- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
eYukarda arkadaş gebe time yanlış sonuç veriyor demişti. Bu yüzden korktum. Ama düne göre bugün hemen çıktı bu çizgi ve dha belli.İkinci cizgi var gozukuyo canim
Ben gördüümmMerhaba hanımlar buna bakar mısınız. Namaza kalkmıştım tutamadım daha fazla erkenden yaptım.
Bir saat sonra inşallah gideceğim. Pek ümitlenemiyorum hala. Yanlış testler çıkıyormş. O yüzden hem heyecanlandım hem de stres. Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallahkan versene canım
Canım pozitif düşün. Kan testin pozitif olacak inşallahBir saat sonra inşallah gideceğim. Pek ümitlenemiyorum hala. Yanlış testler çıkıyormş. O yüzden hem heyecanlandım hem de stres. Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah
Bi saat sonra gittim baktım böyle olmuş ne zaman oldu bilmiyorum.Ben gördüümmmüsait zamanında kan ver büyük ihtimalle gebesin canım ♥
Sen bu testleri unut şimdi kan verince alacağın sonuca odaklan inşallah bebeğin geliyorum anne diyordur sanaBi saat sonra gittim baktım böyle olmuş ne zaman oldu bilmiyorum.
Ay bu nasıl yorum. Ağladım.Sen bu testleri unut şimdi kan verince alacağın sonuca odaklan inşallah bebeğin geliyorum anne diyordur sana
Mutlaka etiketle canımAy bu nasıl yorum. Ağladım.Anne filan. Aman inşallah. Haber veririm inşallah varsa da yoksa da çok teşekkür ederim yorumlar için.
İnşallah canım kardeşim. Sen hamile misin ne kadarlık evlisin :)Mutlaka etiketle canım ♥ öyle tâbi birer anne olacağız inşallah♥
İnşallah hamileyim canımİnşallah canım kardeşim. Sen hamile misin ne kadarlık evlisin :)
AA maşallah. Test mi yaptın? Ben de bir buçuk yıllık evliyim. İlk gebeliğim olacak eğer varsaİnşallah hamileyim canım☺ 5 gün var bata. 2 yıllık evliyim 18. ayım bu evlat isteyeli
Benim de ilk gebeliğim olacak nasipse☺ yok canım test yapmadım bu ay klomen +çatlatma iğnesi kullandım inşallah tutmuştur, iğnenin 9. Günündeyim 5 gün daha beklemem gerekiyor ondan sonra test yapacağımAA maşallah. Test mi yaptın? Ben de bir buçuk yıllık evliyim. İlk gebeliğim olacak eğer varsa
Ayyy inşallah vardır inşallah. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah. İnşallah ikimiz de aynı anda hamileyizdir. Rabb im burada tüm isteyen kardeşlere anneliği hayırlısı ile nasip etsinBenim de ilk gebeliğim olacak nasipse☺ yok canım test yapmadım bu ay klomen +çatlatma iğnesi kullandım inşallah tutmuştur, iğnenin 9. Günündeyim 5 gün daha beklemem gerekiyor o dan sonra test yapacağım
Aminn canım aminnAyyy inşallah vardır inşallah. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah. İnşallah ikimiz de aynı anda hamileyizdir. Rabb im burada tüm isteyen kardeşlere anneliği hayırlısı ile nasip etsin
Kan verdim. Şmdi dönüyorumPozitif bence kan verin :)
Hadi hayırlısı hamilesin bence de inşallahKan verdim. Şmdi dönüyorum
İnşallah bakalım beklemedeyimHadi hayırlısı hamilesin bence de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?