Devlet Bahçeli: Devlet Bahçeli: Erdoğan haklı, tarihimiz 1919 için geri planda bırakılamaz

20 küsür yıl önceki milliyetçilik akımıyla, şimdikini karşılaştırırsak evet ciddi uçurumlar var görüş anlamında..
Ancak mhp hiç bir zaman Atatürk ilkelerine yakın olmadı, sadece vatan millet sakarya ayağına siyaset yapıp, ayrıştırıp böldü.. Hep bir gövde gösterisi yaptı.. Bahçeli tarafına bakınca, anlamak zor değil.. İlk satışları değil yani..
Bu gün Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının ölüm yıl dönümü..
Türkeş o zaman idam oylamasına katılmıyor ve olaydan geri planda durmayı tercih ediyor..
Tabi kasıtlı katılmıyor, bazıları ise katılma gereği duymuyor..
Aslında istese katılabilirdi, her ne kadar 53 e 238 oyla kabul edilmiş olsada idam kararı, net tavrını o an koyabilirdi..
Daha sonra açıklamasında, gençtiler, şans tanımak lazımdı, ileride eylemden vaz geçebilirlerdi, idamları aşırı solu caydırmaz, dahada martir heyecanı vererek aşırı solu büsbütün tahrik ederdi diye açıklamış..
Siyasi anlamda mhp hayal kırıklığına hiç uğratmamış..
Geri planda, aman bana dokunmasınlar, kapıyı açanada koşarak gitme politikası..
Zaman Zaman milliyetçilik ilkesini yanlış algıladıklarını düşünsem de MHP'nin içinde Atatürk sevgisi ve bağlılığı olduğunu düşünüyorum.
Söylediklerine katılmakla birlikte maalesef bütün partilerde hatta Atatürk'ün kurduğu CHP'de bile onun ideolojilerini kendi çıkarlarına uygun şekilde çarpıtıp uyguladıklarını görmek çok zor değil.
İnsanların siyasi görüşlerine göre idam kararlarını oylamalarını ise zaten eshefle kınıyorum.
Burada bahsini verdiğin için teşekkür ederim ayrıca.
Bu vesileyle 'Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ı rahmet ve Sevgiyle anıyorum.'

Zaman Zaman milliyetçilik ilkesini yanlış algıladıklarını düşünsem de MHP'nin içinde Atatürk sevgisi ve bağlılığı olduğunu düşünüyorum.
Söylediklerine katılmakla birlikte maalesef bütün partilerde hatta Atatürk'ün kurduğu CHP'de bile onun ideolojilerini kendi çıkarlarına uygun şekilde çarpıtıp uyguladıklarını görmek çok zor değil.
İnsanların siyasi görüşlerine göre idam kararlarını oylamalarını ise zaten eshefle kınıyorum.
Burada bahsini verdiğin için teşekkür ederim ayrıca.
Bu vesileyle 'Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ı rahmet ve Sevgiyle anıyorum.'
Chp konusundaki görüşlerine kesinlikle katılıyorum..
Zaten bu gün Türkiye de solun geldiği noktanın sebebide bu aslında..
Türkiye de sol akım Aslında Ecevit ten sonra tamamen bitti..
Dün itibari ile demokraside tamamen bitik gözümde.. (Zaten bir kaç yıldır malum)
Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan ın mekanları cennet olsun..
Bunu anımsamamızı özellikle istedim..

Bu adama neyin sözünü verdiler acaba, nasıl bir omurgasızlıktır ya.

Böyle muhalefet olmaz olsun, bezdik sizin gibilerin çıkarları için ülkeyi satmasından bezdik ya. Bir de gitmiyorsunuz anasını, yapışıp kalıyorsunuz koltuklara.

X