• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakandan giderayak düşündüren sözler,başbakan da istifa etsin.

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
$erdogan-bayraktar1-640x360.jpg

Erdoğan Bayraktar: Recep Tayyip Erdoğan istifa etsin

Erdoğan Bayraktar: Sayın Başbakan'ın istifa etmesi gerektiğine inandığımı ifade ediyorum.
Erdoğan Bayraktar şunları söyledi:
"17 Aralık tarihinde yapılan operasyon dosyasında şahsımı rencide edecek veya izah edemeyeceğim hiçbir husus yok. Ancak Sayın Başbakan'ın istediği Bakanla çalışmak veya istediği bakanı görevden almak en tabi hakkıdır ve yetkisidir. Fakat rüşvet ve yolsuzluk ifadelerinin bulunduğu bir operasyon sebebiyle istifa ediniz ve beni rahatlatacak deklarasyonu yayınlayınız şeklinde tarafıma baskı yapılmasını kabul etmiyorum. Etmiyorum çünkü, soruşturma dosyasında var olan ve onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Sayın Başbakan'ın onayıyla yapıldı. Bu minval üzere bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğimi açıklıyorum. Bu milleti ve vatanı rahatlatmak için sayın Başbakan'ın istifa etmesi gerektiğine inandığımı ifade ediyor, yüce milletime saygılar sunuyorum."

Son düzenleme:
"17 Aralık tarihinde yapılan operasyon dosyasında şahsımı rencide edecek veya izah edemeyeceğim hiçbir husus yok. Ancak Sayın Başbakan'ın istediği Bakanla çalışmak veya istediği bakanı görevden almak en tabi hakkıdır ve yetkisidir. Fakat rüşvet ve yolsuzluk ifadelerinin bulunduğu bir operasyon sebebiyle istifa ediniz ve beni rahatlatacak deklarasyonu yayınlayınız şeklinde tarafıma baskı yapılmasını kabul etmiyorum. Etmiyorum çünkü, soruşturma dosyasında var olan ve onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Sayın Başbakan'ın onayıyla yapıldı. Bu minval üzere bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğimi açıklıyorum. Bu milleti ve vatanı rahatlatmak için sayın Başbakan'ın istifa etmesi gerektiğine inandığımı ifade ediyor, yüce milletime saygılar sunuyorum."

çok manidar cümleler bunlar, yemedi mi bu kez baskınızı? ortaya dökülüyor bir bir yaptıkları...

$BcVsEqBCMAEFWwC.jpg

başbakandan ilk açıklama geldi,daha dün yanlarındayken 24 saatte ne değişti acaba ?

tutarsızlıkta son nokta.

Son düzenleme:
$BcWCA_lCAAAKZZ-.jpg

Bayraktar herşeyi başbakının talimatıyla yaptım dedi.

Ali Ağaoğlu ise ben o işi büyük patrona yaptırdım demişti büyük patron kim ???

Daha 2 gün önce omuz omuza yan yanalardı, noldu Tayyipcim demek istiyorum :ssz:

Elbette istifa etmeyecek, elbette o koltuğu bırakmayacak daha sömüreceği çok kişi, çok ihalesi var...:19:

Başbakan daha düne kadar yanyanaydı şimdi kötüleri ayıkladık diyor.. Çevir kazı yanmasın misali..
Sanki hiç haberi yokmuş gibi.. Son demlerinizi oynuyorsunuzdur inşallah

Erdoğan Bayraktar denilince şöyle bir dururum , bunu bugün yazmıyorum , bu operasyonun ilk günü yazdığım isimdi bu bakan .

Adının geçmesine hiç şaşırmadığım isim .

Hakkında düşüncelerime derinlemesine girmeyeceğim , neme lazım birileri dava falan açar .:ssz:

İki gün öncede başka bir yorumumda Akp nin en büyük yanlış politikası hemşericilik ve bundan nemalanan adamlar demiştim .

Ne tesadüf ki Bayraktar istifaya zorlanıyor , ardından İdris Şahin istifa ediyor , oyyy uşağım oyyy .

Ben birbirini çürütür gibi gösterilen bu iki cümlede o bahsedilen duyguyu alamıyorum .

Erdoğan : Yolsuzluk falan yok , dış güçlerin oyunu bu demiş olsa ......

Erdoğan : Yapılan yolsuzluğun böyle bir parmak şıklatılması ile ortaya çıkması dış güçlerin oyunu da demiş olsa ....

Her iki halikularda da Bayraktarın , hepsinden haberi vardı , imzası var iddiası ile çakışmaz .

Back