• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakandan giderayak düşündüren sözler,başbakan da istifa etsin.

çok haklısın tatlım öle bi adam gelemez artık o umudu keselim zaten.bende onu diorum .. ölene allah rahmet eylesin ama hala bu dünya dönüyor . O yüzden şimdikiler ii diyeblceğimz erdğandan bşka kmse yokki keşke olsa ama yok napalım dha mı kötülerin eline düşelim en azından şuna şükrediorum özgürlüğümz var okadar güçlü bi iktidarımız türküyemiz varki evel allah bundan sonra kimse bizi aşağı derecelere indiremez eskiden evimizden bile çıkamadğımız silahlı taşlı sağ kol sol kol davalarımız yok .. allah iyilerle karşılştrsın bizi inşallh krdeşlerim

Maaşallah Maaşallah da aynı ülkede mi yaşıyoruz diye düşünmeye başladım şu an :26:

allah aşkına kardeşlerim erdoğan istemese türkiyeyi elinin tersiyle iter adam dünyanın 9cu en zengin adamı neden uğrassın neden bişileri ıspatlamaya çalşsın ihtiyacı yokki istifa der gecer gider bizde artık kmlerin eline kalırız allah bilir.. bundan yıllar önce erdoğan başa geçerken türkiyenin dünya borcu vardı hangisi kaldı artık yurt dışı bizden alıo biz bazılarına tenezzül etmiyoruz ... erdoğan geçenler de maliyetle ilğili ğüzel bişi söledi dediki elimizde bu kadar vardı bu kadar oldu die . chp ye türkiye 5yıllıkiktidarlık verdi eline..3.5 sene zor dayandı kaçtı gitti borçlardan vs vs.. erdoğanın hiçbi iktidarın kazandrmadığı şeyleri kazandrdı türkiyeye .yaşam kolaylığı sağladı.. sadce yanlışları görmeyelim.artıları eksileri berabernde görelim . haksızlık olmasın . .. he maaşlar düşük oda biraz benm moralimi bozmakta :) çok dertliyim okonuda :):):)

Bir kere kabul etmen gereken bir şey var. Erdoğan'a karşıyız diye chp li olmuyoruz. Biz halkız. Muhalafetiz. Yanlışları ortaya çıkaralım ki bu ülke daha iyiye gitsin. Üstünü kaparsan ne sana ne bana faydası var. Senin benim ceplerimize giren maaş ortada. Başbaşakanın ve milletvekillerinin cebine giren maaş ortada. Chpsi de mhpsi de akpsi de aynı pislikte. Hiçbirine karşı sempatimiz yok. Bu durumda olamaz. Bu kadar yolsuzluğa bunca yıl susan herkese yazıklar olsun.

Türkiye'de olan bu değişiklik Erdoğan'ın kazandırdığı şeyler değil. Dünya böyle bir sürece girdi ve biz de bunlardan nasibimizi aldık. Uçak yolculuklarının ucuzlaması falan bunları nasıl sahipleniyor bu adam. Yolmuş, köprüymüş, demiryoluymu, bunlar o kadar boş ki.. Türkiye'de 50 yıl önce öngörülüp yapılmış olması gereken şeyler bunlar. Biz yol yapılmasına alışkın değiliz fakir napsın. Yapana seviniyoruz. Sağolsun Adnan menderes de yol yapmıştı dimi:31:

Erdoğan şu durumda istifa falan edemez. Onun karakterinde birinin yapacağı şey değil. Seni beni düşündüğünden değil. Türkiye'de biraz da işler böyle yürür. Skandal oluyor bakan istifa etmiyor. Günler sonra olaylar büyüynce bir şeylere mecbur kalıyorlar. Erdoğan daha hiçbir şeyi kabullenmedi. Kabullenmiş izlenimi yaratmak da istemiyor. Ama bu biraz da halkın skandallara bakış açısıyla ilgilidir. Bugün 1000 tane şehit versek Erdoğanın yanlış bi politikası yüzünden o şehit ailelerinin yarısı başbakan sağolsun der. Biz böyleyiz. Önemli olan yoldur köprüdür. Ülke kalkınsın.. Benim cebime giren paranın önemi yoktur.

Hiçbir iktidarın götürmediği şeyleri de Erdoğan götürdü sonuç olarak. bunların üstlerini bir şekilde kapatması gerekiyordu öyle değil mi? Ben hiçbir yaşam kolaylığı göremiyorum..

Artılara eksilere gelince 3 doğru 1 yanlışı götürmüyor malesef..

Son düzenleme:
$Bc6y0CMIIAAtfNe.jpg

Bu zihniyete laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor,onlara göre ne yaparsa yapsın başbakanın bir bildiği var.:27:

$Bc6zuuwCcAA1YbG.jpg

Başbakana olan sevgililerini şimdi anlıyorum baksanıza on parmağında on marifet:27::60:

hayret bende takip ederim ama hiç böyle bir mesaj görmedim.hatta bu isimle aratınca hiç birşey çıkmıyor :ssz:

Ak gençliğin zihniyetlerini göstermeleri için böyle bir yazı yayınlamalarına ihtiyaçları yok ki :)
Karşılama töreninde ölmeden kefen giyer onlar :D

en azndan borclu değiliz dunyaya ve hayat gidişatımız yaşama karşı yaşam kolaylığımız var
Hangi iktidar yaptı hangisi .yok yiyip içip gtti kaçak . Allah yukarda kötü tarafları vardr tabi rabbm görür . Ewet 9cu zengini ama o bi küçük esnaf değil cumhurbşknından snra gelen adam tabiki zengn olucak .. dediğin gbi bedvaya yapmıo ama belki az belki eksik ama hakkını da verio. Türkiyeye harcadığı maliyetleri cebe atardı yada en basidi bundan sonra hiçbirşeye ihtiyacı yok gecer gider.. koskoca türkiyeye yetiiişiyor keza yurt dışıylada öle .. ben erdoğanı asla savunmuyorum eskilerin yaptıklarını ve erdoğanın yaptıklarını karşılaştrıorum kardeşim

Bu günü düne göre değerlendirmekte çok doğru bir tutum değil zira bütün iktidarların hatalarıda doğrularıda olmuştur dediğiniz gibi.
Ama su da bir gercekki dünde bu günde haksızlıklar karşısında susmayan insanların olduğu kadar padişahım çok yaşa zihniyetinde de bir dolu insan var (küçük esnaf değil cumhurbşknından snra gelen adam tabiki zengn olucak ). İşte bu zihniyet olduğu sürece asla bir adım ileri gidemeyiz.

hayret bende takip ederim ama hiç böyle bir mesaj görmedim.hatta bu isimle aratınca hiç birşey çıkmıyor :ssz:

Madem bu kadar merak ettin adresini vereyim twittera 'Yargıya müdahale hırsızlığın ispatıdır yazarsan' şak diye karşına çıkar.

sende merakını giderirsin.:27:

Ak gençliğin zihniyetlerini göstermeleri için böyle bir yazı yayınlamalarına ihtiyaçları yok ki :)
Karşılama töreninde ölmeden kefen giyer onlar :D

ihtiyaç yoksa sahte twitler paylaşmayada gerek yok o halde :34: zira buda paylaşanın zihiyetini gösterir :ssz:
Madem bu kadar merak ettin adresini vereyim twittera 'Yargıya müdahale hırsızlığın ispatıdır yazarsan' şak diye karşına çıkar.

sende merakını giderirsin.:27:

ahaha dahiyane cevabın karşısında nutkum tutuldu :37: yazdım yazdım şak diye çıktı böyle "adınıAŞKdeğilGalatasarayKoyduk " :21:

ihtiyaç yoksa sahte twitler paylaşmayada gerek yok o halde :34: zira buda paylaşanın zihiyetini gösterir :ssz:

ahaha dahiyane cevabın karşısında nutkum tutuldu :37: yazdım yazdım şak diye çıktı böyle "adınıAŞKdeğilGalatasarayKoyduk " :21:

twtter kullamayı bilmiyorsan üzülme bilmemek değil öğrenmemek ayıp.:27:

çevrende bilen birilerinden yardım al yoksa senin bu merakın geçmiyecek.:60:

Sahteliğini sorgulamadım ki zaten tweet hesabım yok ben sadece zihniyete dikkat çekmek istedim.
Ak genç olarak üzerinize alındınız sanırım

Kefen giyen gençlerle kıvanç duyan insanlara yazıklar olsun demekten başka birşey gelmiyor içimden.
Buyrunuz uğruna canınızı verdiğiniz başbakanınızın yolsuzluk girdabında siz de kaybolunuz. Sayın ak gençler.
Diyecek laf yok.

Back