- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi Gunnur2010
Çünkü sadece kendilerine yontuyorlar.Iyide Mune abla ilk basta o harcadigi para, kendi parasi degil. Cok tesadüf degilmi akp'nin büyümesi ile ilk gemisini almasi? Nerden o kadar para aldigini saniyorsun?
Ikincisi ise ben kendi adima konusursam iyimser olmaktan biktim zira karsi tarafta iyimser degil. Bu Yildirim'in oglu degil da Kilicdaroglu'nun oglu olsaydi burdaki akp'liler, senin mesajini begenenler yaygariyi koparardi ama. Ve evet bakkal amcanin oglu ve bakanin oglu arasinda fark var. Parti olarak "ne özeli, bunlar genel genel" diyorsan, o laflar sanada gecerli oldugunu bilmen lazim. Bir bakanin oglu, hele bu kadar cok dini reklam yapan parti bakanin oglu olarak biraz daha dikkat etmen gerekir.
Başörtüsünün kamuya girmesi konusunda özgürlük adına her kesimden insandan destek gördüler. Başörtülü, başörtüsüz, sağcı, solcu..
Buna lafım yok.
Aksam 10dan sonra içki satışının yasaklanması konusunda biri destek verdi mi? Biri de cıkıp ben içmesem de ama bu da özgürlük dedi mi? Ben duymadım.
Ben de artık kendi silahları ile vurmanın gerekliliğine çok inanıyorum ve kahkahamı patlatıyorum .