Bakanın oğlu kumar masasinda

O degilde ben olsaydim, cikisda bide striptiz bar yapardim anasini satayim

Bide su bakara kukaraci egemen bagis vardi, bi hacker grubu londrada kaldigi oteldeki faturasini yayinlamisti. Adamin odasina su gibi icki acmis.

Daha ne numaralar var sizde yaw.

Binali hocam basbakanliga oynarken, su dananin yaptigina bak sen. Hocam bezybol sopasini kap senanca keser

Evet bence oğlu CHP'li kesinlikle, bu da kumar oynama sebebini açıklıyor, şimdi sessizce dağılın, sorun çözüldü, adamın oğlu başka partiliymiş...

Hani babaya suç atmasınlar, suçu ne kısmını anladım da belki oğlu başka partili de savunduğunuz fikir ne cidden anlayamadım, ne kadar enteresan, AKPliler asla bunu yapmaz mı yani? Teoreme bak belki oğlu başka partiliymiş.

.Ak partililer yapmaz demiyorum ki ben,haram herkese haram.İlla babası o partide diye aynı şeyi savunacağı fikri yanlış diyorum .Mesela bizim komşu var,dindar,kuran kursuna giden bir kadın.Kızı da gayet rahat ,istediği gibi giyinen birisi.Aynı şeyi O kadına da yapan var.Kendi dindar ama kızı falanca işler yapıyor diye.Anlatmak istediğim farklı da anlatamıyorum galiba.Olaya esasında siyasi olarak değil genel anlamda yaklaştım.

Peki bakanın oğlu var sayalım Chp li, mhp li yada hdp li olsun..
Peki bu çocuk gemi parasını nereden bulmuş? Babası olmasa gidip, dr avukatmı olurdu? Yani gemi falan işi için sermaye lazım, kimden nereden hangi kaynaktan bulmuş? Babası ne bakanı? Babası nerenin bakanı? Babası hangi partinin bakanı?

Oğlu başka partidendir belki deyince 'ak partililer yapmaz' gibilerinden anlama geliyor.
Din ile partiyi neden eşleştirilen bir kuram oluşturdun anlaşılır gibi değil.

.Samimiyetimiz yok,hiç konuşmadım kendileriyle..Mesela Kılıçdaroğlunun da çocuklarıyla bu tür haberler çıkmıştı ,yok rezidnns meselesi yok kumar,o zaman da bana itici gelmişti.Babalarının yüzünden çocuklarına yükleniliyor diye.

Deynep sen genel olarak yaklaştın olaya..

Bu adam senin komşunun oğlu olsaydı ehh ailesi böyle ama oğlu kumarbaz denirdi.

Bakan oğlu olunca helede dinden, imandan bahseden bir partinin bakanı olunca senin bahsettiğin kadar masum olmuyor işte....

Senin oğlun kumar oynayıp çok para kaybediyorsa suçlu sadece oğlun değil, sensindir de deynepnaz. Çocuklarımızın davranışlarından bu dünyada da, öte dünyada da biz mesuluz. Armut dibine düşüyor, bence gereksiz yere baba sıfır suçlu diyorsun, oldu çocuklarımızı her haltı yesin ama diyelim ki ne yapayım suç bende mi?

Çocuğun ünv kazanıp doktor olsa ben iyi evlat yetiştirdim, dersiyle ilgilendim, en iyi dershanelere yolladım, çok iyi ebeveynlik yaptım, hırsız olsa ne yapayım bende mi suç?

Tabi, tabi..

Oğlu başka partidendir belki deyince 'ak partililer yapmaz' gibilerinden anlama geliyor.
Din ile partiyi neden eşleştirilmek bir kuram oluşturdun anlaşılır gibi değil.
Nasıl oldu da beni alıntılıyarak cevap yazdınGenelde ortaya yazardın.
Nasıl anlatayım ,yani anasına bak kızını al algısı doğru olmayabiliyor çoğu zaman.Yine mi anlatamadım

Çocukları değil, sadece kızı ve kızının kocası, damadı bir iş adamı.. Adam mecbur olmadığı halde çıktı çatır çatır açıkladı belgeleri ile. Yani ortada emekle kazanılmış mallar var, Kılıçdaroğlunun serveti belli.. Emin ol, akp li herhan gi bakan kadar zengin değil Ben hiç bir akp li bakandan 17-25 dahilinde açıklama duymadım, sen duydun mu? Yani yormayak kafayı, çünkü burada bahsedilen konu, akp lilerin ve akp nin din üzerinden siyasetine atıftır..

Teker teker gelin uleyn
Yani dinden ,imandan bahsetmeyen biri için herşey mübah oluyor da ,bahseden kişinin başına gelince tü kaka mı oluyor.

Google amcadan arattim ama cocuklari ile ilgili kumar oynuyorlar diye bir haber bulamadim. Sen bulursan ekleyebilirmisin lutfen.
Ayrica rezidans dedin nedir kurban olayim. Istanbul girna rezidans. Isci emeklisi bir babanin kiziyim hayatimda haram yemedim cok sukur bizim bile var istanbulda rezidansimiz yaaaw.

İşte bende bunu anlamıyorum.Neden illa Akp din üzerinden siyaset yapıyor diye dayatıyorsunuz.Dindar olanın hakkını savunması neden suç oluyor.Mevki sahibi diye başbakan,cumhurbaşkanı diye namaz kılmasın,dini söylemler de bulunmasın mı?Daha önce de söyledim ,din üzerinden millet oy verse zamanında saader partisi yıllardır iktidarda olurdu.

Teker teker gelin uleyn
Yani dinden ,imandan bahsetmeyen biri için herşey mübah oluyor da ,bahseden kişinin başına gelince tü kaka mı oluyor.

yok tam olarak öyle değil deynep.. dindar nesil yetiştirmek için bütün okulları imam hatip lisesine çevirip, sürekli kızlı erkekli ortamlara laf atıp, bir de üstüne kendi çocukları kumarda yakalanınca insanın aklına kendisi himmete muhtaç dede, nerede kaldı gayrıya himmet ede sözü geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…