- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.561
- 208
- Konu Sahibi Gunnur2010
-
Google amcadan arattim ama cocuklari ile ilgili kumar oynuyorlar diye bir haber bulamadim. Sen bulursan ekleyebilirmisin lutfen.
Ayrica rezidans dedin nedir kurban olayim. Istanbul girna rezidans. Isci emeklisi bir babanin kiziyim hayatimda haram yemedim cok sukur bizim bile var istanbulda rezidansimiz yaaaw.
Sen AKP nin ideolojisini bildiğine eminmisin ??Teker teker gelin uleyn
Yani dinden ,imandan bahsetmeyen biri için herşey mübah oluyor da ,bahseden kişinin başına gelince tü kaka mı oluyor.
Geçen gün facede görmüştüm ciddiye almadım ,her okuduğuma inanmadığım için.Google amcadan arattim ama cocuklari ile ilgili kumar oynuyorlar diye bir haber bulamadim. Sen bulursan ekleyebilirmisin lutfen.
Ayrica rezidans dedin nedir kurban olayim. Istanbul girna rezidans. Isci emeklisi bir babanin kiziyim hayatimda haram yemedim cok sukur bizim bile var istanbulda rezidansimiz yaaaw.
Kızı ve damadı üzerinden yapıldı residence suçlaması, açıklamasını kendileri çıkıp yaptılar aslanlar gibi, .. 17-25 gibi büyük bir suçlamayı akp sadece paraleli suçladı bak onlar kimseyi suçlamadan güzelce belgeleri ile mal varlıklarını açıkladı.. Kendi emekleri kendi malları. Darısı diğerlerinin başına.Samimiyetimiz yok,hiç konuşmadım kendileriyle..Mesela Kılıçdaroğlunun da çocuklarıyla bu tür haberler çıkmıştı ,yok rezidnns meselesi yok kumar,o zaman da bana itici gelmişti.Babalarının yüzünden çocuklarına yükleniliyor diye.
Amin...Kimse babamın oğlu değil,haksız kazanç elde eden kim varsa hesabı sorulsun o veya bu parti.Çıkmam lazım,oğlan okuldan geldi,yemek yiyeceğizKızı ve damadı üzerinden yapıldı residence açıklaması, yani adamlar açıkladı.. 17-25 gibi büyük bir suçlamayı akp sadece paraleli suçladı bak onlar kimseyi suçlamadan güzelce belgeleri ile mal varlıklarını açıkladı.. Kendi emekleri kendi malları. Darısı diğerlerinin başına
He he.. Senin saz arkadaşlarıda bu gün yalnız bırakmış (saz arkadaşı sözü deynep hanıma aittirAmin...Kimse babamın oğlu değil,haksız kazanç elde eden kim varsa hesabı sorulsun o veya bu parti.Çıkmam lazım,oğlan okuldan geldi,yemek yiyeceğiz,arkamdan konuşmayın döverim sizi.
Herkes benim gibi sabırlı mı?He he.. Senin saz arkadaşlarıda bu gün yalnız bırakmış (saz arkadaşı sözü deynep hanıma aittirdün gece bana öyle dediydi )
He he.. Senin saz arkadaşlarıda bu gün yalnız bırakmış (saz arkadaşı sözü deynep hanıma aittirdün gece bana öyle dediydi ) Bencede haksız kazancın hesabı sorulsun..
Dedi VallahiBak sen deynepe bide öylemi dedi sana
Dedi Vallahi
Bende kendisine bizim saz ekibine katılmasını önerdim, hani sorar sorgularız diye
Ağrıtta, savunmadan ağrıt.. Tersi olsa başka parti iktidar olup, misyon konusunda çelişki yapsa onunda hakkında bu sözleri duyarsınız emin ol..Herkes benim gibi sabırlı mı?.Hakaret olmadıktan sonra ,dalga geçmediğiniz sürece başınızı çok ağrıtırım .
Aslında meyilli de işte, geri durup, savunma bakanlığı yapmayı tercih ediyorHayatta katılmaz bizim saz ekibineee
Aslında meyilli de işte, geri durup, savunma bakanlığı yapmayı tercih ediyor
Bu arada dedikoducu geyikten uçuracaklar beni bu gün
Ortaya yazasım geldiğinde ortaya kişisel durum olursa alıntılayarak da yazarım.Nasıl oldu da beni alıntılıyarak cevap yazdınGenelde ortaya yazardın.
Nasıl anlatayım ,yani anasına bak kızını al algısı doğru olmayabiliyor çoğu zaman.Yine mi anlatamadım
Geçen gün facede görmüştüm ciddiye almadım ,her okuduğuma inanmadığım için.Emin ol bulması mümkün olsa bulurdum adresi hatırlamıyorum
Doğru bilmişim aktrollerden duymuş
Bence o aktrolleri beğenmeyin, zira paylaştıkları haberleri gerçek sanıp orada burada yazıyorsunuz sonra siz zor durumda kalıyorsunuz. Ik mık, facede gördümdü sanırımdı, falandı. Adamlar oturduğu yerden haber yumurtluyor anasını ya, hayal dünyaları da geniş hınzırların.
Burda üst geçit ve yol genişletme çalışması yapılırken iktidar partili büyükşehir belediye başkanı halkımıza hizmet getirdik diye tabelalar koydurdu.Ertesi gün yanında muhalef partisinin ilçe belediye başkanı bu hizmeti bize sunduğu için karayollarına teşekkür ederiz diye tabela koymuştugeçen gün bir paylaşım vardı, yol paylaşımı.. altında da "Avrupa da olsa helal olsun adamlar yapmış dersiniz, ama burası Bilecik" yazmışlar.. bende altına helal olsun, adamlar yapmış yazmıştım zira o köprü Japonyadaki bir viyadükhayır ne gerek var ki? alay konusu olmanın kime ne faydası var?
geçen gün bir paylaşım vardı, yol paylaşımı.. altında da "Avrupa da olsa helal olsun adamlar yapmış dersiniz, ama burası Bilecik" yazmışlar.. bende altına helal olsun, adamlar yapmış yazmıştım zira o köprü Japonyadaki bir viyadükhayır ne gerek var ki? alay konusu olmanın kime ne faydası var?
Sosyal Medya'da iki ton fake foto paylaşılıyor. Ya da konular paylaşılıyor. Ben ilgimi çeken birşeyse hemen google amcadan araştırıyorum gerçek mi, hemen inanmak olmaz diye. Yani konu ne olursa olsun araştırırım, zıplamam. Ama millet koşulsuz şartsız herşeye inanıyor ya. Cidden berbat bir haldeyiz.
Bi foto hazırlasam, Türkler 1960 yılında Gagarin'den önce uzaya ilk kez çıkmış ama Rusya saklamış bunu, susturmuşlar bizi diye haber yapsam eminim milyonlar inanır ve dünyada tt olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?