptığım test böyleydi
Amin amin inşallah tüm bebek isteyenlere nasip etsin rabbim hayırlısı ileVar gibi canim ya hayirlisi olsun insallah
Kan sonucun ne zaman çıkıcakmışEvet hemen çıktı
Amin canim benimAmin amin inşallah tüm bebek isteyenlere nasip etsin rabbim hayırlısı ile
Yarın çıkar dedi ama akşam belki inrernetten belli olabilirmişKan sonucun ne zaman çıkıcakmış
Hadi hayırlısıYarın çıkar dedi ama akşam belki inrernetten belli olabilirmiş
Var canım cok yeni minnacık daha kendine dikkat et ağır kaldırma egilme uzanma allahım tamamını erdirsin sağlıkla büyüt ve kavuş inşYaa doktora gösteremiyorum. 25.5 çıktı. 2-3 gün var adete
İnanmıyorummmmmVar canım cok yeni minnacık daha kendine dikkat et ağır kaldırma egilme uzanma allahım tamamını erdirsin sağlıkla büyüt ve kavuş inş
Hayurli olsun. Gelmis minnoşYaa doktora gösteremiyorum. 25.5 çıktı. 2-3 gün var adete
Sağlıkla yerleşip büyüsün inşallah hayırlısı ile :)İnanmıyorummmmm
Sağol canım benim inşallah herkese en kısa zamanda nasip etsin güzel RabbimHayurli olsun. Gelmis minnoş
Aminnn. İnşallah. Çok sağolunSağlıkla yerleşip büyüsün inşallah hayırlısı ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?