- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Yaptığın test nerde resmini atarmisin
Herhalde yarın sabah tekrar test yapacağınEğer test cok beklemeden çektiyseniz orada ikinci bir çizgi var gibi. Cok beklediyse, testin kendi yeri belli olmuştur..
Inşallah gönlümüzdeki olsun
Hmmm öyle mi. Elimdeki diğer test de gebe time. Dört eczane yan yanaydı dördünde de bu vardı. Bu oldu şansımaYarın sabah başka test alıp yap canım bebe time yanlış sonuç veriyor
Belki de net sonuç ta verebilir ama arkadaşım adetten 5 6 gün öncesi başaldı test yapmaya hepsi de dediğin gibi bebe time idi hepsi pozitifti hatta çok çok netti çizgiler ama kan testi 0,54 tü yani negatiftiHmmm öyle mi. Elimdeki diğer test de gebe time. Dört eczane yan yanaydı dördünde de bu vardı. Bu oldu şansıma
Anaaaam.. İnanmıyorum ya. Ben daha da inanmam bu teste yaBelki de net sonuç ta verebilir ama arkadaşım adetten 5 6 gün öncesi başaldı test yapmaya hepsi de dediğin gibi bebe time idi hepsi pozitifti hatta çok çok netti çizgiler ama kan testi 0,54 tü yani negatifti
Maalesef canım ben de güvenmiyorum o teste hatta dalgasına adetliyken yapıp bakın hamileyim ama adet oluyorum diye eğlenirdi bizle. Başka test dene eğer yoksa kan ver kesin sonuç al canımAnaaaam.. İnanmıyorum ya. Ben daha da inanmam bu teste ya
. Bir yakınım da bu testle öğrenmişti. Aklımda o var sadece. Ama bu dediğin şüphe yaptı bende şmdi
Hmmm tamam canım. Sağol bilgi için yine de. Şansıma ya. Başka marka test denk gelmedi. Bakarım dediğin gibi. Olmazsa artık kanda bakmaya çalışırımMaalesef canım ben de güvenmiyorum o teste hatta dalgasına adetliyken yapıp bakın hamileyim ama adet oluyorum diye eğlenirdi bizle. Başka test dene eğer yoksa kan ver kesin sonuç al canım♥
Eğer test cok beklemeden çektiyseniz orada ikinci bir çizgi var gibi. Cok beklediyse, testin kendi yeri belli olmuştur..
Inşallah gönlümüzdeki olsun
Yarın sabah başka test alıp yap canım bebe time yanlış sonuç veriyor
Merhaba hanımlar buna bakar mısınız. Namaza kalkmıştım tutamadım daha fazla erkenden yaptım.Yarın sabah tekrar yap cnm
Kan testi ver bugün kuzumMerhaba hanımlar buna bakar mısınız. Namaza kalkmıştım tutamadım daha fazla erkenden yaptım.
Size de göründü mü çizgi. Ben geçen aylarda hiç ikinci yerde çizgi fark etmemiştim. Şuan on dakika içinde böyle çıktı. BilemedimKan testi ver bugün kuzum
İkinci cizgi var gozukuyo canimSize de göründü mü çizgi. Ben geçen aylarda hiç ikinci yerde çizgi fark etmemiştim. Şuan on dakika içinde böyle çıktı. Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?