Bakanın oğlu kumar masasinda

geçen gün bir paylaşım vardı, yol paylaşımı.. altında da "Avrupa da olsa helal olsun adamlar yapmış dersiniz, ama burası Bilecik" yazmışlar.. bende altına helal olsun, adamlar yapmış yazmıştım zira o köprü Japonyadaki bir viyadük :KK53: hayır ne gerek var ki? alay konusu olmanın kime ne faydası var?

Viyadüğü bilecik diyemi kandırmışlar troller :KK70:

sen ne diyorsun, haber bültenlerine haber olmazsa bende ofiş değilim :KK53: aslında bazen aklıma gelmiyor değil, ama bir yandan da gerçekten düştüğümüz duruma üzülüyorum.. biz bu hale düşecek ülke değildik yahu..

Sorma ya, gerçek ortaya çıkınca da milleti trolleyen kadın diye tvlere çıkar meşhur olurum, yapsam mı ki, bir gün herkes meşhur olacak sonuçta benimki de böyle olabilirdi :KK64:

Hem ben mesela Amstrong'un falan aya ayak bastığını sanmıyorum açıkçası. Adam 69 yılında aya ayak bastı, daha teknoloji gelişmeden hemide. Bide parçalanmadan geri döndü. Yok yeaaa, şimdi bile zorlanıyorlar, uzay boşluğu uzaya giden ve bir daha dönemeyen cümle mahlukat dolu (astronot, hayvan ve benzerleri) ama adam 69'da aya ayak bastı ve döndü.

Bence aya ilk ayak basan 60 yılında Türklerdir. İnanmayan araştırsın, hani Nasreddin Hocaya demişler dünyanın ortası neresi, aha burası, inanmıyorsan ölç demiş, bende diyorum inanmayan araştırsın :KK14: Kendim bile inandım buna şu an, kendimi ikna ettim iyimi?

Sorma ya, gerçek ortaya çıkınca da milleti trolleyen kadın diye tvlere çıkar meşhur olurum, yapsam mı ki, bir gün herkes meşhur olacak sonuçta benimki de böyle olabilirdi :KK64:

Hem ben mesela Amstrong'un falan aya ayak bastığını sanmıyorum açıkçası. Adam 69 yılında aya ayak bastı, daha teknoloji gelişmeden hemide. Bide parçalanmadan geri döndü. Yok yeaaa, şimdi bile zorlanıyorlar, uzay boşluğu uzaya giden ve bir daha dönemeyen cümle mahlukat dolu (astronot, hayvan ve benzerleri) ama adam 69'da aya ayak bastı ve döndü.

Bence aya ilk ayak basan 60 yılında Türklerdir. İnanmayan araştırsın, hani Nasreddin Hocaya demişler dünyanın ortası neresi, aha burası, inanmıyorsan ölç demiş, bende diyorum inanmayan araştırsın :KK14: Kendim bile inandım buna şu an, kendimi ikna ettim iyimi?
Yazdıklarını okurken ben bile lan olabilirmi böyle birşey diye bian düşündüm :D

Yazdıklarını okurken ben bile lan olabilirmi böyle birşey diye bian düşündüm :KK70:

O zaman fotolarla desteklicem bunu ve tüm dünyayı inandırcam. Rus-ABD yarışı boşaydı, aslında ilk Türkler aya ayak bastı ama sindirdiler bizi ve gizlediler. Türk bayrağı var ayda aslında, Amstrong ezan sesi duymuştu zaar, o ezan sesini de Türkler kaydedip oraya yerleştirdi. Evet evet, doğrusu budur. Ama o aya ayak basan Türk geri dönemedi, o yüzden ispatlayamadı bunu. Belki de ezanı da o okumuştur.

2 görsel tek cevap:KK14:

hayvan-hareketli-resim-0008.gif
cilgin-smiley-hareketli-resim-0030.gif

geçen gün bir paylaşım vardı, yol paylaşımı.. altında da "Avrupa da olsa helal olsun adamlar yapmış dersiniz, ama burası Bilecik" yazmışlar.. bende altına helal olsun, adamlar yapmış yazmıştım zira o köprü Japonyadaki bir viyadük :KK53: hayır ne gerek var ki? alay konusu olmanın kime ne faydası var?
bir de bu var .. yazılı olanı bulamadım
bunuda akp yapmıs :KK53:
images
:KK70: İtalya,San Boldo geçitleri

Kumar gerçekten kötü bir alışkanlık, onaylamıyorum kumar oynamayı lakin Bakan'ın oğlu oynuyor diye de ayrı muamele yapamayacağım, gözlerimi aça aça aboooo demeyeceğim, insanız sonuçta, bakan oğlu kumar oynamaz, içki içmez, çapkınlık yapmaz diye birşey yok, ha Bakan oğlu, ha bakkal Ahmet'in oğlu fark etmez, herkesin yaptığı kendini alakadar eder, tek yadırganan kısım bizde böyle şeyler olmaz, yapanlar ellerinde viski bardağıyla dolaşanlardır monşer diye keskin ve net ifadeler kullanıyor olmaları, oysa olabilir, insan insandır, beşer şaşar.

Bunu diyebiliyor ve insanları olduğu gibi kabul ediyorum, tek isteğim aynı şeyi hükümetinde yapması, siyasi görüş ayırt etmeksizin herkesin insan olduğunu ve insanların yaptıklarının sadece kendini alakadar ettiğini, ters bulsalar bile ötekileştirmemelerini diliyorum.

İşin özünde olması gereken bu , yazdıklarınında altına imzamı atarım gözüm kapalı ammmaaa ;

İşin aslıyla bizim ülke paralel mantıkta ilerlemiyor .

Bakkal Ahmetin oğlu ile ayrılıyor Bakan Binalinin oğlu .
Yedi gün 24 saat demeçlerinde helal olanı işaret edip , harama düşeni kınar ; üstüne oğlunun bu görüntüleri çıkarsa ...

Oğlu değil değişecek olan (ha keşke oynamasa o ayrı) siyasi söylemler değişmeli.

Koca adam savundukları ile tam zıt görüntü içemez siyasette .
Rahmetli dedem her fırsatta fetva verirmiş mahalle arkadaşlarına . Bir gün biri çıkıp iyi hacı amca sen önce kızına bak deyivermiş . Rahmetli annem süslüymüş . Mini etek , mor rugan çizmeler , hatta peruk çeşit çeşit .. Sene 70 ler .

Her fırsatta eleştiri yapıyorsan önce kendine dönüp bakacaksın.

O yüzden bu fotolara ben "aboowww hemi de Binalinin oğlu " diyorum . Dememem gerek ama dedim bile:KK51:

İşin özünde olması gereken bu , yazdıklarınında altına imzamı atarım gözüm kapalı ammmaaa ;

İşin aslıyla bizim ülke paralel mantıkta ilerlemiyor .

Bakkal Ahmetin oğlu ile ayrılıyor Bakan Binalinin oğlu .
Yedi gün 24 saat demeçlerinde helal olanı işaret edip , harama düşeni kınar ; üstüne oğlunun bu görüntüleri çıkarsa ...

Oğlu değil değişecek olan (ha keşke oynamasa o ayrı) siyasi söylemler değişmeli.

Koca adam savundukları ile tam zıt görüntü içemez siyasette .
Rahmetli dedem her fırsatta fetva verirmiş mahalle arkadaşlarına . Bir gün biri çıkıp iyi hacı amca sen önce kızına bak deyivermiş . Rahmetli annem süslüymüş . Mini etek , mor rugan çizmeler , hatta peruk çeşit çeşit .. Sene 70 ler .

Her fırsatta eleştiri yapıyorsan önce kendine dönüp bakacaksın.

O yüzden bu fotolara ben "aboowww hemi de Binalinin oğlu " diyorum . Dememem gerek ama dedim bile:KK51:

Ben yine de abooo demeyeceğim:-) AKP'nin bir kısım insanı parmakla işaret edercesine söylediklerine rağmen hemde, ki kabul edilsin veya edilmesin AKP'nin kadınlar, CHP MHP gibi partililer hakkında gayet keskin, ayrıştırıcı sözler söylediğini benim ve hepimizin bildiği halde.

Genel olarak AKP'nin ayıplarcasına millete laf söylemesine kızıyorum, bu huylarından da vazgeçmeyecekler onu da biliyorum.

Onlar bundan utanır, biz şimdiye kadar ne yaptık demezler bununda farkındayım lakin ben bana yakışanı yapmaktan zarar görmem.

Partiyi sonuna kadar eleştiririm, Bakan beyi de öyle, ki zaten bu topikte yazdım, kendisiyle alakalı eleştirimi de.

Son düzenleme:
Ben yine de abooo demeyeceğim:-) AKP'nin bir kısım insanı parmakla işaret edercesine söylediklerine rağmen hemde, ki kabul edilsin veya edilmesin AKP'nin kadınlar, CHP MHP gibi partililer hakkında gayet keskin, ayrıştırıcı sözler söylediğini benim ve hepimizin bildiği halde.

Genel olarak AKP'nin ayıplarcasına millete laf söylemesine kızıyorum, bu huylarından da vazgeçmeyecekler onu da biliyorum.

Onlar bundan utanır, biz şimdiye kadar ne yaptık demezler bununda farkındayım lakin ben bana yakışanı yapmaktan zarar görmem.

Partiyi sonuna kadar eleştiririm, Bakan beyi de öyle, ki zaten bu topikte yazdım, kendisiyle alakalı eleştirimi de.

:KK52::KK52::KK52:

Doğru bilmişim aktrollerden duymuş :KK70:

Bence o aktrolleri beğenmeyin, zira paylaştıkları haberleri gerçek sanıp orada burada yazıyorsunuz sonra siz zor durumda kalıyorsunuz. Ik mık, facede gördümdü sanırımdı, falandı. Adamlar oturduğu yerden haber yumurtluyor anasını ya, hayal dünyaları da geniş hınzırların.
Farkındaysan öyle bir haber okudum ama ciddiye almadım dedim:KK66:Araştırmadan yazmam:cool:
Aslında meyilli de işte, geri durup, savunma bakanlığı yapmayı tercih ediyor :KK53:
Bu arada dedikoducu geyikten uçuracaklar beni bu gün :KK70:
Kız savunma bakanlığı değil söylemek istediğimi anlatamadım.Binali Yıldırımı tanımam ,karakterini bilememSırf Ak partili olduğu için değil savunmam,genel olarak yazdım..Hiç izledin mi bilmem.Kemal Sunal'ın bir filmi vardı.Koltuk sevdası mı koltuk belası mıydı neydi.Kendisi dürüst belediye başkanıyken,oğlu bal tutan parmağını yalar mantığıyla malı götürüyordu.O olaya benzettim.Belki makamını kullananlar olmuştur işlerini yaptırmak için,

Farkındaysan öyle bir haber okudum ama ciddiye almadım dedim:KK66:Araştırmadan yazmam:cool:

Kız savunma bakanlığı değil söylemek istediğimi anlatamadım.Binali Yıldırımı tanımam ,karakterini bilememSırf Ak partili olduğu için değil savunmam,genel olarak yazdım..Hiç izledin mi bilmem.Kemal Sunal'ın bir filmi vardı.Koltuk sevdası mı koltuk belası mıydı neydi.Kendisi dürüst belediye başkanıyken,oğlu bal tutan parmağını yalar mantığıyla malı götürüyordu.O olaya benzettim.Belki makamını kullananlar olmuştur işlerini yaptırmak için,
İşte ne yazıkki olaylar şuanda (belki istisnalar vardır, ama biz görmedik) koltuk sevdası.. Bu hepsi için geçerli.. Bu geçmiştekiler içinde geçerli.. Hatırla Özal, Demirel zamanlarını.. Yahyalar (Demirelin yeğeni) ihya oldu,
Efeler coştu..(Özalın oğlu) Ortak özellikleri sağ partiler olması. Çoğuda din siyaseti yapanlar.
Bak kıyaslıyorum ama, dikkat et, Ecevitin hiç bir akrabası, ne 70 lerde ne 90 larda, yada Sezer in hiçbir akrabasının adını sanını kimse görmedi duymadı.. Onlarında vardı muhalifi....
Neden onların bir şeyleri (akraba, oğul kız, yeğen) bir yerlerde adı duyulmadı?
Neden 15 senedir hep böyle? Sadece muhaliflikten mi oluyor bunlar?
Hani onların özeli denecek konular değil artık bunlar.. Kişinin babası, itibarı ile kurulmuş, dolaylı olarak mesleği söz konusu olursa sormak gerek işte..

Üzülerek ve maalesef diyerek bal tutan parmağını yalar sözünün içimize işlediğini söyleyebilirim.
Birgün 2 adamın konuşmasına şahit oldum, sanırım aynı partiyi desteklemiyorlardı, biri diğerine dürüst siyasetten bahsediyordu, makamı kötüye kullanmama üzerineydi konuşma, diğeri de aynen şöyle dedi, yavv bende olsam bende yerim ne var yani:KK70:

Mevzu makam mevki kullanmak olunca iktidara laf söyleyenlerin bile bizim oğlanın iş mevzusu var senin vekil tanıdık vardı ona bir çıtlatsan diyenleri gördüm :KK14:
Ama bakarsan iktidar mı hııı onlar var ya onlar diye başlıyor söze:KK70:

[/QUOTE]
İşte ne yazıkki olaylar şuanda (belki istisnalar vardır, ama biz görmedik) koltuk sevdası.. Bu hepsi için geçerli.. Bu geçmiştekiler içinde geçerli.. Hatırla Özal, Demirel zamanlarını.. Yahyalar (Demirelin yeğeni) ihya oldu,
Efeler coştu..(Özalın oğlu) Ortak özellikleri sağ partiler olması. Çoğuda din siyaseti yapanlar.
Bak kıyaslıyorum ama, dikkat et, Ecevitin hiç bir akrabası, ne 70 lerde ne 90 larda, yada Sezer in hiçbir akrabasının adını sanını kimse görmedi duymadı.. Onlarında vardı muhalefeti..
Neden onların bir şeyleri (akraba, oğul kız, yeğen) bir yerlerde adı duyulmadı?
Neden 15 senedir hep böyle? Sadece muhaliflikten mi oluyor bunlar?
Hani onların özeli denecek konular değil artık bunlar.. Kişinin babası, itibarı ile kurulmuş, dolaylı olarak mesleği söz konusu olursa sormak gerek işte..

Söylediklerine kısmen katılıyorum da dini siyasete alet ediyorlar lafı çok itici geliyor bana:63:.İktidardaki partinin dindar olmasının bana ne faydası var ki,Onlara oy verdim diye cennete mi gideceğim ,o yüzden mi oy veriyorum.:KK69:.Mesela CHP de Atatürk üzerinden siyaset yapıyor.Çoğu CHP ye oy verenlere Atatürkün ilkelerini sorsan bilmez,hayat hikayesini bilmez ama kendilerini Atatürkçü olduğunu söyler.:cool:.

Söylediklerine kısmen katılıyorum da dini siyasete alet ediyorlar lafı çok itici geliyor bana:63:.İktidardaki partinin dindar olmasının bana ne faydası var ki,Onlara oy verdim diye cennete mi gideceğim ,o yüzden mi oy veriyorum.:KK69:.Mesela CHP de Atatürk üzerinden siyaset yapıyor.Çoğu CHP ye oy verenlere Atatürkün ilkelerini sorsan bilmez,hayat hikayesini bilmez ama kendilerini Atatürkçü olduğunu söyler.:cool:.[/QUOTE]

Akp ve din kıyası evet kötü ama yapılan siyaset din üzerinden. Türkiye Cumhuriyetini kuran kişidir Atatürk, büyük bir asker. Chp yi kuran ve parlamenter sistemle herkese söz hakkı tanınmasını sağlayan bir siyasi yapılandırmayı kuran kişidir. Atatürk maneviyat değil, ama milli anlamda manevi semboldür.. Din maneviyattır. Atatürk saygıyı hak eder. Ama din sömürülmeyi hak etmez. Özetle Atatürk üzerinden yapılanın adı siyaset değil, sadece manevi manevi sembolü hatırlatmaktır..

Cıks .Sen kabul etmesen de siyasete alet ediliyor.Dediğim gibi çoğu kişi Atatürkü sevdiğinden değil ,işine geldiği gibi seviyor.Mesela dinle alakası olmayan bir kişi işine gelen bir konuda Kuranda böyle yazıyor demesi gibi,aynı durum tersi için de geçerli.Mesela herkesin kendi inancı beni ilgilendirmez,inanmıyor islama,başörtüsüne,Atatürk zırhına sığınıyor.Atatürkçü olmakla ,çağdaş olmakla ters deniliyor,burası için yazmadım,genel olarak.Konu dışı oldu biraz ama Mune affeder inşaalh

Cıks .Sen kabul etmesen de siyasete alet ediliyor.Dediğim gibi çoğu kişi Atatürkü sevdiğinden değil ,işine geldiği gibi seviyor.Mesela dinle alakası olmayan bir kişi işine gelen bir konuda Kuranda böyle yazıyor demesi gibi,aynı durum tersi için de geçerli.Mesela herkesin kendi inancı beni ilgilendirmez,inanmıyor islama,başörtüsüne,Atatürk zırhına sığınıyor.Atatürkçü olmakla ,çağdaş olmakla ters deniliyor,burası için yazmadım,genel olarak.Konu dışı oldu biraz ama Mune affeder inşaalh
Sonuçta Chp yi kuran kişidir Atatürk, tabiki bu günkü yeni nesile Atatürk ü hatırlatmak için dile getirilmeli..
Atatürk siyasete alet edilmedi, edilemez çünkü az önce dediğim gibi maneviyat değil, sembol dür. Bu ülkenin nasıl kurulduğunu hatırlatan bir sembol.. Atatürk yaşamıyorki, neden insanlar işine geldiği gibi sevsin? Yani kimsenin menfaati yokki ondan, yada onun kimseden..
Hani tekrar söylüyorum, Atatürk bu ülkeyi kuran ve kurtuluş savaşı ile dünyayı dize getiren kahraman dır.
O zamanımızda belli, şimdimiz de.. Şimdiki gidişat.. Bence ı ıhh.. Olmuyor.. Onun yerini doldurmak hayalindekilere gülüyoruz.. Onu kötüleyenlere bin kere on bin kere kızsakta affediyoruz, haklarında hayırlılarını diliyoruz.

Bu arada Atatürk siyasi anlamda herkes ilke ve inkilaplarını kullanmalı.. Keşke akp de kullansa..:cool:

Sonuçta Chp yi kuran kişidir Atatürk, tabiki bu günkü yeni nesile Atatürk ü hatırlatmak için dile getirilmeli..
Atatürk siyasete alet edilmedi, edilemez çünkü az önce dediğim gibi maneviyat değil, sembol dür. Bu ülkenin nasıl kurulduğunu hatırlatan bir sembol.. Atatürk yaşamıyorki, neden insanlar işine geldiği gibi sevsin? Yani kimsenin menfaati yokki ondan, yada onun kimseden..
Hani tekrar söylüyorum, Atatürk bu ülkeyi kuran ve kurtuluş savaşı ile dünyayı dize getiren kahraman dır.
O zamanımızda belli, şimdimiz de.. Şimdiki gidişat.. Bence ı ıhh.. Olmuyor.. Onun yerini doldurmak hayalindekilere gülüyoruz.. Onu kötüleyenlere bin kere on bin kere kızsakta affediyoruz, haklarında hayırlılarını diliyoruz.
Atatürk'ü yerini doldurmak gibi bir düşünce olamaz ki zaten.Kimse büyüklüğüne laf etmiyor ki.Tayyipin rakipleri diğer parti başkanları iken Atatürk telafuz ediliyor,ne dediğimi yine anlamadınız offff

Atatürk'ü yerini doldurmak gibi bir düşünce olamaz ki zaten.Kimse büyüklüğüne laf etmiyor ki.Tayyipin rakipleri diğer parti başkanları iken Atatürk telafuz ediliyor,ne dediğimi yine anlamadınız offff
O zaman neden Atatürk unutturulmaya çalışılıyor? Yapılan icraatlerde neden örneğin, Atatürk ün yaptıklarına atıf olarak 10.yıl marşındaki ''demir ağlarla ördük'' sözünü 'neyi ördün? hiçbirşey ördüğün yok' diye kıyaslandı?
Kitaplarda bile ülkenin kurucusu unutturulmaya çalışılmıyor mu?
Neden 23 Nisan kutlamaları için resepsiyon konusu olay oluyor? Arap şeysi kralı kadar kıymeti yokmu o günün? Ogün Bu bayram, TBMM nin açılışının birinci yılında kutlanmaya başlanan 23 Nisan Milli bayramı ve 1 Kasım 1922'de saltanatın kaldırılmasıyla, önce 1 Kasım olarak kabul edilen, sonra 1935'te 23 Nisan Milli Bayramı'yla birleştirilen bayram olduğu için mi?
Hepsinin ucu yine Atatürk değil mi?
Yani sorulaaarr... Sorulaarr..

Back