• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakabilir misiniz lütfen...

O zaman belki geç döllenmedir biraz daha bekleyin adet olmazsanız tekrar yaparsınız inşAllah
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bu arada biz zaten yumurtlama döneminde beraber olmadık ondan bikac gün sonra oldu 29 unda yani yaklaşık 3 4 gun sonrasında oldu

Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar
Kiz adin soyadin tc hepsi gozukuyo 😳 duzenlee onu

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bu arada biz zaten yumurtlama döneminde beraber olmadık ondan bikac gün sonra oldu 29 unda yani yaklaşık 3 4 gun sonrasında oldu
Anladım canım bu ay olmazsa öbür ay herşey nasip hakkında hayırlısı..

Hayirli olsun 😍😍darisi bana insallah
İnşAllah canım hatırladın mı beni prolaktin yüksekti doktora gittim ilaç yazdı onu kullanmaya hazırlamıştım kendimi ama nasip işte baktım hamileyim Rabbim ne zaman vereceğini biliyor inşAllah Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder inşAllah tüm isteyenlere..

İnşAllah canım hatırladın mı beni prolaktin yüksekti doktora gittim ilaç yazdı onu kullanmaya hazırlamıştım kendimi ama nasip işte baktım hamileyim Rabbim ne zaman vereceğini biliyor inşAllah Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder inşAllah tüm isteyenlere..
Hatirlamam mi hemşom ya vallaha görüyor musun rabbim ne zaman verecegini iyi bilir 😘😍🤲sukurler olsun gelmis minigin seninle darisi bana ve isteyenlere 😍😍 benim son 3 gun

Dün adetimin gecikmesinin 6. Günüydü kan tahlili yaptırdım ve 550 çıkmış sizce gecikmeye göre değer düşük mü bat 2 ekim di SAT ise 7 eylül bilenler cvplarsa çok sevinirm.
Belirti gösterdin mi hiç acaba . Benimde adet olmama 2 gün var

Hatirlamam mi hemşom ya vallaha görüyor musun rabbim ne zaman verecegini iyi bilir 😘😍🤲sukurler olsun gelmis minigin seninle darisi bana ve isteyenlere 😍😍 benim son 3 gun
Aynen öyle hemşom bi baktın çift çizgi inşAllah İnşAllah güzel haberlerini bekliyorum aynen değer beni biraz düşündürdü ama doktorum normal dedi 😊💕

Aynen öyle hemşom bi baktın çift çizgi inşAllah İnşAllah güzel haberlerini bekliyorum aynen değer beni biraz düşündürdü ama doktorum normal dedi 😊💕
Dun kan verdim ama 2. 27 cikti 🤣🤣🤣 kiz kafana taktigin seyw bak ya stres yapma bosuna hersey yolunda rabbiimm nasip etmis sukur et bosver gerisini 😍😍

Dun kan verdim ama 2. 27 cikti 🤣🤣🤣 kiz kafana taktigin seyw bak ya stres yapma bosuna hersey yolunda rabbiimm nasip etmis sukur et bosver gerisini 😍😍
Aynen öyle canım ama 6 gün gecikince kan vermiştim o yüzden düşük gibi geldi hadi ya yükselir inşAllah💕🤗 ne zaman test yapcaksın günün geçince mi

Aynen öyle canım ama 6 gün gecikince kan vermiştim o yüzden düşük gibi geldi hadi ya yükselir inşAllah💕🤗 ne zaman test yapcaksın günün geçince mi
Olsun yine de sonucta var yani vsr oldugunu biliyorsun o bile bisey . Ben en gec cuma gunu yaparim tabi adet olmazsam

Back