- 19 Ekim 2021
- 45
- 16
- 38
- 28
- Konu Sahibi Pofucuk988
Merhaba adetim 3 gün geçti bugün test yaptım sizce hamilelik mi kan vermeye gidim mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif gibi canım kan ver istersenMerhaba adetim 3 gün geçti bugün test yaptım sizce hamilelik mi kan vermeye gidim miEki Görüntüle 3574107
Pozitif gibi canım kan ver istersen
Evet canım belli olurbugün versem kanda belli olur deme
Teşekkür ederimEvet canım belli olur
Merhaba. Pozitif görünüyor. Kan verin benceMerhaba adetim 3 gün geçti bugün test yaptım sizce hamilelik mi kan vermeye gidim miEki Görüntüle 3574107
Kan verdiniz miTeşekkür ederim
Evet verdim sonuçları bekliyorumKan verdiniz mi
Belirtileriniz var mı benimde 3 gün gecikti test yapmaya korkuyorumEvet verdim sonuçları bekliyorum
Evet bende kasık ağrısı bel ağrısı miğde bulantısı halsizlik çok var ama bazen bunlar psikolojikte oluyor diye ciddiye almadım ama bugün test yapınca silik bi çizgi gördüm lan verdim işte sonuç bekliyorum bide adetim genelde geçikmez erken olurum yada tam gununde olurumBelirtileriniz var mı benimde 3 gün gecikti test yapmaya korkuyorum![]()
Benimde hiç gecikmezdi üç gün gecikti ve adet olacak gibi bel ağrım karın ağrım oluyor ama gelen giden yok. Birde biz korunuyorduk prezervatifle o yüzden çok sanmıyorum ama gecikmede beni şaşırttıEvet bende kasık ağrısı bel ağrısı miğde bulantısı halsizlik çok var ama bazen bunlar psikolojikte oluyor diye ciddiye almadım ama bugün test yapınca silik bi çizgi gördüm lan verdim işte sonuç bekliyorum bide adetim genelde geçikmez erken olurum yada tam gununde olurum
Ben korunmuyordum çocuk düşünüyorum o yüzden olabilme ihtimali var benımde adet olucak gibi ağrım oluyor ama hayırlısı artık ne diyekşmBenimde hiç gecikmezdi üç gün gecikti ve adet olacak gibi bel ağrım karın ağrım oluyor ama gelen giden yok. Birde biz korunuyorduk prezervatifle o yüzden çok sanmıyorum ama gecikmede beni şaşırttı
Sizin pozitif bence hayırlısı olsunBen korunmuyordum çocuk düşünüyorum o yüzden olabilme ihtimali var benımde adet olucak gibi ağrım oluyor ama hayırlısı artık ne diyekşm
Çıktımı sonuçç acabaaBen korunmuyordum çocuk düşünüyorum o yüzden olabilme ihtimali var benımde adet olucak gibi ağrım oluyor ama hayırlısı artık ne diyekşm
Yok maalesef daha çıkmadı yarın çıkar büyük ihtimalleÇıktımı sonuçç acabaa
Tabiki çıkınca yazarım sonucuSizin pozitif bence hayırlısı olsunkan sonucunu çıkınca yazar mısınız
Bu testin pencere dışında kalıyor ama ince kırmızı bi çizgi daha var sizce bi ihtimal olabilir miTabiki çıkınca yazarım sonucu
Maalesef yok galiba ama emin olmak için kan verin yine deBu testin pencere dışında kalıyor ama ince kırmızı bi çizgi daha var sizce bi ihtimal olabilir mi![]()
Sağlık ocağında mı verdiniz kanıEvet verdim sonuçları bekliyorum
Evet sağlık ocağında verdim kanıSağlık ocağında mı verdiniz kanı