• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız sizce hamilelik mi

Pofucuk988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
45
16
38
28
Merhaba adetim 3 gün geçti bugün test yaptım sizce hamilelik mi kan vermeye gidim mi
IMG_0346.webp

Belirtileriniz var mı benimde 3 gün gecikti test yapmaya korkuyorum 🥹
Evet bende kasık ağrısı bel ağrısı miğde bulantısı halsizlik çok var ama bazen bunlar psikolojikte oluyor diye ciddiye almadım ama bugün test yapınca silik bi çizgi gördüm lan verdim işte sonuç bekliyorum bide adetim genelde geçikmez erken olurum yada tam gununde olurum

Evet bende kasık ağrısı bel ağrısı miğde bulantısı halsizlik çok var ama bazen bunlar psikolojikte oluyor diye ciddiye almadım ama bugün test yapınca silik bi çizgi gördüm lan verdim işte sonuç bekliyorum bide adetim genelde geçikmez erken olurum yada tam gununde olurum
Benimde hiç gecikmezdi üç gün gecikti ve adet olacak gibi bel ağrım karın ağrım oluyor ama gelen giden yok. Birde biz korunuyorduk prezervatifle o yüzden çok sanmıyorum ama gecikmede beni şaşırttı

Benimde hiç gecikmezdi üç gün gecikti ve adet olacak gibi bel ağrım karın ağrım oluyor ama gelen giden yok. Birde biz korunuyorduk prezervatifle o yüzden çok sanmıyorum ama gecikmede beni şaşırttı
Ben korunmuyordum çocuk düşünüyorum o yüzden olabilme ihtimali var benımde adet olucak gibi ağrım oluyor ama hayırlısı artık ne diyekşm

Back
X