Bakar mısınız

Bir saat sonra inşallah gideceğim. Pek ümitlenemiyorum hala. Yanlış testler çıkıyormş. O yüzden hem heyecanlandım hem de stres. Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah
Canım pozitif düşün. Kan testin pozitif olacak inşallah

AA maşallah. Test mi yaptın? Ben de bir buçuk yıllık evliyim. İlk gebeliğim olacak eğer varsa
Benim de ilk gebeliğim olacak nasipse☺ yok canım test yapmadım bu ay klomen +çatlatma iğnesi kullandım inşallah tutmuştur, iğnenin 9. Günündeyim 5 gün daha beklemem gerekiyor ondan sonra test yapacağım

Benim de ilk gebeliğim olacak nasipse☺ yok canım test yapmadım bu ay klomen +çatlatma iğnesi kullandım inşallah tutmuştur, iğnenin 9. Günündeyim 5 gün daha beklemem gerekiyor o dan sonra test yapacağım
Ayyy inşallah vardır inşallah. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah. İnşallah ikimiz de aynı anda hamileyizdir. Rabb im burada tüm isteyen kardeşlere anneliği hayırlısı ile nasip etsin

Ayyy inşallah vardır inşallah. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah. İnşallah ikimiz de aynı anda hamileyizdir. Rabb im burada tüm isteyen kardeşlere anneliği hayırlısı ile nasip etsin
Aminn canım aminn naptın verdin mi kan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…