• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM LÜTFEN BAKIN

loveMee

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
3
0
16
25
Kızlar merhaba, adetten 5 gün önce yaptığım innovita testte ekteki gibi bir gölge mi görüyorum yoksa ben mi tırlattım bilemiyorum siz de bakar mısınız? Bu arada şu an reglim 1 gün gecikti. Reglime 3 gün varken predictor testte negatif gördüm ama yine de bir Umut işte.

Eklentiler

• IMG_6564.webp
    IMG_6564.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar merhaba, adetten 5 gün önce yaptığım innovita testte ekteki gibi bir gölge mi görüyorum yoksa ben mi tırlattım bilemiyorum siz de bakar mısınız? Bu arada şu an reglim 1 gün gecikti. Reglime 3 gün varken predictor testte negatif gördüm ama yine de bir Umut işte.
Ben de hafif görüyorum ama 5 gün önce yaptığınızda çıkmışsa 3 gün önce yaptığınızda hayli hayli çıkardı:(

bu fotografi 5 gun sonra mi cektiniz ben de hafif bi golge cizgi gordum gibi ama o kadar gec gorduyseniz kuruma cizgisi vs olabilir dogrulugundan emin olabilir miyiz bilemedim

5 dk içinde gördüm ertesi gün yine aynı markadan test yaptım ekleyeyim onda da biraz görünüyor hatta daha belli ama predictor da negatif işte

Eklentiler

• IMG_6589.webp
    IMG_6589.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 51
Şimdi şöyle soylim bu innovita testlerde çok aşırı silikler pozitif olarak algilanmiyor. Sizdekide öyle . Ben bununla geçen ay kimyasal gebeligimi öğrenmiştim ve sizinkinden belirgindi.. muhtemelen şuan sizinki negatif zaten predictor ondan kat ve kat iyi bir marka, olsaydi ondada çıkardı

Eklentiler

• 1000051303.webp
    1000051303.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 40
kendimi kaptirdim güvenilirdir diye düsünerek. Zaten kafaya çok taktığım için de geciktim muhtemelen. Regl olursam yazarım yine aynı durumu yaşayan hanımlar için. Çok teşekkür ederim

Back
X