Bakandan giderayak düşündüren sözler,başbakan da istifa etsin.

amin inşallah,diğer insanlarda bilinçlenir ve biz bu durumdan kurtuluruz artık diye umut ediyoruz.

umut fakirin ekmeği.

Ben umutsuz değilim yinede son bir yılda özellikle Mayıs ayından beri insanların uyanışını izliyorum :)
Evet uyuyan bir taraf hala var ama uyanacaklar zamanla :)
En azından şunu bilmenin mutluluğunu yaşıyorum ki o da şu Artık iktidarda kim olursa olsun karşılarında hesap soracak birileri var uyandık ve birleştik :)

Bunlar hırsız ahlaksız şereften yoksun kişiler Hsyk ya sen kim oluyorsunda müdahale ediyorsun
Adi Pislik nefret ediyorummm insallah milletimizin gözü açılır insallah!!!!

Bunlar hırsız ahlaksız şereften yoksun kişiler Hsyk ya sen kim oluyorsunda müdahale ediyorsun
Adi Pislik nefret ediyorummm insallah milletimizin gözü açılır insallah!!!!

İnşallah diyeceğim,puplila 34 adlı üye gibi bu yapılanları takdir edenler oldukça daha neler görücez bakalım

Tabi bu hükümetten önce kimse cuma namazı kılamıyordu,hatta namaz kılmayı bile bilmiyorduk be

evet kilinmiyordu ve hatta namaz kilmayi bircogu bilmiyordu... namazimizi unv. gizlene gizlene nobetci birakarak kiliyorduk..
namz kilacak yerimiz yoktu.. sohbete gitmek evde sohbet yapmak ise muthis adrenalin yaratiyodu hatta.. ayakkabilari sakliyorduk...
alti ustu namaz kilacaksin sifreli kelmeler kullanarak anlasiyorduk,basortusunu taa kampusun disinda acacaksin yaa irtica
unv..girerse diye siz bilmessiniz tabi bunlari.. cunku siz o zmanlar istediginiz gibi yasiyordunuz..
hey ALLAHim yaa...

Namaz kılmayı bilmek isteyen gider öğrenir zaten, kendi kendine de kılar. Bilmeyen de demekki kılmak istemiyor. Hesabını sen ve senin gibiler mi soracak? Ya da herkes namaz kılmak zorunda mı arkadaş? Ya da sen o siz diye sınıflandırdığın kısmın namaz kılıp kılmadığını nereden biliyorsun? Üstün özelliklerin mi var? Yoksa reklam mı etmiyorlar? Çünkü siz o zamanlar istediğiniz gibi yaşıyordunuz ne demek? İstediği gibi yaşayanlar ne yapıyordu? Hele bir açıkla bakalım.

Siz derken?Kim oluyor "siz" dedikleriniz?
Namaz kılmayı isteyen öğreniyordu,kimseye engel olan yoktu.
Namaz kılacak yeriniz mi yoktu?Ajitasyonun da bu kadarı artık.Her yer cami dolu yahu!(Şimdi hükümet sayesinde demeyin,ondan önce de böyleydi)
Mesajın sonundaki smiley ile de "O zamanlar siz istediğiniz gibi yaşıyordunuz,şimdi yaşayamıyorsunuz oh olsun" mu demeye çalışıyorsunuz ne diyorsunuz?

Vah vah vah..Neler çekmişsiniz arkadaş..
Biz hiç böyle sıkıntılar çekmedik "EVİMİZDE" namazımızı rahat rahat kılıyorduk..

Bırakın bu işleri..Daha inandırıcı iddialarda bulunun.

Yanlış konuya yazdığımı sandım bir an yazdığımı sildim Namazdan önce, kalbinizdeki kin ve nefreti yok etmeye çabalayın. Bir de büyüklenmeyi. Zira dini inanç ve ibadetin kimde olduğu belli olmaz. Kimin neye göre sevap kazandığını yalnızca Allah bilir. Kendi kendinize Allahçılık oynamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…