Bakandan giderayak düşündüren sözler,başbakan da istifa etsin.

Maaşallah Maaşallah da aynı ülkede mi yaşıyoruz diye düşünmeye başladım şu an :26:

Bir kere kabul etmen gereken bir şey var. Erdoğan'a karşıyız diye chp li olmuyoruz. Biz halkız. Muhalafetiz. Yanlışları ortaya çıkaralım ki bu ülke daha iyiye gitsin. Üstünü kaparsan ne sana ne bana faydası var. Senin benim ceplerimize giren maaş ortada. Başbaşakanın ve milletvekillerinin cebine giren maaş ortada. Chpsi de mhpsi de akpsi de aynı pislikte. Hiçbirine karşı sempatimiz yok. Bu durumda olamaz. Bu kadar yolsuzluğa bunca yıl susan herkese yazıklar olsun.

Türkiye'de olan bu değişiklik Erdoğan'ın kazandırdığı şeyler değil. Dünya böyle bir sürece girdi ve biz de bunlardan nasibimizi aldık. Uçak yolculuklarının ucuzlaması falan bunları nasıl sahipleniyor bu adam. Yolmuş, köprüymüş, demiryoluymu, bunlar o kadar boş ki.. Türkiye'de 50 yıl önce öngörülüp yapılmış olması gereken şeyler bunlar. Biz yol yapılmasına alışkın değiliz fakir napsın. Yapana seviniyoruz. Sağolsun Adnan menderes de yol yapmıştı dimi

Erdoğan şu durumda istifa falan edemez. Onun karakterinde birinin yapacağı şey değil. Seni beni düşündüğünden değil. Türkiye'de biraz da işler böyle yürür. Skandal oluyor bakan istifa etmiyor. Günler sonra olaylar büyüynce bir şeylere mecbur kalıyorlar. Erdoğan daha hiçbir şeyi kabullenmedi. Kabullenmiş izlenimi yaratmak da istemiyor. Ama bu biraz da halkın skandallara bakış açısıyla ilgilidir. Bugün 1000 tane şehit versek Erdoğanın yanlış bi politikası yüzünden o şehit ailelerinin yarısı başbakan sağolsun der. Biz böyleyiz. Önemli olan yoldur köprüdür. Ülke kalkınsın.. Benim cebime giren paranın önemi yoktur.

Hiçbir iktidarın götürmediği şeyleri de Erdoğan götürdü sonuç olarak. bunların üstlerini bir şekilde kapatması gerekiyordu öyle değil mi? Ben hiçbir yaşam kolaylığı göremiyorum..

Artılara eksilere gelince 3 doğru 1 yanlışı götürmüyor malesef..

Son düzenleme:

Bu zihniyete laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor,onlara göre ne yaparsa yapsın başbakanın bir bildiği var.

Başbakana olan sevgililerini şimdi anlıyorum baksanıza on parmağında on marifet

hayret bende takip ederim ama hiç böyle bir mesaj görmedim.hatta bu isimle aratınca hiç birşey çıkmıyor

Ak gençliğin zihniyetlerini göstermeleri için böyle bir yazı yayınlamalarına ihtiyaçları yok ki :)
Karşılama töreninde ölmeden kefen giyer onlar

Bu günü düne göre değerlendirmekte çok doğru bir tutum değil zira bütün iktidarların hatalarıda doğrularıda olmuştur dediğiniz gibi.
Ama su da bir gercekki dünde bu günde haksızlıklar karşısında susmayan insanların olduğu kadar padişahım çok yaşa zihniyetinde de bir dolu insan var (küçük esnaf değil cumhurbşknından snra gelen adam tabiki zengn olucak ). İşte bu zihniyet olduğu sürece asla bir adım ileri gidemeyiz.

hayret bende takip ederim ama hiç böyle bir mesaj görmedim.hatta bu isimle aratınca hiç birşey çıkmıyor

Madem bu kadar merak ettin adresini vereyim twittera 'Yargıya müdahale hırsızlığın ispatıdır yazarsan' şak diye karşına çıkar.

sende merakını giderirsin.

Ak gençliğin zihniyetlerini göstermeleri için böyle bir yazı yayınlamalarına ihtiyaçları yok ki :)
Karşılama töreninde ölmeden kefen giyer onlar

ihtiyaç yoksa sahte twitler paylaşmayada gerek yok o halde zira buda paylaşanın zihiyetini gösterir
Madem bu kadar merak ettin adresini vereyim twittera 'Yargıya müdahale hırsızlığın ispatıdır yazarsan' şak diye karşına çıkar.

sende merakını giderirsin.

ahaha dahiyane cevabın karşısında nutkum tutuldu yazdım yazdım şak diye çıktı böyle "adınıAŞKdeğilGalatasarayKoyduk "

twtter kullamayı bilmiyorsan üzülme bilmemek değil öğrenmemek ayıp.

çevrende bilen birilerinden yardım al yoksa senin bu merakın geçmiyecek.

Kefen giyen gençlerle kıvanç duyan insanlara yazıklar olsun demekten başka birşey gelmiyor içimden.
Buyrunuz uğruna canınızı verdiğiniz başbakanınızın yolsuzluk girdabında siz de kaybolunuz. Sayın ak gençler.
Diyecek laf yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…