Bakabilir misiniz

38 yaşında az biraz karar verilmiş olmalıydı. Adam düğünsüz bekar evine taşınmalı bir nikah da kıyamıyorsa pek evleneceğine falan inanmam. Ya işi tam yapalım ya ayrılalım seçeneği sunuyorsa zaten ayrılmak en mantıklısı

Adam evlenmeden yapmak istiyor inat etmiş
Tek kişinin inadıyla olmaz bu iş, arkadaşın istemiyorsa istemiyordur. Ama yaş 38, 4 yıllık ilişki, o yaştaki insanların o kadar uzun süreli ilişkisi olması garip, anlaşıyorlarsa mutluysalar evlenirler. Bence adamın evlenmek gibi bir amacı yok, arkadaşınız da evlilik istiyorsa bu adama yol vermeli. Böyle iyiyiz diyorsa akışına bırakacak.

Bu yaştaki insanların cinselliği doya doya yaşayamaması da acı, önlerinde kaç yıl kaldı ki bu enerjiyle yaşayacakları. Arkadaşınıza adama uysun inatlaşmasın diyemem ama bu iş evliliğe gitmeyecek diyebilirim. Görüntü çok net bence. Orta yaşlardalar, iş kariyer para gibi şeylerin oturmuş olması gereken yaşlar bunlar. Ha eğer bunlarda zaten sorun varsa ipini çekmek en doğrusu.

Biraz maddi sorunları var erkeğin bu nedenle evliliğe daha var demiş yapalım demiş arkadaşım ya evlenmezse diye düşünüyor bisey yasarsa
Kadın menapoza girince mi evlenekmiş daha var ne. niyeti ciddi olan biri çoktan evlenirdi. maddi sorunu olan biriyle evlenirse daha çok sorun yaşar evlenince kadının yaşı da geçiyor. Güvenmiyorsa cinsellik yaşamak zorunda değil

Konu sahibi hazır hissedene kadar menapoza girecek. Yazik valla ömrüne ne diyeyim.
Doğu toplumlarının kadınları olarak çok geç kalıyoruz buna. Aktif cinsel hayata başlayıp tak diye orgazmı öğrenemiyorsun. Bir alışma süreci hepsi. Hanımefendi farkinda değil. Cinselliği yaşayınca geç kaldığına pişman olacak.

Haklısın.ben 20 yaşında başladım.28 yaşında daha adam gibi işi öğrenebildim.

Cinsellik 2 kisilik bir sey taraflardan biri istemediginde digeri sirf onun icin tamam diyorsa bu görev gibi olur. Karsilikli istek saygi anlayis Cok önemli. Degil 4 yil 14 yillik iliskide olsa bu sekilde zorlar gibi cinsellik yasanmaz yasanmamalida

Ben evlenmeden yaşamak istemiyorum cinsellik yaşayicam diye bir gün onunla bir gün bununla mı olayim siz öyle mi yaptınız öğrenmek için

Sizin tabirinizle "önüne gelenle yapmış" bir adamla evlenip gönül rahatlığıyla yapacağınız günü bekleyin, kim ne diyebilir ki burada daha fazla Muradınıza ermeniz dileğiyle... Tercih sizin, karar sizin, mutlu olunuz.

Başkaları evlenmeden yapıyor mu diye merak ediyorsunuz. Herkes kendini paketleyip naftalinleyip hediye gibi sunmuyor. O yarım yamalak dediğiniz ilişkiler de ilişkidir ayrıca. Kendinizi sakladığınız kişi kim olacaksa vakti gelince sorarsınız kendisine

Ben evlenmeden yaşamak istemiyorum cinsellik yaşayicam diye bir gün onunla bir gün bununla mı olayim siz öyle mi yaptınız öğrenmek için
Benim ne yaptığım sizi ne ilgilendirir?

Bir gün onunla bir gün bununla olmuyorsunuz da çok mu normal bir şey yapıyorsunuz?

"hymen"e bir zarar gelmesin diye yüzeysel yakınlaşıyorsunuz. Adı bakirelik oluyor bunun.

Üstelik partneriniz evlenmeye hevesli olmadığı halde bu şekilde yakınlaşmaları uygun buluyorsunuz.

İnsan sevişmemekte de özgür sevişmekte olduğu kadar.

Ama bunu sözüm ona "ben namusluyum, sen de öyle misin?" imasıyla söylerseniz dön de kendine bak demekten imtina etmem.

Sizde daha önce sevismeyenlerle dalga geçmeyin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…