- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.038
- 408
- Konu Sahibi Gunnur2010
-
Hayal kurmak güzeldir.Teneffüslerde kullanıyoruz orayı canım buraya ders vermeye geliyoruz
O yüzden mi rüyalardasınızHayal kurmak güzeldir..
Polemikle falan uğraşamayacağım canımO yüzden mi rüyalardasınız
Evladının yanlışıyla , anne babaya yüklenmek ,toplum olarak çok yapılan bir davranış.Yeri geliyor 3 yaşındaki çocuğuna laf geçiremiyoruz.Koskoca adam,kulağından tutup ta,niye kumar oynuyorsun diyemez ya.Çocuklarımız bizimle aynı düşüncelere mi sahip sanki.Onların istekleri,düşünceleri ,zevkleri farklı olabiliyor.Belki babası Ak partili lakin Onun savunduğu başka bir parti.Eleştiriliyorsa bakanlığı,başarılı bulamadığı icraatiyle eleştirilmeli,babalığıyla değil.
.Ak partililer yapmaz demiyorum ki ben,haram herkese haram.İlla babası o partide diye aynı şeyi savunacağı fikri yanlış diyorum .Mesela bizim komşu var,dindar,kuran kursuna giden bir kadın.Kızı da gayet rahat ,istediği gibi giyinen birisi.Aynı şeyi O kadına da yapan var.Kendi dindar ama kızı falanca işler yapıyor diye.Anlatmak istediğim farklı da anlatamıyorum galibaEvet bence oğlu CHP'li kesinlikle, bu da kumar oynama sebebini açıklıyor, şimdi sessizce dağılın, sorun çözüldü, adamın oğlu başka partiliymiş...
Hani babaya suç atmasınlar, suçu ne kısmını anladım da belki oğlu başka partili de savunduğunuz fikir ne cidden anlayamadım, ne kadar enteresan, AKPliler asla bunu yapmaz mı yani? Teoreme bak belki oğlu başka partiliymiş.
Peki bakanın oğlu var sayalım Chp li, mhp li yada hdp li olsun..Evladının yanlışıyla , anne babaya yüklenmek ,toplum olarak çok yapılan bir davranış.Yeri geliyor 3 yaşındaki çocuğuna laf geçiremiyoruz.Koskoca adam,kulağından tutup ta,niye kumar oynuyorsun diyemez ya.Çocuklarımız bizimle aynı düşüncelere mi sahip sanki.Onların istekleri,düşünceleri ,zevkleri farklı olabiliyor.Belki babası Ak partili lakin Onun savunduğu başka bir parti.Eleştiriliyorsa bakanlığı,başarılı bulamadığı icraatiyle eleştirilmeli,babalığıyla değil.
Oğlu başka partidendir belki deyince 'ak partililer yapmaz' gibilerinden anlama geliyor..Ak partililer yapmaz demiyorum ki ben,haram herkese haram.İlla babası o partide diye aynı şeyi savunacağı fikri yanlış diyorum .Mesela bizim komşu var,dindar,kuran kursuna giden bir kadın.Kızı da gayet rahat ,istediği gibi giyinen birisi.Aynı şeyi O kadına da yapan var.Kendi dindar ama kızı falanca işler yapıyor diye.Anlatmak istediğim farklı da anlatamıyorum galiba.Olaya esasında siyasi olarak değil genel anlamda yaklaştım.
.Samimiyetimiz yok,hiç konuşmadım kendileriyle.Peki bakanın oğlu var sayalım Chp li, mhp li yada hdp li olsun..
Peki bu çocuk gemi parasını nereden bulmuş? Babası olmasa gidip, dr avukatmı olurdu? Yani gemi falan işi için sermaye lazım, kimden nereden hangi kaynaktan bulmuş? Babası ne bakanı? Babası nerenin bakanı? Babası hangi partinin bakanı?
Deynep sen genel olarak yaklaştın olaya...Ak partililer yapmaz demiyorum ki ben,haram herkese haram.İlla babası o partide diye aynı şeyi savunacağı fikri yanlış diyorum .Mesela bizim komşu var,dindar,kuran kursuna giden bir kadın.Kızı da gayet rahat ,istediği gibi giyinen birisi.Aynı şeyi O kadına da yapan var.Kendi dindar ama kızı falanca işler yapıyor diye.Anlatmak istediğim farklı da anlatamıyorum galiba.Olaya esasında siyasi olarak değil genel anlamda yaklaştım.
.Ak partililer yapmaz demiyorum ki ben,haram herkese haram.İlla babası o partide diye aynı şeyi savunacağı fikri yanlış diyorum .Mesela bizim komşu var,dindar,kuran kursuna giden bir kadın.Kızı da gayet rahat ,istediği gibi giyinen birisi.Aynı şeyi O kadına da yapan var.Kendi dindar ama kızı falanca işler yapıyor diye.Anlatmak istediğim farklı da anlatamıyorum galiba.Olaya esasında siyasi olarak değil genel anlamda yaklaştım.
Nasıl oldu da beni alıntılıyarak cevap yazdınOğlu başka partidendir belki deyince 'ak partililer yapmaz' gibilerinden anlama geliyor.
Din ile partiyi neden eşleştirilmek bir kuram oluşturdun anlaşılır gibi değil.
Çocukları değil, sadece kızı ve kızının kocası, damadı bir iş adamı.. Adam mecbur olmadığı halde çıktı çatır çatır açıkladı belgeleri ile. Yani ortada emekle kazanılmış mallar var, Kılıçdaroğlunun serveti belli.. Emin ol, akp li herhan gi bakan kadar zengin değil.Samimiyetimiz yok,hiç konuşmadım kendileriyle..Mesela Kılıçdaroğlunun da çocuklarıyla bu tür haberler çıkmıştı ,yok rezidnns meselesi yok kumar,o zaman da bana itici gelmişti.Babalarının yüzünden çocuklarına yükleniliyor diye.
Teker teker gelin uleynDeynep sen genel olarak yaklaştın olaya..
Bu adam senin komşunun oğlu olsaydı ehh ailesi böyle ama oğlu kumarbaz denirdi.
Bakan oğlu olunca helede dinden, imandan bahseden bir partinin bakanı olunca senin bahsettiğin kadar masum olmuyor işte....
Google amcadan arattim ama cocuklari ile ilgili kumar oynuyorlar diye bir haber bulamadim. Sen bulursan ekleyebilirmisin lutfen..Samimiyetimiz yok,hiç konuşmadım kendileriyle..Mesela Kılıçdaroğlunun da çocuklarıyla bu tür haberler çıkmıştı ,yok rezidnns meselesi yok kumar,o zaman da bana itici gelmişti.Babalarının yüzünden çocuklarına yükleniliyor diye.
İşte bende bunu anlamıyorum.Neden illa Akp din üzerinden siyaset yapıyor diye dayatıyorsunuz.Dindar olanın hakkını savunması neden suç oluyor.Mevki sahibi diye başbakan,cumhurbaşkanı diye namaz kılmasın,dini söylemler de bulunmasın mı?Daha önce de söyledim ,din üzerinden millet oy verse zamanında saader partisi yıllardır iktidarda olurdu.Çocukları değil, sadece kızı ve kızının kocası, damadı bir iş adamı.. Adam mecbur olmadığı halde çıktı çatır çatır açıkladı belgeleri ile. Yani ortada emekle kazanılmış mallar var, Kılıçdaroğlunun serveti belli.. Emin ol, akp li herhan gi bakan kadar zengin değilBen hiç bir akp li bakandan 17-25 dahilinde açıklama duymadım, sen duydun mu? Yani yormayak kafayı, çünkü burada bahsedilen konu, akp lilerin ve akp nin din üzerinden siyasetine atıftır..
Teker teker gelin uleyn
Yani dinden ,imandan bahsetmeyen biri için herşey mübah oluyor da ,bahseden kişinin başına gelince tü kaka mı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?