Bakalım Amatist - demresu - syetkiner ve star_dust buluşabilecekler mi :))

Starimu

Tosbaam abi oluyor :)
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2008
4.542
19
hadi kızlar burdan ulaşalım birbirimize ..
asıl topiiğmizde bazen çok altlarda kalıyor birbirimize yazdığımız mesajlar
ben haftaya da gelemeyebileceğimi yazayım , çünkü eşimin dikişleri alınacak ve 4. ay kontrolümüz var .. kontrol yarım saatlik iş sorun değil de dikişler alındıktan sonra ağrısı olur da eşim araba dahi kullanıp kullanamayacağını bilmediğimiz için o güne söz veremiycem .. pazar derseniz o gün de bir gün önceden ağrısı varsa çıkmak istemeyecektir dışarı .. müsait olursak bayramın 3-4. günü yada bayramdan sonraki hafta buluşalım mı ??

[kızlar bayramın 3.yada 4.günü olurmu ne dersiniz,starcım eşin iyi mi?getirebilecekmi seni?starcım böle yazıp gönderdim sonra bidaha okudumki mesajını benle aynı şeyi diyorsun,yani bana uyar

Son düzenleme:
:))))
ya 3 kişi bir araya gelip buluşamıycaz bu gidişle
bu pazar yapalım artık ne dersiniz .. Agora-Özdilek-Ege Park Mavişehir ya da sizin önereceğiniz kapalı başka bir mekan

:))))
ya 3 kişi bir araya gelip buluşamıycaz bu gidişle
bu pazar yapalım artık ne dersiniz .. Agora-Özdilek-Ege Park Mavişehir ya da sizin önereceğiniz kapalı başka bir mekan

kızlar eşimin işler bu sıralar yoğun o yüzden h sonu hakkında söz veremiyorum aslında ama pazar evde olur diye umuyorum olmazsada bu tarafta biryer olursa gelebilirim yani agora,kipa vs gibi.eğer sizin gelme sorununuz yoksa (bunu utanarak söylüyorum aslında sanırım ikinizede karşıyaka uyuyor ama) bu tarafta buluşabilir miyiz,ya aslında çok isterim karşıyakada görüşelim bizede değişiklik olur ama diyorum ya cumartesiden önce eşim pazar da çalışcam diyemez ,gelcem derim gelemem:sinifsinif: sizi ortada bırakmış gibi olurum artı çok üzülürüm mafoldumben

bana da amatiste de sorun olmaz canım ..
ctesi yada pazar o da sorun değil ( benim için )
ama 8-15 aralık bizim sınav haftası ( h.sonu da dahil sınavlar var ) , eğer görev yazmalarsa , inşallah orda olucam ..

öyleyse haftaya pazar yani 13 aralıkta , saaat 14.00da , Agorada buluşuyoruz
herkes OK midir yerimseniben

bana uyar... opuyorumnanaktan
herkes ok. se buluşuyorus o zmn....hbr bekliorummmm...kaydirigubbakcemile5

bana görev yokmuş sınavda zemuszemuskaydirigubbakcemile2:sm_cool:

yani ben pazar günü 2de agorada olucam bi aksilik olmazsa inşallah ...
hem ordan çıkışta annemi de almaya gidicez s.hisara , ii oldu bizim için de yerimseniben
ctesi belki dr.a gidicem ( fizik ted. ) ve azcıkın epilasyon işlerim olcak kuaföre gidicem :kedi:

ayrıca bizim diğer topikte yanlış görmediysem canim_kizim arkadaşımız da izmirdeymiş , onu da bekleriz ..
bu buluşma 2009 temmuz annelerinin hepsine açık , ben izmirde oturanlardan sadece amatist -demresu ve eyetkineri gördüğüm için paylaşımlarımız esnasında o yüzden az kişi olduğumuz için böyle espirili bi başlık açayım dedim :))
liyadora ( badem ) arkadaşımızı da davet etmiştim geçenlerde , henüz mekan kesinleşmemişti , o yüzden havada kaldı gelip gelmeyeceği konusunda yazışamadık bi daha .. tekrar mesaj atıcam ona da , gelmek isterse onu da bekleriz :)

canım agorada buluşccaz ama neresinde içerde cafelerdemi kapıdamı bende hıcbırınızın numarası da yok... nasıl yapcez...fisfisfis

canım agorada buluşccaz ama neresinde içerde cafelerdemi kapıdamı bende hıcbırınızın numarası da yok... nasıl yapcez...fisfisfis

demresu-amatistin bende var , az önce seninki de oldu yerimseniben
buluşuruz artıkın inşallah sanki gibi kaydirigubbakcemile3

a- starbucks b - özsüt c- mado

geniş ve rahat oturabileceğimiz bu yerlerden bir olsun derim ben

star,amatisti uzun zamandır görmüyorum özlemide bugün görmedim haberleri var gelecekler dimi,başka gelen varmı eyetkiner mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…