Bakalım Hangi Ay'a

bu ay da pek hamile kalacakmışım gibi değil durum

mart bakalım ne kadar uğurlu olacak bana

Reglyme 2 gün kaldı 9. Ayımdayım polikistikoverim var bu ay inofolic ve aoğan suyu kürü uyguladım beklemedeyim dr adetin bu ay gecikebilir demişti umarım bebişim gelir

Reglyme 2 gün kaldı 9. Ayımdayım polikistikoverim var bu ay inofolic ve aoğan suyu kürü uyguladım beklemedeyim dr adetin bu ay gecikebilir demişti umarım bebişim gelir
inşaallah canım ALLAH seni bebişine kavuşturur amin

inşaallah canım ALLAH seni bebişine kavuşturur amin
Amin Allah razı olsun inşallah Rabbim tüm isteyenlerr bu duyguyu yaşamayı nasip etsin Hamile olanlara sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin :KK46: Çok heycanlıyım beklemek çok zor bide hiç bir belirti yaşamıyorum kafam çok karışık :KK37:

Amin Allah razı olsun inşallah Rabbim tüm isteyenlerr bu duyguyu yaşamayı nasip etsin Hamile olanlara sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin :KK46: Çok heycanlıyım beklemek çok zor bide hiç bir belirti yaşamıyorum kafam çok karışık :KK37:
ben de çok heyecanlıyım

Yakı nedir ? Ne işe yarıyor ?
bel ağrısı için yapıştırıyorlar aslında ağrılar için de çevremde de beline yapıştır hamile kalırsın diyen oldu burada da yakı mucizesi diye konu var orada da yapıştırıp o ay hamile kalanlar var canım ben de denedim bakalım dün yapıştırdım

kızlar yaa dün adet olmam lazımdı olmadım, bugünde olmadım. ama dün grip olduğum için kan testi yaptırdım beta hcgde istedim sonuç 0,100 yani negatif antibiyotik verdi doktor kesin gebelik yok dimi kullanayım antibiyotiği

bence hemen kullanma canım bazen kanda geç göründüğü de oluyormuş birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptır öyle

bence hemen kullanma canım bazen kanda geç göründüğü de oluyormuş birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptır öyle
ay dimi bekliyim adet olana kadar. zaten hamile değilsem bugün yarın olurum adet.

Back