Bakalım Hangi Ay'a

of sanki şuan kendimle konuşuyor gibiyim biliyormusun ? yaşadıklarımız ve düşüncelerimiz aynı :) bende sürekli kasıklarıma batma oluyor acaba diyorum kan testinde kiminin çıkmazmış filan yorumları aklıma geliyor kafamda 40 tilki dolaşmakta anlayacağın..
gece rüyamda bir oğlan çocuğu gördüm dereye attılar bana gülümsüyordu sanki benim bir parçamdı kendime benzettim eşime benzettim sabah kalktığımda çocuğun gülümsemesi aklımda acaba adet mi oldum dedim yok olmamıştım ama gün boyu çocuğun cemali gözümün önünden gitmedi ve dışarı çıkarken kafamın karışıklığından anahtarı evde unuttum kapıda kaldım eşimin iş yerine gittim anahtar aldım yanlış otobüse bindim eve gelecem derken 2 saat yolda dolandım :D hadi bakalım şimdi ben ne diyeyim kendime

gece rüyamda bir oğlan çocuğu gördüm dereye attılar bana gülümsüyordu sanki benim bir parçamdı kendime benzettim eşime benzettim sabah kalktığımda çocuğun gülümsemesi aklımda acaba adet mi oldum dedim yok olmamıştım ama gün boyu çocuğun cemali gözümün önünden gitmedi ve dışarı çıkarken kafamın karışıklığından anahtarı evde unuttum kapıda kaldım eşimin iş yerine gittim anahtar aldım yanlış otobüse bindim eve gelecem derken 2 saat yolda dolandım :D hadi bakalım şimdi ben ne diyeyim kendime
bıkmadan usanmadan Allahdan isteyeceğiz yapcak bir şey yok :)

şimdi en azından kargaşadan kurtulmak için adet olmayı bekliyorum böyle olmak da zor hamile olmadığını bilince

7. ay denemesindeyim bakalım kaçıncı ayda hamile kalacağım bir de stres yapmasak :D

bakalım bu konu başlığında ilk kim hamile kalacak arkadaşlar?

bugün de adet olmadım yarına doktora gidiyorum

sabah doktora gittim vay efendim diğer doktora gitmemin üzerinden 10 gün geçmeliymiş bugün 10. gün randevu aldığım doktora muayene olamadım istersen gittiğiniz kadın doktora sıra verelim dedim ondan memnun olmadımki kadın negatif diyip yolladı beni sinirlendim çıktım hastaneden gittim sağlık ocağında tekrar kan verdim tam emin olayım hamile miyim değil miyim eğer hamile değilsem de daha da doktora gitmem elbet birgün adet olurum ne bu ya koca Ankarada

ne bu ya doktora hiç gitmeyecen en iyisi

sabah doktora gittim vay efendim diğer doktora gitmemin üzerinden 10 gün geçmeliymiş bugün 10. gün randevu aldığım doktora muayene olamadım istersen gittiğiniz kadın doktora sıra verelim dedim ondan memnun olmadımki kadın negatif diyip yolladı beni sinirlendim çıktım hastaneden gittim sağlık ocağında tekrar kan verdim tam emin olayım hamile miyim değil miyim eğer hamile değilsem de daha da doktora gitmem elbet birgün adet olurum ne bu ya koca Ankarada
aa öyle işmi olurmuş ya ne saçmalık başka hastane yokmu gidebilceğin

aa öyle işmi olurmuş ya ne saçmalık başka hastane yokmu gidebilceğin
vardı canım ama hevesim kalmadı biran önce eve geleyim dedim sonra da uyudum şimdi kalktım yarın kan testinde pozitif mi çıkar artık negatif mi bakacağız

hamileysem eğer haayırlısı ile bu karışıklıklar tatlı yerine geçecek

Back