Bakanın oğlu kumar masasinda

Atatürk'ü yerini doldurmak gibi bir düşünce olamaz ki zaten.Kimse büyüklüğüne laf etmiyor ki.Tayyipin rakipleri diğer parti başkanları iken Atatürk telafuz ediliyor,ne dediğimi yine anlamadınız offff
Tayyip Bey kendini genelde o donemle kıyaslar. Yani kendi yaptığı bir kiyas var zaten

Evet, az once Tayyip'in demiraglari biz orduk lafini ettigi videoyu seyrediyordum, sonunu getiremedim tabii, kalkmis diyordu ki:" Onlar 10 metrelik ray uretmisler, biz 70 metrelik ray uretiyoruz, onlar percinle montajlamislar, biz kaynak yapiyoruz, vatandas trende rahat gitsin diye".. Kalkmis 1920lerin teknolojisi ile 2000lerin teknolojisini karsilastiriyor.. :confused:Oradan bile kendine pay cikarttirip kendini alkislattiriyor. Sanki teknolojideki ilerlemelere bir katkisi olmus gibi, hatta teknolojik ilerlemeler bile AKPnin marifetiymis gibi.. Sanki bunca yil sonra Turkiye'de bir tane metro yapabilen fabrika varmis gibi.. Sanki kurmaya kalkmis gibi.. Elin Cinlisi uretsin, satsin, Tayyip biz yaptik diye havasini atsin..
Nasilsa kalede bunlar var.. Alkisliyorlar..

Evet, az once Tayyip'in demiraglari biz orduk lafini ettigi videoyu seyrediyordum, sonunu getiremedim tabii, kalkmis diyordu ki:" Onlar 10 metrelik ray uretmisler, biz 70 metrelik ray uretiyoruz, onlar percinle montajlamislar, biz kaynak yapiyoruz, vatandas trende rahat gitsin diye".. Kalkmis 1920lerin teknolojisi ile 2000lerin teknolojisini karsilastiriyor.. :confused:Oradan bile kendine pay cikarttirip kendini alkislattiriyor. Sanki teknolojideki ilerlemelere bir katkisi olmus gibi, hatta teknolojik ilerlemeler bile AKPnin marifetiymis gibi.. Sanki bunca yil sonra Turkiye'de bir tane metro yapabilen fabrika varmis gibi.. Sanki kurmaya kalkmis gibi.. Elin Cinlisi uretsin, satsin, Tayyip biz yaptik diye havasini atsin..
Nasilsa kalede bunlar var.. Alkisliyorlar..

Keske biri kendisine Cumhuriyet döneminde demiryollarıyla ilgili kaç tane yayın ve kitap basıldı okusa.Kendi okusa demiyorum.Onu geç.Biri okusa...Ataturk'un Cumhuriyet ilan edildikten sonra üzerinde en çok durduğu konuların başında demiryolları geliyordu ki Kurtuluş savaşı boyunca bunun eksikliğini o kadar hissedildiğinden ama Kurtuluş ? Bağımsızlık ? Yenilik ? Bu kavramlar o zamanlar için Tayyip Beyden çok uzak kavramlar!

Back