• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız

Sende sağol canım ilaç filan alma alırsan doktora sor 2gün sonra bir daha kan ver değerin 2 kat artmalı 25 ya 50 çıkıcak yani sağlıklı oluyor ozaman
Merhaba çok sağol ilaç almadım hiç. Değerim 25 ti iki gün sonra 109 oldu. Ama benim çok fazla karın guruldamam ve bazen ağrım var adet olacak gibi

Merhaba çok sağol ilaç almadım hiç. Değerim 25 ti iki gün sonra 109 oldu. Ama benim çok fazla karın guruldamam ve bazen ağrım var adet olacak gibi
Cok dogal korkmayın. Vücut ilk kez regl olmuyor. Oyuzren regl ağrıları yaşamanız dogal.
Cok şiddetli dayanılmaz ağrı, kanama vs olursa ki Allah korusun, o zaman doktora gitmekte fayda olur.

Hmmm. Tamam bari :/ baya ağrım oldu Bi saat kadar önce. Bi on dk sürüp geçti
Ben her ay çekmiştimhamile iken ay dönüm zamanlarımda o ağrıyı rahim alışıyor yumurtalıklar artık yumurtlamayacak üretmiyecek diye bir serüvene giriyor vücut hormonların degişiyor normal yani canım ağır kaldırma ilaç alma yeterli

Ben her ay çekmiştimhamile iken ay dönüm zamanlarımda o ağrıyı rahim alışıyor yumurtalıklar artık yumurtlamayacak üretmiyecek diye bir serüvene giriyor vücut hormonların degişiyor normal yani canım ağır kaldırma ilaç alma yeterli
Aaa cidden mi ya o kadar uzun mu sürüyordu. Her ay demek. Neyse o zaman hiç değilse normal olduğunu anladım şuan. Çok teşkkrü ederim bu değerli yorum içinnn :) :KK200:

Ben adet günüme 8gun kala yaptım çıkması sonra 4gun kala yaptım çıkması adetime bir gün kala kan testi yaptım orda da çıkmadı sonra adetim 4gun gecikti idrar testi yaptım orada çıktı canım acele etme bekle derim ben

Aaa cidden mi ya o kadar uzun mu sürüyordu. Her ay demek. Neyse o zaman hiç değilse normal olduğunu anladım şuan. Çok teşkkrü ederim bu değerli yorum içinnn :) :KK200:
Rica ederim canım sen kanama olmamasına dikkat et ağır kaldırma ilaç alma yeter bu süre zarfında mümkün ise dinlenmene bak yardımım dokundu ise ne mutly bana :)

Back