Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
klomen denilen ilacı hamile kalman için mi verdi doktor canım ben de 8. ay bebek istememiz geçen ay 20 gün gecikti doktora gitsem bana da verir mi?Meraba kızlat bende klomene başladım pazartesi dokyora gitcem acaba ne diyecek merak ediyorum . Inşallah bu ay kavuşuruz bebeklerimize![]()
HIMM ben de öbür aya tekrardan doktora gitsemmi acaba bir sorun yok demişti bana doktor ama ilaç verse işe yarar mı bilemiyorum yok umudunu kaybetme derim canım neden umutsuz olasın geçtiğimiz ay benim adetim 21 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı kan testi ne gatif .ıktı o üç hafta kafayı yiyecektim inanevet cnm hamile kalmayı saglıyormuş benim bitane yumurtam oluşmuş 10 gün gün aşırı ilişşki dedi ama hiç umudum yok![]()
İNŞALLAH OLUR CANIM İKİMİZİN DE BANA ÇATLATMA İGNESİ VERMEDİ NEDEN ACABAHIMM ben de öbür aya tekrardan doktora gitsemmi acaba bir sorun yok demişti bana doktor ama ilaç verse işe yarar mı bilemiyorum yok umudunu kaybetme derim canım neden umutsuz olasın geçtiğimiz ay benim adetim 21 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı kan testi ne gatif .ıktı o üç hafta kafayı yiyecektim inan
inş ben de gitsem bana ilaç verir miİNŞALLAH OLUR CANIM İKİMİZİN DE BANA ÇATLATMA İGNESİ VERMEDİ NEDEN ACABA
bir yıldır çocugu olmayanlara veriyor bekleyin olur flan derse biz hemen istiyoruz deyin veririnş ben de gitsem bana ilaç verir mi
o zaman en kısa zamanda isteyeyimbir yıldır çocugu olmayanlara veriyor bekleyin olur flan derse biz hemen istiyoruz deyin verir