çok tatlısınızzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
nasıl özendirdiniz benide yahuuuu :gitme:
ben burda yalnızımmafoldumben
yaza ist a gelebilirim ama sırf sizler için vallazemuszemus
ama buradan herkese açık davet gelin misafirim olun harika yerlerimiz var gezdiririm siziiii:sm_cool:
çok kıskandım çokkkkkkk:dilcikar:
kuzuları yirim güzel starımı özlemimi vedemresumu da öperimmmmŞeniz[COLOR]
selam arkadaşlar,evet nihayet buluştuk herşey çok ama çok güzeldi,starım herşeyi anlatmış zaten,resimleride yüklemiş,yorum yapan herkese çok teşekkürler hepinizi öpüyorum inşallah sizlerde biraraya gelirsiniz.ben cidden bu buluşma işini çok sevdim,bir dahaki karşıyakada olacak nasipse.amatist'in eşi hastaymış demek çok geçmiş olsun canım ,bizde seni bayağı merak etmiştik,olsun senin için gene buluşuruz.
üçümüzün AVMdeki hali geliyoda aklıma offff çok komiktik ama yaaaa,hiç bir yere sığamadık,3 araba,3 bebiş ve 3 anne hangi masaya sığarki, masaya ulaşana kadarda kaç kişiyi masasından kaldırdık bilemiyorum,koca arabalar daracık yerlerden nasıl geçsin ama dimi...kaydirigubbakcemile3
özlemcim ve starcım gerçekten bu güzel gün için size çok teşekkür ederim ikinizde çok yakındınız,kardeş gibiydiniz,her ikinizinde yavrusu kendi evladım gibiydi,kızım yeni kardeşler edindi kendine.iyiki varsınız
süpersiniz kıslar...bende istiyoruuuummmm....
evt sonunda buluştukkk....
bebişler çok tatlıydı özsütte demresuyla halimizi görmenizi isterdimm
zaten kapıya demresuyla aynı anda geldik sanki dha önce birbirimizi tanıomuş gbi bi sarılmamız varopuyorumnanaktan
menü getirdiler biz arkadaşı beklioruz deyince kızın bakışını unutamıyorum
bide bizim cazgır kızlar bi başladı ağlamaya bütün özsüt bize bakıodu kaydirigubbakcemile3
hele emzirme odasından dönüşümüz bi harikaaaydı benim kucağımda özgü elimde bebek arabası olmadı star aldı bebek arabamı onda bu sefer 2 araba balonlarda cabası laelaelaelaelae
kahve dünyasında bebişleri emzirdikkkk:kedi:
çok güsel bi gün gecirdimm keske dha fazla vaktim olsaydıııı
ama bi dahaki buluşmada akşama kadar yanınızdayımm kovsanızda gitmemhihoyyythihoyyyt
starcım ve cnm demresu ikinizide çok sevdimmmm tekrar görüşmek dileğiyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar süpersiniz ne güzelllllllll tamam kikoşcum valla alanyadayım ama siz buluşalım derseniz. öptüm herkes.ve tatlı bebişleri.