Bakalım Amatist - demresu - syetkiner ve star_dust buluşabilecekler mi :))

kızlar süpersiniz ne güzelllllllll tamam kikoşcum valla alanyadayım ama siz buluşalım derseniz. öptüm herkes.ve tatlı bebişleri.

sibelcim inşallah
helebi eyetkinerde yerleşsin bizde böle bi topik açar haberleşiriz
ben alanyayada gelebilirim yani sen gelemezsen ama bi emelide bekleyelim

tatlımmmm sen ooo da yannıs mı kaldın , kıyamammmm :teselli:
mutlaka katıl canım yapılacak toplantıya .. beraber gülüp ağladığın , sanal paylaşımların gerçek dostlarıyla bir arada olup karşılıklı sohbet çok keyifli oluyor cidden opuyorumnanaktan

canım benim sen de ne güzel yazmışsın , hakkaten kardeşler arası muhabbetten bi farkı yoktu aradaki muhabbetin sıcaklığının :1hug:

süpersiniz kıslar...bende istiyoruuuummmm....

buyur bekleriz , biz sanırım toplaşcas yeniden yılbaşı olmadan yerimseniben

bi daakine bırakmayıs zaten tatlımmmm lmaz: opuyorumnanaktan
ben de seni çok sevdim çakimin annesiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3:1hug:Şeniz

kızlar süpersiniz ne güzelllllllll tamam kikoşcum valla alanyadayım ama siz buluşalım derseniz. öptüm herkes.ve tatlı bebişleri.

teşekkürler canımm , hadi bi buluşma da güney cephesinden bekliyoruz :dance:

Bayıldım bayıldımmmm sirin bebişle şirineleri yerim ben bu bebişleri valla yerimseniben Bebişler o kadar tatlı ki masallah kıslar size bakamadım onlara bakmaktan lülülülülülü Şaka bi yana hepiniz cok tatlısınız kızlar, allahım güzel yavrularınızı size bagıslasınnn, darısı bizim basımıza o kadar insanız bi bulusamadık kaydirigubbakcemile3

bayıldım hepinize tek kelime ile mükemmelsiniz starım oğluna bayılıyorum kız bu aynı sen ya ne kadar benziyo sana maşallah ist. gel görüşelim bu tosbayı ısırmam lazımmmm
hepiniz harikasınız ya ceren ne kadar tatlı sert hatun o ne bakış öyle
özgümüzde çok tatlıya hepsi harika ayy iştahlandım istanbul ayaklanması en kısa zamanda yapalımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…