Bakalım Hangi Ay'a

adet düzenli olsa bile hamile kalmak için ilaç veriyor mu doktor?

Buraya hayırlısıyla hamileyim diye yazacağım anı bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin amin

bu ay hamile kalan arkadaşlar da olmuş sevindim onlar adına darısı bize

bu ay hamile olur muyum acaba her ay beklemek de zor ya

Meraba kızlat bende klomene başladım pazartesi dokyora gitcem acaba ne diyecek merak ediyorum . Inşallah bu ay kavuşuruz bebeklerimize

Meraba kızlat bende klomene başladım pazartesi dokyora gitcem acaba ne diyecek merak ediyorum . Inşallah bu ay kavuşuruz bebeklerimize
klomen denilen ilacı hamile kalman için mi verdi doktor canım ben de 8. ay bebek istememiz geçen ay 20 gün gecikti doktora gitsem bana da verir mi?

evet cnm hamile kalmayı saglıyormuş benim bitane yumurtam oluşmuş 10 gün gün aşırı ilişşki dedi ama hiç umudum yok

evet cnm hamile kalmayı saglıyormuş benim bitane yumurtam oluşmuş 10 gün gün aşırı ilişşki dedi ama hiç umudum yok
HIMM ben de öbür aya tekrardan doktora gitsemmi acaba bir sorun yok demişti bana doktor ama ilaç verse işe yarar mı bilemiyorum yok umudunu kaybetme derim canım neden umutsuz olasın geçtiğimiz ay benim adetim 21 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı kan testi ne gatif .ıktı o üç hafta kafayı yiyecektim inan

bir hafta içinde adet olmam lazım bakalım olacak mıyım?

İNŞALLAH OLUR CANIM İKİMİZİN DE BANA ÇATLATMA İGNESİ VERMEDİ NEDEN ACABA

geçen ay ayın 20sinde adet oldum şimdi 18 17 gbi olmam lazım bakalım günüm geçecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…