• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakandan giderayak düşündüren sözler,başbakan da istifa etsin.

Universiyeler namaz kilmak icin insa edilmis yapilar degildir namaz kilinacak yer olmamasida gayet normaldir. Evlerde,csmilerde hatta ogrenci yurtlarindaki mescidlerde insanlar istedikleri gibi ibadetlerini yapiyorlardi. Turbanla universitelere girilmesi konusunda haksizlik yapildigini dusundugum icim o donemlerde turbanli arkadaslarima destek olmustum. Ama soylediginiz gibi sohbet edemezdik ayakkabi saklardik filan gibi bir durumla ben hic karsilasmadim hee dogruya zaten istedigim gibi yasiyordum banane diyemedim ama yinede. ozamnlardaki qyakkabi saklamaktan aliskanlik olsa gerek simdi ayakkabi kutularinda para sakliyorlar Allah kabul etsin demek duser bizede :-):-)

$download.jpg

Rehberi şeytan olanın da sonu hayırlı olmaz.

Son düzenleme:
dün gece çok anormal bir rüya gördüm; menderes,özal ve tayyip erdoğan kol kola girmiş Anıtkabire doğru yürüyorlardı çok ilginçti.hayırlara çıksın :ssz:

Bu gidişle akpninde gideceği yok maalesef onu demek istedim,çünkü hala bu kadar şeye rağmen canlı canlı kefene giren bir zihniyet

oldukça bu çok zor gibi.

burada chp partisinden bir komşumuz var ama reelde bakıyor durumlara,geçtiğimiz yaz 2017 ye kadar gidebilir demişti..artık durum neyi gösterir bilemem..

Bu kadar dayanışmaya ve bunca danışmana rağmen kriz yönetimlerinde böyle saçmalıklar çok enteresan geliyor bana:53:

Acaba komplo mu gerçekten diye düşünüyorum :44:

Sonra bir gülme geliyor :60::60::60::60::60:

Neyse, namaz konusunu birakip konumuza donuyoruz. Radikal yazari Koray Caliskan'in bu yazisini sizlerle de paylasmak istedim.

Erdoğan Türkiye'yi belediye gibi yönetmeye karar verdiğinde TOKİ'yi Bayraktar'a verdi.

Erdoğan Bayraktar’ın istifası gerçek bir deprem. Erdoğan’ın sağ koluydu. Belediyenin en büyük inşaat iştiraki KİPTAŞ’ın başındaydı. Zamanın İstanbul TOKİ’si diye düşünün.

Erdoğan Türkiye’yi belediye gibi yönetmeye karar verdiğinde TOKİ’yi ona verdi. Sonra irili ufaklı bütün TOKİ’leri ona bağladı. Hatta ‘dış mihraklar’ ormandır, ağaçtır canını sıkmasın diye çevreyi de ona bağlayıp ‘Kurt ve Kuzu Bakanlığı’ kurdu. Başına geçirdi. Az değil, AK Parti’nin “İnşaat ya Resulullah” suresinin soyadı R. T. Erdoğan’sa ilk adı Erdoğan B. oldu. Onlar birdi. Bir bütündü. Bölünemezdi.

Karpuz gibi

Hem de ne bölünme! Usta resmen kalfayı sattı. Zamanında yüzlerce kamera, onlarca vekil ve bakanın önünde, pahalı pantolonlarını kirletme uğruna, kemeri
zorlaya zorlaya ustanın önünde diz çöken oydu. Her lafı yiyen, ağzını açıp tek laf etmeyen, rüyasında bile inşaat filizlerine yaslanmış liderinin suretini gören biriydi. Bitti.
Erdoğan Bayraktar’ın anlamadığı bu. Kemal Unakıtan Abisi ne gördüyse, Bülent Arınç Abisi ne yaşayacaksa, Bayraktar Kalfa onu yaşadı. Yolsuzluklar ciddi boyuta ulaştı, savcılar ensesine yapıştı, R. T. Erdoğan meselenin kendisine ve partiye doğru gittiğini fark etti, ipini çekti.

Derin çatlak

Meselenin ne kadar ciddi olduğunu anlamak için Bayraktar’ın Erdoğan’ın sırdaşı olduğunu anımsayalım. Bir sırdaşı böylesine itmek, hakiki bir paniğin, ipin
ucunun artık kaçtığının göstergesidir. Acz ve korku ifadesidir. Zaten Bayraktar bunu fark ettiği için NTV’yi arayarak “Sen de istifa et” dedi. Hatta unutmayalım,
Erdoğan’ı ‘sine-i millete’ davet etti.

Üzerine “Ben korkmuyorum, vekilliği de bırakıyorum” dedi. Yani “Dokunulmazlık zırhını dahi istemiyorum, ne yaptıysan sen de yaptın” demiş oldu. Türkiye’nin
en büyük müteahhidi heyecana kapılıp, ağzını açıp gözünü yummaz. Hele Recep Tayyip Erdoğan söz konusu olduğunda sarhoş olsa uyanır.

Cumhurbaşkanı ‘ouokl’ dedi

Erdoğan gün içinde ikinci darbeyi Cumhurbaşkanı’ndan yedi. Geçen sene bir bakan değişiminde Abdullah Gül “O olmaz, bu olsun” dese Cumhurbaşkanlığı
forsunu elinden almaya kalkardı. Bugün süt dökmüş kedi.

Erdoğan ‘AB’ye Girmememiz İçin Elinden Geleni Yapma Bakanı’ Egemen Bağış’ı asla görevden almayacaktı. Çünkü AB projesini ABD eğitimli Bağış’tan daha hızlı
ve geri dönülmez biçimde bitirecek bir Allah’ın kulu yok.

Erdoğan’ın ikinci versiyon Milli Görüş İslamcılığının gidişatı AB rotasından çıkmamıza bağlı. Yoksa kafasındaki ‘Türkiye Büyük Millet Belediyesi’ hukuk devleti
gibi bir nosyona gereksiz bir bağlılık içinde kalacak. Savcıların dediğini yapmayan yeniçeri polis ortaya çıktığında birileri hop diyecek. Bunun engellenmesi için
ve “Bakın herkesi görevden almadım, sen skandalı patlatmasan zaten yapacaktım” diyebilecekti. Cumhurbaşkanı “Olmaz” dedi. O da paşa paşa Başbakanlık’a
döndü ve Egemen Bağış’ı bakanlıktan kovdu.

Sonuç

Yeni kabineyi açıklamak için gazetecilerin karşısına geçtiğinde boğazının düğümlenmesi etkileyici bir ironi oldu. Su için çevresine bakındı. Yoktu. Gelmiyordu.
Çevresinden bir şeyler diyorlardı. Anlamıyordu.

Neden sonra fark etti ki ihtiyacı olan şey burnunun dibinde. Kürsüdeki suyu buldu, içti, rahatladı. Çare çok yakınındaydı. Görmedi. Şimdi en yakınlarını
kendinden uzaklaştırıyor. Bunu görecek mi göreceğiz. Bayraktar’ın “Vefa bir boza markası değildir” çığlığını işitemediğini gördükten sonra...

Koray Çalışkan-Radikal

allah aşkına kardeşlerim erdoğan istemese türkiyeyi elinin tersiyle iter adam dünyanın 9cu en zengin adamı neden uğrassın neden bişileri ıspatlamaya çalşsın ihtiyacı yokki istifa der gecer gider bizde artık kmlerin eline kalırız allah bilir.. bundan yıllar önce erdoğan başa geçerken türkiyenin dünya borcu vardı hangisi kaldı artık yurt dışı bizden alıo biz bazılarına tenezzül etmiyoruz ... erdoğan geçenler de maliyetle ilğili ğüzel bişi söledi dediki elimizde bu kadar vardı bu kadar oldu die . chp ye türkiye 5yıllıkiktidarlık verdi eline..3.5 sene zor dayandı kaçtı gitti borçlardan vs vs.. erdoğanın hiçbi iktidarın kazandrmadığı şeyleri kazandrdı türkiyeye .yaşam kolaylığı sağladı.. sadce yanlışları görmeyelim.artıları eksileri berabernde görelim . haksızlık olmasın . .. he maaşlar düşük oda biraz benm moralimi bozmakta :) çok dertliyim okonuda :):):)

allah aşkına kardeşlerim erdoğan istemese türkiyeyi elinin tersiyle iter adam dünyanın 9cu en zengin adamı neden uğrassın neden bişileri ıspatlamaya çalşsın ihtiyacı yokki istifa der gecer gider bizde artık kmlerin eline kalırız allah bilir.. bundan yıllar önce erdoğan başa geçerken türkiyenin dünya borcu vardı hangisi kaldı artık yurt dışı bizden alıo biz bazılarına tenezzül etmiyoruz ... erdoğan geçenler de maliyetle ilğili ğüzel bişi söledi dediki elimizde bu kadar vardı bu kadar oldu die . chp ye türkiye 5yıllıkiktidarlık verdi eline..3.5 sene zor dayandı kaçtı gitti borçlardan vs vs.. erdoğanın hiçbi iktidarın kazandrmadığı şeyleri kazandrdı türkiyeye .yaşam kolaylığı sağladı.. sadce yanlışları görmeyelim.artıları eksileri berabernde görelim . haksızlık olmasın . .. he maaşlar düşük oda biraz benm moralimi bozmakta :) çok dertliyim okonuda :):):)

Artıları eksileri beraber değerlendirmek doğru değil bana göre. Elma ile armutları karşılaştırmak gibi birşey bu dediğiniz.
Artıları alkışlarken eksileri görmezden gelirsek daha iyi olamayız durduğumuz yerde sayarız. Sizde demişsiniz 9. en zengin adamı diye bu serveti iktidarlığı süresince elde ettiğini görememek körlük olur.
Babamızın hayrına uğraşmıyor ya yoksa dediğiniz gibi çoktan çekip gitmesi lazım.

en azndan borclu değiliz dunyaya ve hayat gidişatımız yaşama karşı yaşam kolaylığımız var
Hangi iktidar yaptı hangisi .yok yiyip içip gtti kaçak . Allah yukarda kötü tarafları vardr tabi rabbm görür . Ewet 9cu zengini ama o bi küçük esnaf değil cumhurbşknından snra gelen adam tabiki zengn olucak .. dediğin gbi bedvaya yapmıo ama belki az belki eksik ama hakkını da verio. Türkiyeye harcadığı maliyetleri cebe atardı yada en basidi bundan sonra hiçbirşeye ihtiyacı yok gecer gider.. koskoca türkiyeye yetiiişiyor keza yurt dışıylada öle .. ben erdoğanı asla savunmuyorum eskilerin yaptıklarını ve erdoğanın yaptıklarını karşılaştrıorum kardeşim

en azndan borclu değiliz dunyaya ve hayat gidişatımız yaşama karşı yaşam kolaylığımız var
Hangi iktidar yaptı hangisi .yok yiyip içip gtti kaçak . Allah yukarda kötü tarafları vardr tabi rabbm görür . Ewet 9cu zengini ama o bi küçük esnaf değil cumhurbşknından snra gelen adam tabiki zengn olucak .. dediğin gbi bedvaya yapmıo ama belki az belki eksik ama hakkını da verio. Türkiyeye harcadığı maliyetleri cebe atardı yada en basidi bundan sonra hiçbirşeye ihtiyacı yok gecer gider.. koskoca türkiyeye yetiiişiyor keza yurt dışıylada öle .. ben erdoğanı asla savunmuyorum eskilerin yaptıklarını ve erdoğanın yaptıklarını karşılaştrıorum kardeşim

$yolsuzlugunfaturasi.jpg

Bu mudur? Budur....

Rahmetli Ecevit'in mal varlığına,nerelere bağışladığına,makam aracına filan bi bakın bakalım başbakan nasıl oluyormuş

çok haklısın tatlım öle bi adam gelemez artık o umudu keselim zaten.bende onu diorum .. ölene allah rahmet eylesin ama hala bu dünya dönüyor . O yüzden şimdikiler ii diyeblceğimz erdğandan bşka kmse yokki keşke olsa ama yok napalım dha mı kötülerin eline düşelim en azından şuna şükrediorum özgürlüğümz var okadar güçlü bi iktidarımız türküyemiz varki evel allah bundan sonra kimse bizi aşağı derecelere indiremez eskiden evimizden bile çıkamadğımız silahlı taşlı sağ kol sol kol davalarımız yok .. allah iyilerle karşılştrsın bizi inşallh krdeşlerim

çok haklısın tatlım öle bi adam gelemez artık o umudu keselim zaten.bende onu diorum .. ölene allah rahmet eylesin ama hala bu dünya dönüyor . O yüzden şimdikiler ii diyeblceğimz erdğandan bşka kmse yokki keşke olsa ama yok napalım dha mı kötülerin eline düşelim en azından şuna şükrediorum özgürlüğümz var okadar güçlü bi iktidarımız türküyemiz varki evel allah bundan sonra kimse bizi aşağı derecelere indiremez eskiden evimizden bile çıkamadğımız silahlı taşlı sağ kol sol kol davalarımız yok .. allah iyilerle karşılştrsın bizi inşallh krdeşlerim

Afedersin ama sen bizimle dalga mi geciyorsun? Ne demek Erdogan'dan baska kimse yok? Adam memlekette tas tas ustunde birakmamis, herseyimizi satmis savmis, hala cari acik yuksek, bu yuzden dolar zaten 1.600 den 2.000 e cikmisti bile, burdan da nereye gidecegi mechul, adamlar iktidarda bir de memleketi soyup sovana cevirdikleri yetmiyormus gibi ustunu ortmenin telasina dusmus, butun emniyeti uc gunde yenilemis, sorusturan savcilar hakkinda sorusturma acmis, hukugu askiya almis, devleti hukuk devleti olmaktan cikarip polis devleti haline getirmis... Bizi dunyaya rezil etmis...

Evet, 90 yillik Turkiye Cumhuriyeti simdiye kadar boylesine halkina, irkina, Cumhuriyetine, Atasina nefret dolu bir basbakan gormedi, hic 10-15 yilda yoksulluktan dunyanin en zengin liderleri arasina giren bir basbakan da gormedi, boylesi 100 yilda bir cikar.. Simdiye kadar hic bolunmenin bu kadar ucuna gelmedi, ne sag-sol davasi, simdi bizim nurtopu gibi Kurt-Turk, Alevi-Sunni davalarimiz var... Dogu illerimizde kurulma asamasinda olan yavru vatan Kurdistanimiz var.. Memleketimizin heryerine konuslandirdigimiz, 800 er YTL maas da bagladigimiz Suriyeli terorist-militan komsularimiz var, yakinda secimde oy kullanabilsinler diye vatandas da yapacagiz.. Sizin lugatinizda bu saydigim butun ozellikleri "iyi lider" "guclu iktidar" anlamina geliyor ise size simdi burada neler demek isterdim (yazmiyorum), siz tahmin edin.:27:

Afedersin ama sen bizimle dalga mi geciyorsun? Ne demek Erdogan'dan baska kimse yok? Adam memlekette tas tas ustunde birakmamis, herseyimizi satmis savmis, hala cari acik yuksek, bu yuzden dolar zaten 1.600 den 2.000 e cikmisti bile, burdan da nereye gidecegi mechul, adamlar iktidarda bir de memleketi soyup sovana cevirdikleri yetmiyormus gibi ustunu ortmenin telasina dusmus, butun emniyeti uc gunde yenilemis, sorusturan savcilar hakkinda sorusturma acmis, hukugu askiya almis, devleti hukuk devleti olmaktan cikarip polis devleti haline getirmis... Bizi dunyaya rezil etmis...

Evet, 90 yillik Turkiye Cumhuriyeti simdiye kadar boylesine halkina, irkina, Cumhuriyetine, Atasina nefret dolu bir basbakan gormedi, hic 10-15 yilda yoksulluktan dunyanin en zengin liderleri arasina giren bir basbakan da gormedi, boylesi 100 yilda bir cikar.. Simdiye kadar hic bolunmenin bu kadar ucuna gelmedi, ne sag-sol davasi, simdi bizim nurtopu gibi Kurt-Turk, Alevi-Sunni davalarimiz var... Dogu illerimizde kurulma asamasinda olan yavru vatan Kurdistanimiz var.. Memleketimizin heryerine konuslandirdigimiz, 800 er YTL maas da bagladigimiz Suriyeli terorist-militan komsularimiz var, yakinda secimde oy kullanabilsinler diye vatandas da yapacagiz.. Sizin lugatinizda bu saydigim butun ozellikleri "iyi lider" "guclu iktidar" anlamina geliyor ise size simdi burada neler demek isterdim (yazmiyorum), siz tahmin edin.:27:

Dünyada bütün ülkeler yol, köprü yaparlar, sadece Türkiyede bu bir basiri olarak sayilir. Ve sadece Türkiyede bu basirinin karsiligina yolsuzluk, hirsizlik uygun görülür. :ssz:

Sunuda söylemek istiyorum. Eger bir ülkede bir bebek donarak ölerse ve diger taraftan ülkenin basinda milyarlarca dollar kendi cebine sokarsa, kusura bakma ama o ülke hiç bir yere gitmez.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, New York’da Levin Enstitüsü’nde “Küresel Etki” başlıklı bir konuşma yaptı. Konuşmada Erdoğan yoksulluktan söz ederken şu sözleri kullandı: “Küçük Tayyip okula yaya giderdi. Okula giderken annem elimden tutmazdı. Ayakkabılarım delik deşikti. Yağmurda, kışta, sıcakta ayaklarımın kızardığını bilirdim. Şimdi bu ayakkabıları çocuklarımıza layık görmüyoruz.”

Bugün gazetelerin manşetini Erdoğan’ın bu sözleri süsledi. Gazeteler “Küçük Tayyip” in hikayelerini verdiler.

Peki Recep Tayyip Erdoğan bugün ne durumda? O günlerinden ne kadar uzakta?

12 Eylül 2007 tarihinde Erdoğan’ın resmi olarak açıklanan mal varlığı şöyleydi:

1) arnavutköy - bolluca köyü 376 metrekare arsa (40 bin ytl)

2) güneysu - dumankaya köyü 2.000 metrekare arsa (10 bin ytl)

3)banka hesaplarında 1.803.854 ytl ile 9.890 euro (şirket hisselerinin satış geliri, emekli ikramiyesi, emekli maaşı ve milletvekili maaşlarının toplamı.)
4) 312.500 ytl alacak

5) Emine Erdoğan’a ait 2006 model Wolkswagen Passat araba.

Erdoğan’In çocuklarının da büyük bir serveti olduğu biliniyor. Basına yansıyanlara göre Erdoğan'ın oğulları Ahmet Burak ile Bilal Erdoğan, 2006 yılında İstanbul'da 1 milyon YTL'ye villa satın aldılar. Bilal Erdoğan ve eşi Reyyan Erdoğan 261 bin 500 dolara ABD'de de bir ev sahibi oldular.

Erdoğan'ın oğlu Ahmet Burak, Erdoğan'ın başbakanlık koltuğuna oturduktan sonra kurduğu Yenidoğan Gıda AŞ'de 2005 rakamlarıyla "500 milyon lira dolayında” maaş alıyordu. Ahmet Burak Erdoğan'ın yüzde 50 hissesine sahip olduğu MB Denizcilik Taşımacılık Limited Şirketi, Safran 1 adlı kuru yük gemisini satın aldı. 95.54 metrelik, 4 bin 300 tonluk gemi 2 milyon 350 bin dolara mal oldu. Geminin 500 bin dolarını peşin ödeyen Ahmet Burak Erdoğan, geri kalan kısmını 36 ay taksitle ödeyecekti.

Erdoğan’ın çocuklarının bunun dışında servetinin büyüklüğü ayrıntılı olarak bilinmiyor.

1994 yılında belediye başkanlığına başlarken tüm serveti yalnızca 5 bin 110 YTL olan Tayyip Erdoğan’ın serveti 2005’e kadar 355 kat arttı. Forbes Dergisi en zengin liderle sıralamasında Erdoğan’ı en zengin 8i lider olarak gösterdi. Erdoğan İngiltere kraliçesi, Monako Prensi, Norveç kralı gibi köklü aileleri serveti ile geride bıraktı.

Erdoğan’ın kısa sürede büyüyen serveti herkeste merak uyandırsa da bugün Yayyip Erdoğan “küçük Tayyip” im hayatından çok uzakta.

Odatv.com
---- alıntı yaptığım yazıda ayakkabıları delik deşik okula giden bir çocuk olduğu yazıyor,başka bir yazıda kağıt helva sattığıda yazıyordu ailesi zengin biri değil :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
allah aşkına kardeşlerim erdoğan istemese türkiyeyi elinin tersiyle iter adam dünyanın 9cu en zengin adamı neden uğrassın :):):)

Güzel kardeşim yazdığın cümle üzerinde hiç düşündün mü sen:31:
Bu adam yırtık ayakkabıyla okula giden Tayyip i övünerek anlatırken hiç mi aklına gelmiyor şimdiki serveti nerden geliyor diye?:6:

allah aşkına kardeşlerim erdoğan istemese türkiyeyi elinin tersiyle iter adam dünyanın 9cu en zengin adamı

Peki Türk halkı dünyanın kaçıncı fakir halkı bundan haberiniz var mı?
Birileri zenginleştikçe halk fakirleşiyor, siz de bunu maşallah göğüs gere gere dile getiriyorsunuz.

Ne zaman dünyanın 9.zengin adamı oldu acep, 12 yılda mı?:ssz:

Adamın k.çında donu yokken bu kadar mala mülke kavuştu. Siz hala biricik RTE'nizi savunmaya devam edin.
Bakan da açık açık tvde itiraf etti, sunucular ne yapacağını şaşırdı daha neyin peşindesiniz. Gözünüzün içine baka baka soydular soğana çevirdiler sizi. Kusura bakmayın ama bu kadar salak varken memlekette burnumuz pislikten kurtulmaz bizim. Yetmez ama evet.Yemeye devam!

Back