Bakanın oğlu kumar masasinda

Google amcadan arattim ama cocuklari ile ilgili kumar oynuyorlar diye bir haber bulamadim. Sen bulursan ekleyebilirmisin lutfen.
Ayrica rezidans dedin nedir kurban olayim. Istanbul girna rezidans. Isci emeklisi bir babanin kiziyim hayatimda haram yemedim cok sukur bizim bile var istanbulda rezidansimiz yaaaw.:KK14:

Bence de böyle bir haber varsa koysun buraya linkini.

Haaa Aktrollerden duyduysa bilemem :KK14:

Google amcadan arattim ama cocuklari ile ilgili kumar oynuyorlar diye bir haber bulamadim. Sen bulursan ekleyebilirmisin lutfen.
Ayrica rezidans dedin nedir kurban olayim. Istanbul girna rezidans. Isci emeklisi bir babanin kiziyim hayatimda haram yemedim cok sukur bizim bile var istanbulda rezidansimiz yaaaw.:KK14:
Geçen gün facede görmüştüm ciddiye almadım ,her okuduğuma inanmadığım için.:KK66:Emin ol bulması mümkün olsa bulurdum adresi hatırlamıyorum

.Samimiyetimiz yok,hiç konuşmadım kendileriyle.:KK53:.Mesela Kılıçdaroğlunun da çocuklarıyla bu tür haberler çıkmıştı ,yok rezidnns meselesi yok kumar,o zaman da bana itici gelmişti.Babalarının yüzünden çocuklarına yükleniliyor diye.:KK66:
Kızı ve damadı üzerinden yapıldı residence suçlaması, açıklamasını kendileri çıkıp yaptılar aslanlar gibi, .. 17-25 gibi büyük bir suçlamayı akp sadece paraleli suçladı bak onlar kimseyi suçlamadan güzelce belgeleri ile mal varlıklarını açıkladı.. Kendi emekleri kendi malları. Darısı diğerlerinin başına :cool:

Kızı ve damadı üzerinden yapıldı residence açıklaması, yani adamlar açıkladı.. 17-25 gibi büyük bir suçlamayı akp sadece paraleli suçladı bak onlar kimseyi suçlamadan güzelce belgeleri ile mal varlıklarını açıkladı.. Kendi emekleri kendi malları. Darısı diğerlerinin başına :cool:
Amin...Kimse babamın oğlu değil,haksız kazanç elde eden kim varsa hesabı sorulsun o veya bu parti.Çıkmam lazım,oğlan okuldan geldi,yemek yiyeceğiz:KK66:,arkamdan konuşmayın döverim sizi.:p

Amin...Kimse babamın oğlu değil,haksız kazanç elde eden kim varsa hesabı sorulsun o veya bu parti.Çıkmam lazım,oğlan okuldan geldi,yemek yiyeceğiz:KK66:,arkamdan konuşmayın döverim sizi.:p
He he.. Senin saz arkadaşlarıda bu gün yalnız bırakmış (saz arkadaşı sözü deynep hanıma aittir :KK70:dün gece bana öyle dediydi :p) Bencede haksız kazancın hesabı sorulsun..

Herkes benim gibi sabırlı mı?:KK45:.Hakaret olmadıktan sonra ,dalga geçmediğiniz sürece başınızı çok ağrıtırım:KK53:.
Ağrıtta, savunmadan ağrıt.. Tersi olsa başka parti iktidar olup, misyon konusunda çelişki yapsa onunda hakkında bu sözleri duyarsınız emin ol..

Nasıl oldu da beni alıntılıyarak cevap yazdın:KK45:Genelde ortaya yazardın.
Nasıl anlatayım ,yani anasına bak kızını al algısı doğru olmayabiliyor çoğu zaman.Yine mi anlatamadım:KK64:
Ortaya yazasım geldiğinde ortaya kişisel durum olursa alıntılayarak da yazarım.
Ama sorumun cevabı bu değildi.

Geçen gün facede görmüştüm ciddiye almadım ,her okuduğuma inanmadığım için.:KK66:Emin ol bulması mümkün olsa bulurdum adresi hatırlamıyorum

Doğru bilmişim aktrollerden duymuş :D

Bence o aktrolleri beğenmeyin, zira paylaştıkları haberleri gerçek sanıp orada burada yazıyorsunuz sonra siz zor durumda kalıyorsunuz. Ik mık, facede gördümdü sanırımdı, falandı. Adamlar oturduğu yerden haber yumurtluyor anasını ya, hayal dünyaları da geniş hınzırların.

Doğru bilmişim aktrollerden duymuş :KK70:

Bence o aktrolleri beğenmeyin, zira paylaştıkları haberleri gerçek sanıp orada burada yazıyorsunuz sonra siz zor durumda kalıyorsunuz. Ik mık, facede gördümdü sanırımdı, falandı. Adamlar oturduğu yerden haber yumurtluyor anasını ya, hayal dünyaları da geniş hınzırların.

geçen gün bir paylaşım vardı, yol paylaşımı.. altında da "Avrupa da olsa helal olsun adamlar yapmış dersiniz, ama burası Bilecik" yazmışlar.. bende altına helal olsun, adamlar yapmış yazmıştım zira o köprü Japonyadaki bir viyadük :27: hayır ne gerek var ki? alay konusu olmanın kime ne faydası var?

geçen gün bir paylaşım vardı, yol paylaşımı.. altında da "Avrupa da olsa helal olsun adamlar yapmış dersiniz, ama burası Bilecik" yazmışlar.. bende altına helal olsun, adamlar yapmış yazmıştım zira o köprü Japonyadaki bir viyadük :KK53: hayır ne gerek var ki? alay konusu olmanın kime ne faydası var?
Burda üst geçit ve yol genişletme çalışması yapılırken iktidar partili büyükşehir belediye başkanı halkımıza hizmet getirdik diye tabelalar koydurdu.Ertesi gün yanında muhalef partisinin ilçe belediye başkanı bu hizmeti bize sunduğu için karayollarına teşekkür ederiz diye tabela koymuştu :KK53:

geçen gün bir paylaşım vardı, yol paylaşımı.. altında da "Avrupa da olsa helal olsun adamlar yapmış dersiniz, ama burası Bilecik" yazmışlar.. bende altına helal olsun, adamlar yapmış yazmıştım zira o köprü Japonyadaki bir viyadük :KK53: hayır ne gerek var ki? alay konusu olmanın kime ne faydası var?

Sosyal Medya'da iki ton fake foto paylaşılıyor. Ya da konular paylaşılıyor. Ben ilgimi çeken birşeyse hemen google amcadan araştırıyorum gerçek mi, hemen inanmak olmaz diye. Yani konu ne olursa olsun araştırırım, zıplamam. Ama millet koşulsuz şartsız herşeye inanıyor ya. Cidden berbat bir haldeyiz.

Bi foto hazırlasam, Türkler 1960 yılında Gagarin'den önce uzaya ilk kez çıkmış ama Rusya saklamış bunu, susturmuşlar bizi diye haber yapsam eminim milyonlar inanır ve dünyada tt olurum.

Sosyal Medya'da iki ton fake foto paylaşılıyor. Ya da konular paylaşılıyor. Ben ilgimi çeken birşeyse hemen google amcadan araştırıyorum gerçek mi, hemen inanmak olmaz diye. Yani konu ne olursa olsun araştırırım, zıplamam. Ama millet koşulsuz şartsız herşeye inanıyor ya. Cidden berbat bir haldeyiz.

Bi foto hazırlasam, Türkler 1960 yılında Gagarin'den önce uzaya ilk kez çıkmış ama Rusya saklamış bunu, susturmuşlar bizi diye haber yapsam eminim milyonlar inanır ve dünyada tt olurum.

sen ne diyorsun, haber bültenlerine haber olmazsa bende ofiş değilim :27: aslında bazen aklıma gelmiyor değil, ama bir yandan da gerçekten düştüğümüz duruma üzülüyorum.. biz bu hale düşecek ülke değildik yahu..

Back