• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakandan giderayak düşündüren sözler,başbakan da istifa etsin.

Erdoğan Bayraktar denilince şöyle bir dururum , bunu bugün yazmıyorum , bu operasyonun ilk günü yazdığım isimdi bu bakan .

Adının geçmesine hiç şaşırmadığım isim .

Hakkında düşüncelerime derinlemesine girmeyeceğim , neme lazım birileri dava falan açar .:ssz:

İki gün öncede başka bir yorumumda Akp nin en büyük yanlış politikası hemşericilik ve bundan nemalanan adamlar demiştim .

Ne tesadüf ki Bayraktar istifaya zorlanıyor , ardından İdris Şahin istifa ediyor , oyyy uşağım oyyy .

auscum bayraktar görevden alınmış istifa etmemiş şimdi gazetede okudum

auscum bayraktar görevden alınmış istifa etmemiş şimdi gazetede okudum

Evet öyleymiş bende okudum kadesacım .

Ama benim yazdığım yazının içeriğini etkilemez , hatta kuvvetlendirir . İstifasını kendi duyurdu , yani öyle bu kirli işlerin içinde bulunmak istemediğinden istifa etmemiş aksine yeni kabinede görevde olmayacağını öğrenince ; hmmm siz beni atamazsınız ben giderim havası oluşturmuş.Giderken de Başbakanın paçasından tutayım demiş , olur ya çekerim çekemesem de bir soru işareti bırakırım akıllarda .

Komik.

(Komik olan iddiası değil , kimin neyin altında imzası var , kim nelere göz yumdu ya da yummadı bilemem ben o kadar derin istihbaratım yok :1: Komik olan batan gemiyi terk edenlerin isimleri ve terk ediş şekilleri )

$BcZpdQhCIAAlpzM.jpg

:27:

ben bugüne kadar akp ye hiç oy vermedim kızlar,chp ye verdim hep oylarımı bundan sonrada o şekilde olur,konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayan ama oy vermeye gelince yazlıkta olduklarından istanbula gidip oy vermeyen emekli komşularımız sağolsun:)çok idealistler ya...
muhalefetin şu an zayıf olduğunu düşünüyorum..beden muhalefet partileri bu kadar zayıf..

Evet öyleymiş bende okudum kadesacım .

Ama benim yazdığım yazının içeriğini etkilemez , hatta kuvvetlendirir . İstifasını kendi duyurdu , yani öyle bu kirli işlerin içinde bulunmak istemediğinden istifa etmemiş aksine yeni kabinede görevde olmayacağını öğrenince ; hmmm siz beni atamazsınız ben giderim havası oluşturmuş.Giderken de Başbakanın paçasından tutayım demiş , olur ya çekerim çekemesem de bir soru işareti bırakırım akıllarda .

Komik.

(Komik olan iddiası değil , kimin neyin altında imzası var , kim nelere göz yumdu ya da yummadı bilemem ben o kadar derin istihbaratım yok :1: Komik olan batan gemiyi terk edenlerin isimleri ve terk ediş şekilleri )

buda o kişinin krakterini gösterir,başbakanımızın bakan diye başımıza koyduğu insan zora gelince onu bile sattı:27:

kirli çamaşırlarını ortaya döküverdi.

Ertuğrul Bayraktar istifa etmeye zorlanınca,sevgili başbakanın da suç oratağı olduğunu açıklayıverdi,

başbakanımızında ondan geri kalır bir yanı yok daha dün bağrına bastığı bakanları çürük elmalar oluverdiler:27:

al birini vur ötekine diye bir deyim var cuk oturuyor bu meseleye:ssz:

ben bugüne kadar akp ye hiç oy vermedim kızlar,chp ye verdim hep oylarımı bundan sonrada o şekilde olur,konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayan ama oy vermeye gelince yazlıkta olduklarından istanbula gidip oy vermeyen emekli komşularımız sağolsun:)çok idealistler ya...
muhalefetin şu an zayıf olduğunu düşünüyorum..beden muhalefet partileri bu kadar zayıf..

Muhalefet partileri bu kadar zayıf çünkü varolan siyasi anlayışlarını sürdürüyorlar da o yüzden değişmiyor ve değiştirmiyorlar.
Buda kendi içersinde bile güvensizliğe neden oluyor. İktidar partisininde işine yarıyor tabi bu durum.

Muhalefet partileri bu kadar zayıf çünkü varolan siyasi anlayışlarını sürdürüyorlar da o yüzden değişmiyor ve değiştirmiyorlar.
Buda kendi içersinde bile güvensizliğe neden oluyor. İktidar partisininde işine yarıyor tabi bu durum.

Haklısın,onlar değişmedikleri sürece bu böyle sürüp gider.:37:

kesinlikle,akp gider başkası gelir,tarih tekerrürden ibarettir değilmi..

Bu gidişle akpninde gideceği yok maalesef onu demek istedim,çünkü hala bu kadar şeye rağmen canlı canlı kefene giren bir zihniyet

oldukça bu çok zor gibi.

Haklısın,onlar değişmedikleri sürece bu böyle sürüp gider.:37:

Bence halkın muhalefeti onlardan çok daha etkili zaten :)
Neyseki halk olduğunun bilincinde olan insanlar varda yapılan yanlışlar karşısında susmuyorlar darısı diğerlerinin başına :D

Bence halkın muhalefeti onlardan çok daha etkili zaten :)
Neyseki halk olduğunun bilincinde olan insanlar varda yapılan yanlışlar karşısında susmuyorlar darısı diğerlerinin başına :D

amin inşallah,diğer insanlarda bilinçlenir ve biz bu durumdan kurtuluruz artık diye umut ediyoruz.:31:

umut fakirin ekmeği.

Back