Bakabilir misiniz lütfen...

O zaman belki geç döllenmedir biraz daha bekleyin adet olmazsanız tekrar yaparsınız inşAllah
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bu arada biz zaten yumurtlama döneminde beraber olmadık ondan bikac gün sonra oldu 29 unda yani yaklaşık 3 4 gun sonrasında oldu

Kiz adin soyadin tc hepsi gozukuyo duzenlee onu

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bu arada biz zaten yumurtlama döneminde beraber olmadık ondan bikac gün sonra oldu 29 unda yani yaklaşık 3 4 gun sonrasında oldu
Anladım canım bu ay olmazsa öbür ay herşey nasip hakkında hayırlısı..

Hayirli olsun darisi bana insallah
İnşAllah canım hatırladın mı beni prolaktin yüksekti doktora gittim ilaç yazdı onu kullanmaya hazırlamıştım kendimi ama nasip işte baktım hamileyim Rabbim ne zaman vereceğini biliyor inşAllah Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder inşAllah tüm isteyenlere..

Hatirlamam mi hemşom ya vallaha görüyor musun rabbim ne zaman verecegini iyi bilir sukurler olsun gelmis minigin seninle darisi bana ve isteyenlere benim son 3 gun

Dün adetimin gecikmesinin 6. Günüydü kan tahlili yaptırdım ve 550 çıkmış sizce gecikmeye göre değer düşük mü bat 2 ekim di SAT ise 7 eylül bilenler cvplarsa çok sevinirm.
Belirti gösterdin mi hiç acaba . Benimde adet olmama 2 gün var

Hatirlamam mi hemşom ya vallaha görüyor musun rabbim ne zaman verecegini iyi bilir sukurler olsun gelmis minigin seninle darisi bana ve isteyenlere benim son 3 gun
Aynen öyle hemşom bi baktın çift çizgi inşAllah İnşAllah güzel haberlerini bekliyorum aynen değer beni biraz düşündürdü ama doktorum normal dedi

Aynen öyle hemşom bi baktın çift çizgi inşAllah İnşAllah güzel haberlerini bekliyorum aynen değer beni biraz düşündürdü ama doktorum normal dedi
Dun kan verdim ama 2. 27 cikti kiz kafana taktigin seyw bak ya stres yapma bosuna hersey yolunda rabbiimm nasip etmis sukur et bosver gerisini

Dun kan verdim ama 2. 27 cikti kiz kafana taktigin seyw bak ya stres yapma bosuna hersey yolunda rabbiimm nasip etmis sukur et bosver gerisini
Aynen öyle canım ama 6 gün gecikince kan vermiştim o yüzden düşük gibi geldi hadi ya yükselir inşAllah ne zaman test yapcaksın günün geçince mi

Aynen öyle canım ama 6 gün gecikince kan vermiştim o yüzden düşük gibi geldi hadi ya yükselir inşAllah ne zaman test yapcaksın günün geçince mi
Olsun yine de sonucta var yani vsr oldugunu biliyorsun o bile bisey . Ben en gec cuma gunu yaparim tabi adet olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…