- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.350
-
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Tek kişinin inadıyla olmaz bu iş, arkadaşın istemiyorsa istemiyordur. Ama yaş 38, 4 yıllık ilişki, o yaştaki insanların o kadar uzun süreli ilişkisi olması garip, anlaşıyorlarsa mutluysalar evlenirler. Bence adamın evlenmek gibi bir amacı yok, arkadaşınız da evlilik istiyorsa bu adama yol vermeli. Böyle iyiyiz diyorsa akışına bırakacak.Adam evlenmeden yapmak istiyor inat etmiş
Kadın menapoza girince mi evlenekmiş daha var ne. niyeti ciddi olan biri çoktan evlenirdi. maddi sorunu olan biriyle evlenirse daha çok sorun yaşar evlenince kadının yaşı da geçiyor. Güvenmiyorsa cinsellik yaşamak zorunda değilBiraz maddi sorunları var erkeğin bu nedenle evliliğe daha var demiş yapalım demiş arkadaşım ya evlenmezse diye düşünüyor bisey yasarsa
Tam mı yaşıyorsunuzNormalde bu tür şeylere karşı çıkmam ama arkadaşınız asla hazır hissetmeden sevişmesin, hele bu tür bir şekilde asla. Ben nişanlıyım, fırsat buldukça yapıyoruz ama yine istiyoruz yine istiyoruz tam yapmakla alakası yok bunun.
Konu sahibi hazır hissedene kadar menapoza girecek. Yazik valla ömrüne ne diyeyim.Bu konu sizin konunuz gibi geldi şu sahiplenişlerden sonra.
Siz de 38 yaşındaymışsınız konuda bahsedilen hanım gibi.
Doğu toplumlarının kadınları olarak çok geç kalıyoruz buna. Aktif cinsel hayata başlayıp tak diye orgazmı öğrenemiyorsun. Bir alışma süreci hepsi. Hanımefendi farkinda değil. Cinselliği yaşayınca geç kaldığına pişman olacak.Konu sahibi hazır hissedene kadar menapoza girecek. Yazik valla ömrüne ne diyeyim.
Cok güldüm yaaKonu sahibi hazır hissedene kadar menapoza girecek. Yazik valla ömrüne ne diyeyim.
Haklısın.ben 20 yaşında başladım.28 yaşında daha adam gibi işi öğrenebildim.Doğu toplumlarının kadınları olarak çok geç kalıyoruz buna. Aktif cinsel hayata başlayıp tak diye orgazmı öğrenemiyorsun. Bir alışma süreci hepsi. Hanımefendi farkinda değil. Cinselliği yaşayınca geç kaldığına pişman olacak.
EvetTam mı yaşıyorsunuz
Ben evlenmeden yaşamak istemiyorum cinsellik yaşayicam diye bir gün onunla bir gün bununla mı olayim siz öyle mi yaptınız öğrenmek içinDoğu toplumlarının kadınları olarak çok geç kalıyoruz buna. Aktif cinsel hayata başlayıp tak diye orgazmı öğrenemiyorsun. Bir alışma süreci hepsi. Hanımefendi farkinda değil. Cinselliği yaşayınca geç kaldığına pişman olacak.
Napsin menopoza girecek diye her önüne gelenle yapsın miKonu sahibi hazır hissedene kadar menapoza girecek. Yazik valla ömrüne ne diyeyim.
Evlenmeden yaşadınız o zamanHaklısın.ben 20 yaşında başladım.28 yaşında daha adam gibi işi öğrenebildim.
Bu yaşa kadar hiç mi kaliteli, normal biri çıkmadı ? Her evli olmadan sevişen insan kalitesiz değil.Napsin menopoza girecek diye her önüne gelenle yapsın mi
Benim ne yaptığım sizi ne ilgilendirir?Ben evlenmeden yaşamak istemiyorum cinsellik yaşayicam diye bir gün onunla bir gün bununla mı olayim siz öyle mi yaptınız öğrenmek için
Hala başkası adına yazıyormuş gibi yapıyor.Bu yaşa kadar hiç mi kaliteli, normal biri çıkmadı ? Her evli olmadan sevişen insan kalitesiz değil.
Sizde daha önce sevismeyenlerle dalga geçmeyin o zamanBenim ne yaptığım sizi ne ilgilendirir?
Bir gün onunla bir gün bununla olmuyorsunuz da çok mu normal bir şey yapıyorsunuz?
"hymen"e bir zarar gelmesin diye yüzeysel yakınlaşıyorsunuz. Adı bakirelik oluyor bunun.
Üstelik partneriniz evlenmeye hevesli olmadığı halde bu şekilde yakınlaşmaları uygun buluyorsunuz.
İnsan sevişmemekte de özgür sevişmekte olduğu kadar.
Ama bunu sözüm ona "ben namusluyum, sen de öyle misin?" imasıyla söylerseniz dön de kendine bak demekten imtina etmem.
Ne farkederHala başkası adına yazıyormuş gibi yapıyor.