Bakalım Hangi Ay'a

günler geçmiyor bazen adet gününü beklerken

Bugün regly olmam lazım hala beklemedeyüm dün sağ kasığımda çok şiddetli bir ağrım oldu ama geçti karnın normale göre daha şiş gibi sanki ve en hala beklemedeyim

Bugün regly olmam lazım hala beklemedeyüm dün sağ kasığımda çok şiddetli bir ağrım oldu ama geçti karnın normale göre daha şiş gibi sanki ve en hala beklemedeyim
Canım sabret 1 gün daha geçsin, bak benim 2 gün geçti çok umutlandım ama sonuç koca bi negatif!

Canım sabret 1 gün daha geçsin, bak benim 2 gün geçti çok umutlandım ama sonuç koca bi negatif!
Yok zaten bekleyeceğim kendine söz verdim bi daha test yapmıcam die testlere harcadığım paranın haddi hesabı kalmadı bide negatifi görünce yaşadığum üzüntüde cabası :( dr bu ay regly gecikebilir demişti aslında bu aydan da pek umutlu değilim ama ya hamişsem düşünceis beynimi yiyor

Yok zaten bekleyeceğim kendine söz verdim bi daha test yapmıcam die testlere harcadığım paranın haddi hesabı kalmadı bide negatifi görünce yaşadığum üzüntüde cabası :KK43: dr bu ay regly gecikebilir demişti aslında bu aydan da pek umutlu değilim ama ya hamişsem düşünceis beynimi yiyor
inşaallah hamilesindir canım 2 ay önce benim de 21 gün gecikti test pozitif dedi kan testi negatif dedi bayağı umutlanmıştım ensonunda adet oldum ama ALLAH büyük bizim de yüzümüz gülecek

inşaallah hamilesindir canım 2 ay önce benim de 21 gün gecikti test pozitif dedi kan testi negatif dedi bayağı umutlanmıştım ensonunda adet oldum ama ALLAH büyük bizim de yüzümüz gülecek
Allah razı olsun amin inşallah dediğin gibi Allah büyük bir gün bizimde yüzümüzü güldürecek Rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallah yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı yavrularımızın sıcaklığıyla dolduraun

benim gibi sabırsız bir insan sabırla bekliyor

benim de umudum çok bakalım
benimde umudum cok deyip araniza katilabilir miyim :-) bir senedir ugrasiyorum bende sonunda sonunda halimden anlayan bi doktor buldum bu ay rahim filmi cektirdim doktorum korunmam gerekmedigini soyledi ins bu ay hepimiz kavusuuz bebislerimize :-)

inş mart ya da nisan sevindirir bizi

bir hafta kaldı adetime bakalım bu ay sevinecek miyim?

bu ay hamile kalsa bebeğim de benim gibi aralık doğumlu olur burçlarımız da aynı olur off off ne güzel olurdu

MERYEM SURESİNİ okuyorum bakalım bugün 18.günüm 41 e tamamlayacağım hayırlısı

Back