Bakalım Amatist - demresu - syetkiner ve star_dust buluşabilecekler mi :))

eyetkinerin bende tel yok , kendisinden de uzun zamandan beri ses yok .. en son antalyaya gidecekti ama bu gidiş temelli miydi bilmiyorum orasını ..
amatist geliyorum demişti en son , yarın kahvaltıdan sonra ararım ..
şu durumda ben + sen + özlem ordayız .. eyetkinerden ses yok , amatist de gelicem demişti , katılacak diye düşünelim onu da .. bir de can_kiz mı canim_kizim mi biarkadaşdaha varmış izmirden , onu da burdan açık mektupla davet ettim, ama ses çıkmadı kendisinden :1closedeyes: gelmek isteyene kapımız açık opuyorumnanaktan

:uhm:amatiste msj attım yarım saat önce halen ses yok , aramadım , müsait olsa dönerdi sanırım
neyse , buluşacağımız yeri ve zamanı biliyordu , özsütte buluşucaz diye de yazdım , daha naaapim :bbo:

nihayet buluştuk bir fireyle , amatisstttttttttttttttt :eek:klava:
detayları yazarım sonra zira sonuçları yarına yetişmesi gereken yazılı kağıtlarımı okuycam :KK43:(((((

soldan sağa ayaktakiler ve kucaktakiler : star_dust & tosbaaası , demresu & fıstık ceren'i , özleeeem35 & fıstık özgü'sü

gören gördü , sildim artıkın :kedi:

aba-oğul Ceren'i izlerken :)))

mışıl mışıl uyuyan özgü prenses :asigim::nazar:

fıstıkımmmmm Ceren prenses :asigim::nazar:

gezmeye doymuş ve sevgilisiyle koyun koyuna uykuya dalmış Aras tosbaası :asigim::nazar:

Son düzenleme:
opuyorumnanaktandelikafadulden
çok güzel yaaa starım dustum süper çıkmışsınız beah yakıyorsunuz kızım....
dudum harikasın tatlım,özleeeeemmmm şeker kız seni....
anam aras güzel kızların yanında nasıl kasılmış bak hele...önce kızları uyutmuş sonra kendi uyumuş..
ay çok hoşuma gettü yahhhh....canımı çektirdiniz ilk uçakla izmire geliyorum dermişimmmmm...
ay çok iyi ettiniz kızlar güzel olmuş amartis ekti sizi haaaaaa.... bak sen şunun yaptığına bi dinleyelim bakalım 2 gündür sesi çıkmıyor msn dede yoktu bakalım inşallah kötü bişey yokturda rahat rahat fırçalarsınzı hehehehe :eek:klava::asigim:

ay hepiniz çok şkersiniz maşallah
negüzel istanbul çıkartmasından sonra bide izmir çıkartması oldu
inşallah bide antalya çıkartması olur çoğalıyoz bizde
inşallah kuzular rahat durmuşturda gününüzde güzel geçmiştir
yalnız bişi dicem ilk resimdeki aras paşayada bak hele nasıl poz vermiş
hehe 2 kızla kalmışya keyfe bak çapkın seni

Harika, harika,harikasınııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz. Bebişler ayrı tatlı siz ayrı güzel acayip özendim yaa orda olmayı isterdim.İyiki buluştunuz, kuzularada rahat gelmiş ooohhh.Amatistin eşi rahatsızdı o yüzden gelememiş olabilir. Bende istiyorum yaa oofffff, çıkıp gidicem istanbula oğluşumla bi dahaki buluşma yeri istanbul olsun muuuuuu sositososito

eyetkinerin bende tel yok , kendisinden de uzun zamandan beri ses yok .. en son antalyaya gidecekti ama bu gidiş temelli miydi bilmiyorum orasını ..
amatist geliyorum demişti en son , yarın kahvaltıdan sonra ararım ..
şu durumda ben + sen + özlem ordayız .. eyetkinerden ses yok , amatist de gelicem demişti , katılacak diye düşünelim onu da .. bir de can_kiz mı canim_kizim mi biarkadaşdaha varmış izmirden , onu da burdan açık mektupla davet ettim, ama ses çıkmadı kendisinden :1closedeyes: gelmek isteyene kapımız açık opuyorumnanaktan

olamazzz ben anca girebildim fırsatım olmadı hiçç kaçırmışım yaa gerçekten çok üzüldüm bi daha böle bişey olursa bende istiyommm

5 güzel bi yakışıklı sonunda buluşmuş .eminim çok güzel vakit geçirmişinizdir. baska resim yok mu dahaa
starcim fönlü halinde baska bi güzel hani :)

aaaa bulustunuzmu bile?? resimleri gorunce sasirdim,
cok guzel cikmissiniz yaaa, masallah masallah,
baska resimlerinizide bekliyoruz...

allahımm bune tatlılık yaaa annaler yakıyo ortalığı bebişler desen podumda gibi yerim sizleri bennnn maşallahhh yaaa kıskandımmm şimdiiii:kedi:

Ne tatlı bi grup olmuş bu yaa maşallah hepinize gören herkesin canını koydunuz haberiniz olsun :nazar:

b buluşma daha..nispet yapar gibi..olmadı ama..

şaka b yana hepiniz cook tatlısınız izmir grubu..

opuyorumnanaktandelikafadulden
çok güzel yaaa starım dustum süper çıkmışsınız beah yakıyorsunuz kızım....
dudum harikasın tatlım,özleeeeemmmm şeker kız seni....
anam aras güzel kızların yanında nasıl kasılmış bak hele...önce kızları uyutmuş sonra kendi uyumuş..
ay çok hoşuma gettü yahhhh....canımı çektirdiniz ilk uçakla izmire geliyorum dermişimmmmm...
ay çok iyi ettiniz kızlar güzel olmuş amartis ekti sizi haaaaaa.... bak sen şunun yaptığına bi dinleyelim bakalım 2 gündür sesi çıkmıyor msn dede yoktu bakalım inşallah kötü bişey yokturda rahat rahat fırçalarsınzı hehehehe :eek:klava::asigim:

sağol tatlımmmmmmmmmm Şeniz
eee kasılcek tabi oğluşum , gelmiş iki tane fıstık yamacına , nasıl kendinden emin ve kasım kasım kasılmış dimiiiiiii :roflol:
bi ara bu pozları çekinirken yakınlaştıralım bakalım , ne olacak birbirlerine tepkileri dedik ve ben paşamı Ceren'e yaklaştırdım .. anam ne eli maşalı bi hatun çıktı bu bizim akça pakça kız , eller kollar savurdu benim oğlanaaa :eek:klava: :roflol: tabi benimki önce bi afalladı , hanım evladı ya lülülülülülü :roflol: sonra o da girişir gibi hareketler yaptı , uzaklaştırdık birbirinden kaydirigubbakcemile3
bekleriz gellllllllllllllll :eek:
amatistimin kocişi çok hastalanmış , sonraannesi-Ege'si derken maaile hastalıkla mücadele halindelermiş , o yüzden ne nete girebilmiş ne tel. ulaşmış .. ben de uzun zamandan beri ses çıkmayınca ( çok ısrarcı oluyormuşum gibi hissettiğimden , boğmamak için kimseyi ) sadece buluşacağımız yer-mekan-saatle ilgili bi SMS atmıştım , tabi kadıncaaaazın nelerle mücadle ettiğinden bugün haberim oldu benneyaptımki
çok üzüldüm ,Allah acil şifalar versin , en çok da eşine :Saruboceq:

ay hepiniz çok şkersiniz maşallah
negüzel istanbul çıkartmasından sonra bide izmir çıkartması oldu
inşallah bide antalya çıkartması olur çoğalıyoz bizde
inşallah kuzular rahat durmuşturda gününüzde güzel geçmiştir
yalnız bişi dicem ilk resimdeki aras paşayada bak hele nasıl poz vermiş
hehe 2 kızla kalmışya keyfe bak çapkın seni

kikoşum buluşun tabiiiiiii kaydirigubbakcemile5
sen -sibel-bizden transfer gelen eyetkiner , sanki biri daha vardı fisfisfis
buluşursunuz ne güzellll opuyorumnanaktan
kuzular kah durdu kah durmadı , Allahtan eşim bi ara tesadüfen geldi bizim mekana , arada ona pas ettim ,bi ara demresu da eşine verdi Cereni , öyle böyle idare ettik ..
Arasımın keyfi yerinde olma mı :))))) yanında iki tane kelebekkk :asigim::nazar::nazar:

Harika, harika,harikasınııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz. Bebişler ayrı tatlı siz ayrı güzel acayip özendim yaa orda olmayı isterdim.İyiki buluştunuz, kuzularada rahat gelmiş ooohhh.Amatistin eşi rahatsızdı o yüzden gelememiş olabilir. Bende istiyorum yaa oofffff, çıkıp gidicem istanbula oğluşumla bi dahaki buluşma yeri istanbul olsun muuuuuu sositososito

sağol çiçekscimmmmm Şeniz
gitme imkanın olursa git derim ben yerimseniben
ya evet ,amatistin eşi çok rahatsızmış ,ben de bugün öğrendim .. ama bi sonraki buluşmayı oldukça yakın bi tarihte yapıcaz demresu ve özleme de uyarsa yerimseniben

olamazzz ben anca girebildim fırsatım olmadı hiçç kaçırmışım yaa gerçekten çok üzüldüm bi daha böle bişey olursa bende istiyommm

yaaa biz o kadar burdan sana açık mektup yazdık , gel dedik ama sen yoktun:umursamaz:
bi dahaki buluşma karşıyakadaolacak , bekleriz canım yerimseniben

5 güzel bi yakışıklı sonunda buluşmuş .eminim çok güzel vakit geçirmişinizdir. baska resim yok mu dahaa
starcim fönlü halinde baska bi güzel hani :)

teşekkürler ilsucum , beğenmene sevindim :kedi:
resim var da yüklemem lazım , yüklersem zaten albüme koyucam , yüklediğimde belirtirim zaten .. eşim böyle ulu orta resim yüklememi istemiyo :bbo:

aaaa bulustunuzmu bile?? resimleri gorunce sasirdim,
cok guzel cikmissiniz yaaa, masallah masallah,
baska resimlerinizide bekliyoruz...

sağol tatlımmmmmmmm Şeniz
ekleyince bildiricem yerimseniben

allahımm bune tatlılık yaaa annaler yakıyo ortalığı bebişler desen podumda gibi yerim sizleri bennnn maşallahhh yaaa kıskandımmm şimdiiii:kedi:

o senin güzelliğin diloşummmmmmmmm opuyorumnanaktan
siz buluşunca da biz kıskanmıştık :kedi:

Ne tatlı bi grup olmuş bu yaa maşallah hepinize gören herkesin canını koydunuz haberiniz olsun :nazar:

teşekkürler tatlımmmmmmm Şeniz
İdil nasıl bu arada yerimseniben

b buluşma daha..nispet yapar gibi..olmadı ama..

şaka b yana hepiniz cook tatlısınız izmir grubu..

o senin güzelliğin karenimmmmm Şeniz
sen gel buraya , bak biz yakında bi daaa toplaşcassss :dance::sm_cool::teytey:kaydirigubbakcemile3

geleliiiiiiiim dün neler yaptıkkkkkkk :hulya:
ben geç kaldım akannehir
ben geldim , oturacak mekanı pek rahat bulmadık son tahlilde , hadi mekan bulmadan önce biraz emzirelim rahat edelim dedik ,kosssssskoca AVMde 1 tane emzirme odası var-tatlicadiarzu-kötükedihüso o da dolu , dışarıda bir bekleyen de var bu arada akannehir
neyseki yanımda emzirme önlüğüm vardı ,rahat oturacak mekan bulalım derken kahve dünyasında karar kıldık .. oturduk , saat oldu bu arada 3 .. emzirdik bebeleri , ağlayınca 1-2 ayağa kalktık pışpışladık derken , anaaaaa özlemin başka bi planı daha varmış kuzenleriyleydi sanırım , ayrıldı bizden .. bu arada benim ve demresu'nun eşi yakınlarda oluca arada onlara pas edip pastalarımızı tırtıkladık felan kaydirigubbakcemile3
bol bol kaynattık , kulaklarınızı çınlattık ..özlem gittikten sonra demresu'yla beraber bebişe giden yolda verdiğimiz mücadelelerden bahsedip dertleştik azcıkın , nemlendirdik gözlerimizi benneyaptımki
sonra akşam üzeri ayrıldık , bir sonraki toplanmayı çok uzak bi tarihe atmadan Karşıyakada olsun diye kararlaştırdık vereliniortak:içelim:
şahsım adıma söylemem gerekirse ; güzel bir gün geçirdik , hem de çok ..
yıllardır tanıdığım arkadaşlarımla buluşmuşum gibi hiç yabancılık hissetmedim , çok cici iki tane annecik vardı karşımda :asigim::nazar::nazar:
çok güldük , kaynattık , yedik içtik kaydirigubbakcemile2cokacimcoook
güzel zaman geçirdik .. darısı diğer buluşmaya olur inşallah ..
bi sonraki daha kalabalık olacak gibiyerimseniben
gelebilecek olan herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkesi bekleriz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok tatlısınızzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

nasıl özendirdiniz benide yahuuuu :gitme:
ben burda yalnızımmafoldumben
yaza ist a gelebilirim ama sırf sizler için vallazemuszemus

ama buradan herkese açık davet gelin misafirim olun harika yerlerimiz var gezdiririm siziiii:sm_cool:

çok kıskandım çokkkkkkk:dilcikar:

kuzuları yirim güzel starımı özlemimi vedemresumu da öperimmmmŞeniz[COLOR]

selam arkadaşlar,evet nihayet buluştuk herşey çok ama çok güzeldi,starım herşeyi anlatmış zaten,resimleride yüklemiş,yorum yapan herkese çok teşekkürler hepinizi öpüyorum inşallah sizlerde biraraya gelirsiniz.ben cidden bu buluşma işini çok sevdim,bir dahaki karşıyakada olacak nasipse.amatist'in eşi hastaymış demek çok geçmiş olsun canım ,bizde seni bayağı merak etmiştik,olsun senin için gene buluşuruz.
üçümüzün AVMdeki hali geliyoda aklıma offff çok komiktik ama yaaaa,hiç bir yere sığamadık,3 araba,3 bebiş ve 3 anne hangi masaya sığarki, masaya ulaşana kadarda kaç kişiyi masasından kaldırdık bilemiyorum,koca arabalar daracık yerlerden nasıl geçsin ama dimi...kaydirigubbakcemile3
özlemcim ve starcım gerçekten bu güzel gün için size çok teşekkür ederim ikinizde çok yakındınız,kardeş gibiydiniz,her ikinizinde yavrusu kendi evladım gibiydi,kızım yeni kardeşler edindi kendine.iyiki varsınız

evt sonunda buluştukkk....
bebişler çok tatlıydı özsütte demresuyla halimizi görmenizi isterdimm
zaten kapıya demresuyla aynı anda geldik sanki dha önce birbirimizi tanıomuş gbi bi sarılmamız varopuyorumnanaktan
menü getirdiler biz arkadaşı beklioruz deyince kızın bakışını unutamıyorum
bide bizim cazgır kızlar bi başladı ağlamaya bütün özsüt bize bakıodu kaydirigubbakcemile3
hele emzirme odasından dönüşümüz bi harikaaaydı benim kucağımda özgü elimde bebek arabası olmadı star aldı bebek arabamı onda bu sefer 2 araba balonlarda cabası laelaelaelaelae
kahve dünyasında bebişleri emzirdikkkk:kedi:
çok güsel bi gün gecirdimm keske dha fazla vaktim olsaydıııı
ama bi dahaki buluşmada akşama kadar yanınızdayımm kovsanızda gitmemhihoyyythihoyyyt
starcım ve cnm demresu ikinizide çok sevdimmmm tekrar görüşmek dileğiyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X