Bakanın oğlu kumar masasinda

Iyide Mune abla ilk basta o harcadigi para, kendi parasi degil. Cok tesadüf degilmi akp'nin büyümesi ile ilk gemisini almasi? Nerden o kadar para aldigini saniyorsun?

Ikincisi ise ben kendi adima konusursam iyimser olmaktan biktim zira karsi tarafta iyimser degil. Bu Yildirim'in oglu degil da Kilicdaroglu'nun oglu olsaydi burdaki akp'liler, senin mesajini begenenler yaygariyi koparardi ama. Ve evet bakkal amcanin oglu ve bakanin oglu arasinda fark var. Parti olarak "ne özeli, bunlar genel genel" diyorsan, o laflar sanada gecerli oldugunu bilmen lazim. Bir bakanin oglu, hele bu kadar cok dini reklam yapan parti bakanin oglu olarak biraz daha dikkat etmen gerekir.
Çünkü sadece kendilerine yontuyorlar.

Başörtüsünün kamuya girmesi konusunda özgürlük adına her kesimden insandan destek gördüler. Başörtülü, başörtüsüz, sağcı, solcu..
Buna lafım yok.

Aksam 10dan sonra içki satışının yasaklanması konusunda biri destek verdi mi? Biri de cıkıp ben içmesem de ama bu da özgürlük dedi mi? Ben duymadım.

Ben de artık kendi silahları ile vurmanın gerekliliğine çok inanıyorum ve kahkahamı patlatıyorum .

Şirketin yıllık gezisinde kıbrıs'a gitmişti bütün personel 5 vakit namazını kılanlar da dahil çoğu personel kumar masalarında para kaybetmiş, diskoda kendinden geçmişti, çok normal bence ne var ki:KK45:

Kumar gerçekten kötü bir alışkanlık, onaylamıyorum kumar oynamayı lakin Bakan'ın oğlu oynuyor diye de ayrı muamele yapamayacağım, gözlerimi aça aça aboooo demeyeceğim, insanız sonuçta, bakan oğlu kumar oynamaz, içki içmez, çapkınlık yapmaz diye birşey yok, ha Bakan oğlu, ha bakkal Ahmet'in oğlu fark etmez, herkesin yaptığı kendini alakadar eder, tek yadırganan kısım bizde böyle şeyler olmaz, yapanlar ellerinde viski bardağıyla dolaşanlardır monşer diye keskin ve net ifadeler kullanıyor olmaları, oysa olabilir, insan insandır, beşer şaşar.

Bunu diyebiliyor ve insanları olduğu gibi kabul ediyorum, tek isteğim aynı şeyi hükümetinde yapması, siyasi görüş ayırt etmeksizin herkesin insan olduğunu ve insanların yaptıklarının sadece kendini alakadar ettiğini, ters bulsalar bile ötekileştirmemelerini diliyorum.
abla yaa cok guzel dedin

Sonuçta insan hata yapabilir.
Babası ayrı birey oğlu ayrı.
Yargılama yaparken bunu atlıyorsunuz.
Babası ne diyosa diyor o kendi fikirleri belki oğlu babasıyla aynı fıkırde değildir.aynı görüşte de olmayabilir.sonuçta şahit oluyoruz böyle durumlara partıden çıkınca eşleri açılıyor yada tam tersi oluyor.
Herkesin kendi günahı kendi hayatı.

Yandas basindan inciler:

Her kumar oynayan kumarbaz degildir :KK70:

Ya bu yandaslardaki zeka piriltisi beni benden aliyor :KK70:

zaytung olduğunu söyle bana lütfen.

edit: değilmiş ya la :27: evet adam haklı, her tecavüz eden tecavüzcü değil, her hırsızlık yapan hırsız değil, küfür eden küfürbaz değil böyle de tatlış bir ülkeyiz :27:

zaytung olduğunu söyle bana lütfen.

edit: değilmiş ya la :KK53: evet adam haklı, her tecavüz eden tecavüzcü değil, her hırsızlık yapan hırsız değil, küfür eden küfürbaz değil böyle de tatlış bir ülkeyiz :KK53:

Biraz kassalar oraya insanlari dogru yola dondurmek icin gorevlendirildi bile diyecekler :D :D

Biraz kassalar oraya insanlari dogru yola dondurmek icin gorevlendirildi bile diyecekler :KK70: :KK70:

ilim irfan için gittiği ülkede kötü yola düşenleri kurtarmak için oradaydı o.. bu mesajımı haber yaparlarsa hiç şaşırmam yalnız malum Google'ın 1 Nisan şakasını haber yapan cici kanallarımız var :27:

Back