- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
Yaptım tabi iki kere iki gün üst üstePeki idrar testi yapmışmıydınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım tabi iki kere iki gün üst üstePeki idrar testi yapmışmıydınız
İdrar testinde çıkması için betanın kaç olmadı gerek?Yaptım tabi iki kere iki gün üst üste
En az 20 ye kadar ölçüyo galiba testlerin kullanma talimatonda da öyle yazıyorİdrar testinde çıkması için betanın kaç olmadı gerek?
Benimde 2 gün gecikmem var ama idrar testinde çıkmadıEn az 20 ye kadar ölçüyo galiba testlerin kullanma talimatonda da öyle yazıyor
benim de gecikmenin 2nci günü 663 çıkmıştı. bence değeriniz gayet güzel hayırlı olsunDün adetimin gecikmesinin 6. Günüydü kan tahlili yaptırdım ve 550 çıkmış sizce gecikmeye göre değer düşük mü bat 2 ekim di SAT ise 7 eylül bilenler cvplarsa çok sevinirm.
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun dün yine yaptırdım yani iki gün sonra 1293 çıkmışbenim de gecikmenin 2nci günü 663 çıkmıştı. bence değeriniz gayet güzel hayırlı olsun
çok teşekkür ederim. Sağlıklı ve mutlu bir hamilelik dilerim size deTeşekkür ederim sizinde hayırlı olsun dün yine yaptırdım yani iki gün sonra 1293 çıkmış
Çok sağolun tüm hamilelere inşAllah cinsiyet belli miçok teşekkür ederim. Sağlıklı ve mutlu bir hamilelik dilerim size de
Adet oldun muOlsun yine de sonucta var yani vsr oldugunu biliyorsun o bile bisey . Ben en gec cuma gunu yaparim tabi adet olmazsam
Sonic ne çıkmıştı acaba negatif mo pozitif mi silik mi benimde adetten üç gün geçti ama negatif cikiyorYaptım tabi iki kere iki gün üst üste
Ben daha adet olmadım bakalım artıkO zaman belki geç döllenmedir biraz daha bekleyin adet olmazsanız tekrar yaparsınız inşAllah
Geç döllenme olabilir canım benim 6 gün gecikmeyle 550 çıkmıştı sonra arttıMerhaba kızlar bat 7 gün geçti kan değerim 296 Pazartesi tekrarlıycam sizce normalmi