eyetkinerin bende tel yok , kendisinden de uzun zamandan beri ses yok .. en son antalyaya gidecekti ama bu gidiş temelli miydi bilmiyorum orasını ..
amatist geliyorum demişti en son , yarın kahvaltıdan sonra ararım ..
şu durumda ben + sen + özlem ordayız .. eyetkinerden ses yok , amatist de gelicem demişti , katılacak diye düşünelim onu da .. bir de can_kiz mı canim_kizim mi biarkadaşdaha varmış izmirden , onu da burdan açık mektupla davet ettim, ama ses çıkmadı kendisinden :1closedeyes: gelmek isteyene kapımız açık opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktandelikafadulden
çok güzel yaaa starım dustum süper çıkmışsınız beah yakıyorsunuz kızım....
dudum harikasın tatlım,özleeeeemmmm şeker kız seni....
anam aras güzel kızların yanında nasıl kasılmış bak hele...önce kızları uyutmuş sonra kendi uyumuş..
ay çok hoşuma gettü yahhhh....canımı çektirdiniz ilk uçakla izmire geliyorum dermişimmmmm...
ay çok iyi ettiniz kızlar güzel olmuş amartis ekti sizi haaaaaa.... bak sen şunun yaptığına bi dinleyelim bakalım 2 gündür sesi çıkmıyor msn dede yoktu bakalım inşallah kötü bişey yokturda rahat rahat fırçalarsınzı heheheheklava::asigim:
ay hepiniz çok şkersiniz maşallah
negüzel istanbul çıkartmasından sonra bide izmir çıkartması oldu
inşallah bide antalya çıkartması olur çoğalıyoz bizde
inşallah kuzular rahat durmuşturda gününüzde güzel geçmiştir
yalnız bişi dicem ilk resimdeki aras paşayada bak hele nasıl poz vermiş
hehe 2 kızla kalmışya keyfe bak çapkın seni
Harika, harika,harikasınııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz. Bebişler ayrı tatlı siz ayrı güzel acayip özendim yaa orda olmayı isterdim.İyiki buluştunuz, kuzularada rahat gelmiş ooohhh.Amatistin eşi rahatsızdı o yüzden gelememiş olabilir. Bende istiyorum yaa oofffff, çıkıp gidicem istanbula oğluşumla bi dahaki buluşma yeri istanbul olsun muuuuuu sositososito
olamazzz ben anca girebildim fırsatım olmadı hiçç kaçırmışım yaa gerçekten çok üzüldüm bi daha böle bişey olursa bende istiyommm
5 güzel bi yakışıklı sonunda buluşmuş .eminim çok güzel vakit geçirmişinizdir. baska resim yok mu dahaa
starcim fönlü halinde baska bi güzel hani :)
aaaa bulustunuzmu bile?? resimleri gorunce sasirdim,
cok guzel cikmissiniz yaaa, masallah masallah,
baska resimlerinizide bekliyoruz...
allahımm bune tatlılık yaaa annaler yakıyo ortalığı bebişler desen podumda gibi yerim sizleri bennnn maşallahhh yaaa kıskandımmm şimdiiii:kedi:
Ne tatlı bi grup olmuş bu yaa maşallah hepinize gören herkesin canını koydunuz haberiniz olsun
b buluşma daha..nispet yapar gibi..olmadı ama..
şaka b yana hepiniz cook tatlısınız izmir grubu..