- 4 Eylül 2018
- 18.738
- 72.068
-
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Adamın evlilik niyeti yok arkadaşınızı bu durumda "kullanmış" oluyor bu kelimeyi hiç sevmem ama bu durumda öyle oluyor.Arkadaşım evlenmek istiyor ama adam takmış evlenmeden olacak diye
Şu göster ama elletme olayını da bıraksın arkadaşınız ne saçma şey o öyle. Ya yaşasın ya yaşamasın liseli ergenler gibi davranıyorBiraz maddi sorunları var erkeğin bu nedenle evliliğe daha var demiş yapalım demiş arkadaşım ya evlenmezse diye düşünüyor bisey yasarsa
Yaşadıktan sonra evlenmezse ortada kalırım diye korkuyor işte adam diretince illa evlenmeden olacak diyeŞu göster ama elletme olayını da bıraksın arkadaşınız ne saçma şey o öyle. Ya yaşasın ya yaşamasın liseli ergenler gibi davranıyor
Demek ki adam evlenmek istemiyor. 40 yaşına gelmiş adam hala maddiyat diyorsa ondan hayır gelmez zaten.Yaşadıktan sonra evlenmezse ortada kalırım diye korkuyor işte adam diretince illa evlenmeden olacak diye
Evlenmek istiyor ama cesareti yokDemek ki adam evlenmek istemiyor. 40 yaşına gelmiş adam hala maddiyat diyorsa ondan hayır gelmez zaten.
Biraz maddi sorunları var erkeğin bu nedenle evliliğe daha var demiş yapalım demiş arkadaşım ya evlenmezse diye düşünüyor bisey yasarsa
Biraz maddi sorunları var erkeğin bu nedenle evliliğe daha var demiş yapalım demiş arkadaşım ya evlenmezse diye düşünüyor bisey yasarsa
Ölene kadar da olmaz cesareti bu adamın. sade bir nikah da mı kıyamıyor? bu adam cinselliğimi yaşayayım tatmin olayım evlenmeden gezelim peşindeEvlenmek istiyor ama cesareti yok
Ben bu tarz konularda yüzlerce açılan isteksiz koca, erkek arkadaş konularını öneriyorum.istemem yan cebime koy modunda oluyor insan o yaşlarda.sen sanıyorsun ki şikayetçisin ? Içten içe hoşuna gittiğine eminim.iki gün ilgiyi kessin bakalım, istemesin, dokunmasın etmesin, ne olyoruz ya ? diye kahrolup buralarda çözüm ararsın.beni arzulamıyor mu diye ? yada her kimse işte ?. Hiç bir kadının ya da kızın bu durumdan gerçekten şikayetçi olduğunu düşünmüyorum.güzel kızların fazla ilgiden şikayet etmesine benziyor bu durum.musluk açıkken şikayet etmek kolayMerhaba
Bir arkadaşım var geçen gün aradi baya dertli erkek arkadaşı her buluşmada cinsellik istiyormuş tam yasamasalarda bişeyler oluyormuş geçen gün bulusmuslar arkadaşım istememis psikolojik olarak iyi değilmiş o gün erkek arkadaşi da hiç anlayışlı karsilamamis.Zaten tam anlamıyla yaşamıyoruz onda da sorun çıkarıyorsun tam anlamıyla yaşasak bu kadar istekli olmam demiş.Bende görüşlerinizi almak istedim erkek her istediğinde cinsellik olmak zorunda değil bana göre bayana saygı duymalı.Evli olanlar mesela nasıl ayarlıyor karşılıklı mı istek oluyor yoksa bir kişinin istegiyle olabiliyor mu?Bu konularda sorun çıkıyor mu sizce kim haklı bu arada 4 yıllık ilişkileri var ciddiler.
Evlenmek üzerine ilişki yaşamayın, evlenmeden de gayet güzel ilişkiler yaşanıyor.belli ki bakire olduğunuz için aileden ezberletilen bilgilerle yol alıyorsunuz daha.daha kendi fikieriniz oluşmamış.Evlenmek istiyor ama cesareti yok
Kesinlikle katılıyorum, okuduğum şeyde tam olarak sezdiğim buydu.4 yıllık ilişkide "tam olarak yaşamamaları", arkadaşınızın istemediğini gösteriyor zaten. Belli ki adamın gönlü olsun diye kendini kullandırıyor; hadi feda ediyor, iyilik yapıyor diyeyim. İkisinin de önce kendilerini sorgulaması gerek. Ne istediklerine karar verip birbiriyle paylaşsınlar. Arkadaşınıza söyleyin, birini seviyor diye istemediği şeyleri yarım yamalak yapmaya çalışmasın. Kendine saygısını yitirir. Sonra da sevgilim bana saygı duymuyor diye üzülür. Kendine saygı duymayana kimse saygı duymaz.
Tercih meselesi neden saygı duymuyorsunuzBu evlenmeden olmaz muhabbeti yüzünden abuk sabuk ilişkiler yaşanıyor. Oluyor mu olmuyor mu belli değil. Yani tam olmayınca olmamış mı oluyorKim kimi kandırıyorsa işte. Yetişkinim, istedim, yaptım, bitti gitti. Ya da istemiyorum, yapmıyorum. Evlilik tertemiz yapıyor sanki her eylemi.
Olabilir neden yargılıyorsunuzEvlenmek üzerine ilişki yaşamayın, evlenmeden de gayet güzel ilişkiler yaşanıyor.belli ki bakire olduğunuz için aileden ezberletilen bilgilerle yol alıyorsunuz daha.daha kendi fikieriniz oluşmamış.
Bende öyle düşünüyorum o nedenle evlenemeden olmaz benceÖlene kadar da olmaz cesareti bu adamın. sade bir nikah da mı kıyamıyor? bu adam cinselliğimi yaşayayım tatmin olayım evlenmeden gezelim peşinde
Bana öyle geldiOlabilir neden yargılıyorsunuz
Evlenecek adam 4 sene uzatmaz ya.ya evlenecek birini bulsun ya ayrılsın. Yarım yamalak saçma oluyor diyor arkadaş.haklı da.dini açıdan düşünüyorsa öpüşüp, koklaşmak, sürtüşmek de haram.yok amaç toplum baskısıysa zaten doğru bir düşünce değil.konu sahibinin düşünce sistemi bence oturmamış.Tercih meselesi neden saygı duymuyorsunuz
Bende öyle düşünüyorum o nedenle evlenemeden olmaz bence
Siz de 38 yaşındaymışsınız konuda bahsedilen hanım gibi.Tercih meselesi neden saygı duymuyorsunuz
Aksine ben saygı duyuyorum. Bu tercihi yapan da kendi tercihine saygı duymalı ama.Tercih meselesi neden saygı duymuyorsunuz